Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
Asa e..ca azi dimineata se tot mataia pe langa mine, incerca in modul lui sa isi ceara iertare..da eu nu am putut sa uit cum mi-a zis..de parca as inventa eu dureri si stari nasoale..Da mi-a ajuns si mie, habar nu au ce inseamna sa nu te simti bine, ei la o mica durere..aoleuuu..si eu daca ma simt nonstop asa nu am dreptu sa ma plang, ca inventez.. Ar trebui sa stea si ei macar o saptamana cu bb in burtica sa vada cum e
In fine..stiu ca nu merita sa ma supar, dar..sunt si eu crizata, si imi sare tandara din orice
Laura, 10+
poze
luciandrea spune:
Neatza Mamici!
Subscriu celor spuse de monis; intr-adevar sunt intamplari, povesti de viata care uneori ma rascolesc sau care ma fac sa cred ca sunt in afara normalitatii!
Eu joi am fost la un nou control si am vazut pulsatiile bebelusului meu, am fost tare emotionata, si urmaeaz sa mai fac cateva analize minore.A...si inca ceva, fetelor mie nu imi este rau, oare o sa inceapa de acum incolo?sunt in 7 saptamani si nu imi este greata, in schimb am cateva stari mai aiurea, ma enervez din orice sau plang foarte des...
Oricum, multa rabdare celor care trec prin greturi sau stari de rau...va poop
bobocel_07 spune:
Neatza tuturor burticilor,
Laurairina13 nu te mai supara ca ii faci rau la bebe, sunt sigura ca sotul tau ti-a spus toate astea la nervi.
Fetelor mai are cineva dureri de picioare si de mijloc ca eu nu mai pot.Si nu am pe cine sa intreb de ce ma dor asa, ca vreau sa imi schimb doctorul si trebuie sa ma programez si am inteles ca medicul acesta la care vreau sa ma duc este foarte ocupat si dureaza doua-trei saptamani pana ma programeaza.Daca de la 11 saptamani ma dor asa picioarele mai tarziu cand o sa creasca butica ce o sa fac?.
alexia_07
luciandrea spune:
Am uitat sa specific ceva pentru listuta cu mamici!, pentru ca datele mele sunt incomplete revin cu completarile de rigoare, deci:
DN 16.09.2009
UM 19.02.2009
DPN 04.12.2009
alunelsialbinutza spune:
Laura, incearca si tu sa nu mai dramatizezi. Cred ca iti si accentuezi starea de rau. Transform-o in ceva pozitiv, asociaz-o cu minunea din burtica si atunci ti se va schimba starea. Al tau o sa simta abea mai tarziu venirea lui bebe, atunci cand va misca si il va simti si el.
Cat despre cititul aberatiilor pe net, nu-i mai impartasi si tu asta.
Am colege de la vechea odisee iul-aug 2004 care au nascut in Constanta. Vrei sa ma interesez de vreun dr? Nu e neaparat sa fi vazut sarcina gemelara, daca nu avea echo performant in cabinet, mai ales daca unul dintre embrioni indetase evolutia de mult timp. Dar cel mai important este sa ai incredere tu in medicul la care mergi
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
monis5 spune:
Alexia, pot sa-ti spun ca ma doare des mijlocul, cu treaba sau fara - adica fie sunt obosita dupa o zi la munca, fie in we dupa stat degeaba. Si ma doare des si un picior din articulatia din sold, ma tot fatai in scaunul de la birou (care e un mare scaun in felul lui) dar ma doare absolut aleatoriu. Eu zic ca mai incolo o sa fie in regula, se va mai adapta si organismul la schimbari, si creierul ... sper eu
monis 12+
alunelsialbinutza spune:
Laura, sa nu ma intelegi gresit, nu ii dau dreptate sotului tau, insa la fel faceam si eu la prima sarcina, numai Alin stie cate palme si-a furat aiurea si cate creme am spart de pereti si cat am plans ca eu sunt neinteleasa de nimeni, ca el nu ma iubeste si ca nu stie cum e sa fii gravida. Toate astea trec, o sa radeti impreuna mai tarziu cand va veti aminti.
Voi mai aveti si stresul nuntii care e pe vine ... las' ca te vad eu ce bine o sa te simti si ce o sa dantuiesti la nunta, iar eu o sa mar de caldura in Bucurestiul asta infect.
Ce misto!!!!!!!! iti dai seama ca spuneti da in 3?
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 10+
poveste Bradut
bebe surpriza
gugulik spune:
MSymo ne rugam sa fie totul bine , ai incredere, daca e nevoie mai apeleaza si la alt medic (nu strica inca o parere).
Si eu merg peste o ora la eco, am niste emotii ...
11+
laurairina13 spune:
Saru'mana Alina! Esti o bomboana! Stiu ca asa e cum spui tu.. Tot ii scot ochii ca el nu stie cum e sa fii cu bb, ca el nu aia, ca el nu ailalta, ce sa mai..crize de nebuna..nu de gravida! Si i-am explicat aseara, ca sunt asa poate si din cauza hormonilor, ca eu nu reactionez asa urat..etc si el mi-a zis ca astea le citesc pe net si mi le si insusesc.. Ca tot ce ii explic eu stiintific, e ca stau non stop calare pe net
In fine, il inteleg si pe el. Da..na..mi-a sarit tandara, plus ca vorba ta, noi avem nunta, sunt deja enspe discutii cu diverse obiceiuri, cu numaru de persoane, ori ne ies ochii si ramanem faliti, ori..ne punem gaj la local.. Si normal ca o sa spunem da in 3
Off, se aduna toate astea..plus ca eu's crizata si cu rochia mea de mireasa, daca nu ma mai incape..siiiii..uite asa..tot asaa
Ei..asa's eu mai pesimista..incerc sa ma educ, da acu..
Cat despre ecografisti buni, si asta la care merg eu cica e tare bun, si are eco 3D. Daca totusi poti sa te interesezi, sa imi mai dai ceva informatii de alti medici, cabinete, nu ar fi rau
Inca o data multumesc ca mi-ai alinat 'suferinta'
Laura, 10+
poze