*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Neata!
Poftiti la cu ceva dulce pe langa!
M-a trezit la 1:30, a papat, a bazait putin ca nu reusea sa scoata tot aerul, s-atrezit si Ana ca vrea apa dar de la 2 am dormit toate pana la 7, sunt matinale fetele mele.
Ma duc sa bag un mic dejun desi n-am chef.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza Poate ar prinde bine o sfestanie. Ati facut?
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Exact despre asta vorbeam cu mama zilele astea. O sa chem un preot.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Babyzapi Manumanu sa va traiasca bebicii! La multe lunite inainte!
Otilia am incercat sa-i reamenajez camera la fel ca inainte: lenjerie de pat, patut, desenele de pe perete. Degeaba....Ma mira faptul ca nici cu noi in pat nu doarme. Deja incep sa ma gandesc ca poate are ceva. Zilele astea il programez la dr pt un control.
Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Bertha, am tot uitat sa te felicit pentru aparitia pe DC cu povestea voastra www.desprecopii.com/info.asp?id=1739" target="_blank">Cum s-a nascut galusca mea iubita.
Imi place si poza voastra de familie implinita, banuiesc ca ei au facut-o ca nu am vazut-o printre pozele tale.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
leeloo5979 spune:
BraveGirl nu pot sa cred ce am citit!!! Ce a facut??? A scapat coppilu??? Si tu ce i-ai zis? Nu pot sa cred... de aia cand ma duc la dr, eu nu ii dau drumul din brate, dr cand pune mana pe el, pune in pat, cand il intoarce de pe o parte pe alta. In rest, eu il dezbrac, eu il pun pe cantar, eu il iau de acolo, eu il tin cand il controleaza in gat. Sunt o mama disperata si tampita recunosc si nu e bine asa, dar tocmai accidentele astea incerc sa le evit. O cunostinta a patit acelasi lucru, numai ca in cadere l-a prins taticul care era si el in cabinet, dar i-a luxat piciorusul. Ooooooof, multi pupici la tine si la bebe si un pumn in cap la "dna dr" sa fie naibii atenta!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Mirtha, asa sunt si eu. Ca un butoi cu pulbere gata sa explodeze. Am tot ce imi doresc, cel mai important, am un copil sanatos, MINUNAT. E vesnic vesela, vioaie, iti vine sa o mananci. Rade non-stop. Radiaza de fericire...iar eu nu stiu ce naiba am. Cred ca de la oboseala mi se trage. ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu POZE CU PRINTESA |
stiu cum te simti,dar nu te lasa asa...
incearca sa te odihnesti cat poti,cere ajutor celor de langa tine pt casa si altele si tu ocupa-te doar de pitica.daca poti, alapteaza si atat.las-o cu cineva cu care-i obisnuita si pleaca si tu la recreere chit ca-i pana in baneasa sau ikea...papa ceva bun si fa-ti un masaj corporal.pune-ti muzica si baga ceva din buric.fa ceva ce te amuza si te binedispune.daca nu iei vreun complex de vitamine,ia-ti b6 si omega 3.evita persoanele care stii ca te agaseaza si stirile de la orice ora.minimax-ul si cutiuta muzicala merg non stop la noi si cu toata oboseala mea,uit de toate cand le vad/ascult
think pink,Corina...hai ca poti mamica scumpa
..................................................
diamantu'(31oct2008) si safira'(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Bertha, am tot uitat sa te felicit pentru aparitia pe DC cu povestea voastra www.desprecopii.com/info.asp?id=1739" target="_blank">Cum s-a nascut galusca mea iubita. Imi place si poza voastra de familie implinita, banuiesc ca ei au facut-o ca nu am vazut-o printre pozele tale. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
noroc cu Otilia,ca si eu vroiam sa te felicit,mamica draga.f frumoasa povestea voastra.merita aleasa,felicitari!!!
diamantu'(31oct2008) si safira'(1nov2006)
poarta-ma mami
ginye55 spune:
Bertha cred ca am citit povestea nasterii galustei de vreo 4-5 ori, de fiecare data cu aceeasi emotie. F frumos ai povestit! Felicitari!
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
alra, criss, ma gandesc ca cel de la tarani este mai gras.Intentionez sa-l fierb bine inainte, ca sa nu existe nici un fel de riscuri.Sper sa se mai aleaga branzica si daca laptele este fiert.
monicabo, noi am fost intr-un sat langa Dragasani (Oveselu), liniste, soare, aer curat.Tare bine.Greu era ca nu puteam safac nimic fara ajutor.David nu sta singur o clipa iar ca sa imi iau apa, sa-i fac lapte, etc trebuia sa cer mereu ajutor.
Deci, pana acum, lista pt intalnirea din 29 aprilie ar fi:
1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
dandusa spune:
Ginye,
nu ne-ai spus de tine,tu te-ai acomodat,ai o stare psihica ok?ceva asemanator mi s-a intamplat mie,cand era Crinuta mica.trebuia sa stam singure peste noapte si asta era cosmarul meu.fata ma simtea si se comporta ca atare...poate si la voi este la fel.sau poate perioasda coincide cu altceva...n-ar trebui sa fie o perioada atat de lunga,atat de agitat doar pt ca ai schimbat locul.mai este si altceva care-l deranjeaza...cu suzi cum mai este?ii lipseste,asa-i?
Otilia,
acum santem in perioada de max 3 treziri pe noapte.este ok.in plus,Claudiu ma ajuta ori de cate ori poate...si 2 ore dormite in plus de ei,se simttttt.Raducu se trezeste f devreme...,max 7 da trezirea.nu mai merge cu stat langa el si ignorat ca sa mai prind si eu somn...,nuuuu...face vocalize,ma mangaie pe fata,ma trage de par,masaj cu picioarele in cap,burta sau ce prinde...si mai dormi,Dano daca poti...sau daca-i el treaz si se ocupa Claudiu de el...,vine d'soara si ma trezeste...dupa amiezile nu pot dormi nici de ma platesti...in schimb seara pic pe la 22,max 23.
Andy,
constanteanca?cand veniti acasa,poate facem o intalneala
Alra,
bai...,asa m-ai enervat asearaaaaa...fumeie mai pretentioasa ca tine n-am sa vad...se facea ca vii la mine pt o noapte cazare.zis si facut.stai tu ce stai,bei,mananci si cand sa pleci vezi pantof rupt de catel.dai si plangi ca tu tre' sa pleci la nush' ce vernisaj...kk maka...eu fumeie ospitaliera,scot pantof de inlocuit...,scot si sanda,scot si pantof de mireasa si de bun vb aia...,tu nik.nu-ti placea culoarea,nu-ti placea botu',nu-ti placea tocu'...m-am dat peste cap si rasdat...ma zapacisei de cap.pan' la urma nush cum s-a terminat ca m-a trezit bufla...,da' presimt ca s-a terminat urat
diamantu' si safira'
poarta-ma mami