Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 7
alunelsialbinutza spune:
Uneori ma gandesc ca sunt prea dura, deh defect profesional. Incerc intai sa il fac sa constientizeze pe cel de se plange si apoi iau in calcul partile implicate. Nu sunt adepta mangaiatului pe crestet
O sa intreb fetele azi daca imi fac un pic de timp sa intriu pe acolo, ca eu sunt cu trei ferestre deschise de DC: odiseea noastra, topicul medicului meu si una pentru cautari generale. Numa' de munca nu-mi arde. Ma ascund in birou sa nu zica lumea ceva si vorbesc doar cu fetele mele.
Maine anunt si eu la munca starea mea de gravidenie, cred ca ies flacari pe nari si vad schimbari de strategii.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
monis5 spune:
Alina, sa ne tii la curent cu reactiile. Inteleg ca vrei sa te intorci tot acolo dupa nastere... chiar de cand lucrezi acolo? Si eu ma gandeam sa ma intorc dar tocmai m-au suparat acuma cu niste modificari de salarii pe care nu mi l-au aprobat... de 2 luni ma tot rog de ei, si azi a fost prima zi cand m-am gandit ca o sa-mi caut altceva cat stau acasa. Cui ii lasi in grija treburile tale cat vei fi plecata?
monis 12+
Madyna spune:
Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi binecuvantata!
Si eu sunt muult mai sensibila in perioada asta, nu am chef de nimic decat sa treaca cu bine saptamanile si sa ajung la eco de 10 saptamani si sa imi spuna ca bobocul e bine!
Imi vine sa creez o bula in care sa traiesc numai eu cu bebe meu.. si sa ies din ea doar ca sa ma rog si sa mananc si sa merg la pipi de 1000 de ori pe zi...... cred ca o iau razna pe bune, asa ca azi o sa ies la soare, poate chiar la piscina, sa imi mai aerisesc creierul ca m-am stricat de tot de cand cu hormonii
alunelsialbinutza spune:
Pai in principiu nu ma voi intoarce, caci ma voi reloca, dar asta nu le voi spune decat cand va fi cazul si in functie de circumstante.
Cui voi lasa totul ... depinde ce isi propune sa faca mai departe. Eu sunt aici de 1.5 ani
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Alina, sa ne tii la curent cu reactiile. Inteleg ca vrei sa te intorci tot acolo dupa nastere... chiar de cand lucrezi acolo? Si eu ma gandeam sa ma intorc dar tocmai m-au suparat acuma cu niste modificari de salarii pe care nu mi l-au aprobat... de 2 luni ma tot rog de ei, si azi a fost prima zi cand m-am gandit ca o sa-mi caut altceva cat stau acasa. Cui ii lasi in grija treburile tale cat vei fi plecata? monis 12+ |
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
vias spune:
Buna fetele..........v-a fost dor de mine???
...nu am apucat sa citesc....am vazut doar ca suntem mai multe......BUN VENIT NOILOR DUTZE!!!!
Citesc si revin...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
edelyia spune:
Buna fetelor!Bun venit noilor -ute si sarcini usoare si bb-ei sanatosi. La multi ani!gugushtiuc.
eu azi dimineata am fost la dr.mi`a facut eco bebe ii bine,am vazut cum ii pulseaza inimioara,am fost la analize mai amanuntite,iar pentru a preveni o pierdere de sarcina(Doamne feri) mi`a dat preventiv duphaston...a si a vazut si un hematom(sper sa fie bine sa nu-mi faca probleme),poate trece si cu duphaston.in schimb greturi...putine,dar din ce in ce mai des dupa ce mananc(orice) am niste arsuri de stomac de nu`mi trec nici cu covrigei uscati sau ceva....nush ce sa mai iau...aseara am dormit ff putin...susu cam des.dati-mi o reteta pt arsurile astea plsva pup dulce,aveti gj de voi
delia 8+
laurairina13 spune:
Edelya, eu's cu arsurile, de prin saptamana 6-7..Poti lua dicarbocalm, rennie, maalox, astea merg cica in sarcina, si poti sa bei si lapte ca mai ia din arsuri, cica..parca si la mine mai amelioreaza dar nu prea mult. Evita prajeli, acrituri, citrice ca astea irita si mai tare..cam atat stiu sa iti spun. In rest nu ai cum sa scapi de ele, doar sa coabitezi asa pan la nastere..din pacate..
