Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
buuuuun...pana va amintiti voi cine's io ....ma bag in seama..
Madyna medicul meu mi-a zis ca pot sa merg la plaja...dar numai dimineata pana in ora 11:00...si dupa ora 16:00 , sa ma dau cu o crema cu factor mare de protectie!
Betty si eu am nascut la maternitate privata...imi vine sa ma bat cu biciul pt alegerea facuta....daca nasteam intr-o maternitate normala...poate azi Darius ar fi trait...asa este cum spui tu...frumos, curat, baie proprie, tv...asistente dragute....DAR NU AU APARATURA SPECIALA PT COPILASI SAU MAME ASTA DACA INTERVIN PROBLEME...si acum cred ca toate stim,...ca la nastere pot interveni multe probleme....poti avea o sarcina perfecta...dar la nastere sa apara probleme.....iar minutele pana sa ajunga salvarea...pot fi fatale...
Este alegerea fiecareia dintre noi unde alegem sa nastem, ne asumam riscurile necesare...dar cred ca e bine ca fetele sa stie si partea mai putin cunoscuta...si mai neplacuta....cu dezavantaje...a clinicilor particulare...
Andrutza offfff...si eu pun pe mine ca vaca...
Alina ufff...bafta maine cand anunti balaurii..
...eu ma simt plina dupa sarbatorile astea...atata am gatit eu si Cristi...ca azi deja ne-am facut program de curatenie...in frigider....trecem la ARUNCAT!!...
...la servici...ca la servici...urat..
...o zi buna tuturor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
alunelsialbinutza spune:
CAMYbine ai revenit din vacanta.
Multam! Balaurul o sa fie foooooooaaaaaaarte dragut, ca sustine valorile umane, mai ales familia. Dar dupa ce isi va face calculele de productivitate ... mmmmm ce o sa ma bucur ca sunt protejata de lege si ce o sa ma bocesc la voi ca sunt nefericita si persecutata sau nebagata in seama.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
alinuta2u spune:
Hristos a inviat!
Fetelor eu inca sunt in cautare de medic, stie cineva vr-un doctor bun la maternitatea Bucur sau la spitalul Constantin si Elena (fost Stanca)
Va rog din suflet sa ma ajutati!
gravida 10 saptamani
mamica de noiembrie!
DN 31.01.2009
UM 20.01.2009
DPN 07.11.2009
gugulik spune:
Buna fetelor
tocmai am venit de la eco, topaila e in regula se pare ca suntem in 13 sapt, dar placenta e siituata pe peretele anterior si coborata. Nu stiu exact ce inseamna, am incercat sa ma documentez si se pare ca ma e timp sa urce, dar nu stiu daca faza cu peretele anterior se rezolva.
Nici eu nu mai intru de vreo 2 sapt in haine, dar de ingrasat se pare ca am pus doar 2 kg (zic eu ca e bine )
Se zice ca din sapt 12 nu mai ai stari de oboseala, dar eu as dormi toata ziulica, greturile au disparut, dar au inceput arsurile .
luciandrea spune:
Draga Alina, taaaaaaaaaare sunt curioasa cum o sa reactioneze seful tau la aflarea vestii!!
La mine e mai dificil, colega mea de birou ar trebui sa nasca pe la sfarsitul lunii iunie, si eu as ramane in locul ei...asa ar trebui, dar nu stiu cum va reactioan seful cand va afla ,ca si eu imi voi urma colega la inceputul lui dec.
Am un sentiment aiurea, nu stiu cum o sa imi infrunt temerea.
Tu in cate luni esti?
Ramonika spune:
lucia si alinuta - DN inseamna data nasterii voastre si nu are cum sa fie 2009
gugulik - ne bucuram ca totul e bine.
nici eu nu anunt inca la munca, mai incolo, dupa 3 luni, cand o fi sa inceapa sa creasca burtica si sa ma dea de gol, pana atunci n-are rost.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
menics spune:
va sarut, mi-e dor de voi si de povestile de aici, mi-e dor de starea aia,dar eu ma retrag pentru cateva luni din randul forumistelor, imi este tare greu mai ales ca deocamdata al meu consort nu mai vrea sa incerce, saracu, tot el... sunt rautacvioasa, dar sa ti se taie tot elanul la primul esec nu mi se pare normal..
oricum daca aseara eram in plina criza, si banuiam ca urmeaza despartirea de el, pt ca eu nu concep viata fara copii, iar lui ii e teama ca putem avea un copil cu probleme, eu am gasit solutia : apelam la donator... deci voi discuta cu medicul meu foarte serios despre asta, l-am instiintat si pe "tati" si ramane sa discutam... el nu intelege ca pt o femeie e de neconceput sa renunti asa de usor la acest vis de a-ti tine copilul in brate.
asadar va urez numai bine, sa va duceti sarcinile cu bine, eu ma opresc acum pentru refacere, convingere logodnic, si vom vedea ce va fi, eu oricum imi voi duce visul la capat... nu este obsesie , este ceas biologic ce ticaie de ceva timp. acum are si alarma
nu vreau sa va intristez doar sa va anunt ca sunt bine ( cat de bine pot fi) si ca mi-am gasit rezolvarea, sunt tare entuziasmata, si sper ca peste cele trei luni de refacere sa auziti de mine pe aici...
si daca tati tot speriat de bombe este pana ma refac, imi aleg un donator bestial, vede el
Miramar spune:
Manu ma bucur ca esti bine. Nu inteleg insa de ce ai ajuns la concluzia ca iti trebuie donator???
9+
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miramar Manu ma bucur ca esti bine. Nu inteleg insa de ce ai ajuns la concluzia ca iti trebuie donator??? 9+ |
pentru ca logodnicul meu e incgrozit ca el este vina , din cauza varstei, fapt confirmat intr-o oarecare masura de medic, ( am mai citit si eu dar si el studii facute, si se pare intr-adevar pot aparea probleme ) si nu vrea sa mai faca tratament, eu nu-l pot obliga sa faca tratament si nici teama ce l-a cuprins nu i-o pot alunga... crededeti-ma ca-mi este greu sa lupt pentru amandoi...
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui menics
pentru ca logodnicul meu e incgrozit ca el este vina , din cauza varstei, fapt confirmat intr-o oarecare masura de medic, ( am mai citit si eu dar si el studii facute, si se pare intr-adevar pot aparea probleme ) si nu vrea sa mai faca tratament, eu nu-l pot obliga sa faca tratament si nici teama ce l-a cuprins nu i-o pot alunga... crededeti-ma ca-mi este greu sa lupt pentru amandoi... |
Manu
Felicitari pentru hotarare si iti dorim tot binele si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
Alina, ce faci? muncesti? sau citesti newletterul de la hudson? ... ce tare Steve sa trimita toate adresele destinatarilor in clar, te-am vazut acolo...
monis 12+