Aa..si sa nu te culci imediat dupa ce mananci, eventual sa iti pui o perna mai mare sub cap, sa nu iti vina arsurile inapoi..
Laura, 10+
poze
Ramonika spune:
buna fetelor,
bun venit noilor gravidute.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Miramar spune:
Buna fetelor. Eu abia azi m-am intors la birou. Ieri m-am trezit, am facut dus dupa care am picat moarta, extenuata. Am sunat la birou si-am intrebat daca se intampla ceva daca stau acasa si mi s-a dat voie. Am dormit pana la 2 pm. Si-as mai fi dormit dar m-am gandit ca nu mai dorm la noapte dupa. Altfel stari de rau - tot mai rare. Mai am arsuri insa si ma balonez. Luni am fost la cumparaturi si mi-am cumparat 2 perechi de jeansi - negri si albastri, cu talie joasa dar burtiera de bumbac deasupra. Am fost foarte fericita ca am gasit marimea S pentru gravide caci altfel trebuia sa-mi iau haine normale dar mai mari, si-ar fi aratat precum pe gard pe mine, ca doar burta mi s-a umflat in rest am ramas (inca) la fel, desi m-am ingrasat deja 3,5 kg
Laura Garner - totusi eu nu inteleg de ce nu poti renunta acum la aigurarea partiala in fav. celei intregi???
Mai sunt si alte maternitati private in Bucuresti inafara de Euroclinic, de ex. Regina Maria. Cautati pe net ca le gasiti pe amandoua, preturile sunt cam la fel. Euroclinic insa, posibil sa fie cea mai buna alegere pentru ca este un spital privat ce are si maternitate, deci au mai multa aparatura si doctori care sa intervina la o adica. Plus ca sunt conectati la spitalul de urgenta Floreasca printr-un coridor si cel putin in caz ca sunt probleme cu mama au acces si la urgenta. Iar pentru bebe stiu ca sunt dotati cu incubatoare, aparat de respiratie artificiala, etc si in plus au contract cu spitalul Giulesti ca in caz de super urgenta te urca cu bebelusul in salvare (au propriile masini) si te trimit la Giulesti, dar eu una pana acum n-am auzit sa se intample asa ceva pana acum si Euroclinic exista de vreo 4 ani. Eu am facut la ei toate interventiile - histerosalpingografie, laparoscopie, histeroscopie si n-am avut nimic sa le reprosez.
Si eu am avut un episod emotiv cu sotul ieri - respectiv nu m-a sunat toata ziua iar pe la 5.15 pm l-am sunat eu, nu mi-a raspuns. Peste inca 30' iar am sunat pe ambele telefoane de data asta iar nu mi-a rapuns. Cam inca o ora am continuta sa-l sun, i-am trimis email si sms ca sunt ingrijorata sa ma sune. Intr-un final la 7 pm cand eu deja plangeam ca i s-o fi intamplat ceva ma suna ca a fost intr-o sedinta si a uitat sa-si ia telefoanele cu el. am facut o criza de isterie evident.
In alta ordine de idei si eu sunt tare ingrijorata si speriata de bombe sa fie totul bine. Cand ma gandesc ca abia pe 14 mai mai merg la eco... Dar am incredere ca totusi cineva acolo sus are grija si de bb al meu si se indura si de truda mea. Si noi suntem la al doilea FIV dupa 4 ani de stimulari si sex la comanda, inseminari, si alte varii interventii si analize.
9+