Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)
Raspunsuri - Pagina 5
Madyna spune:
Oh Laura la voi chiar a fost un drum lung si anevoios, ma bucur ca ai ajuns insa aproape de finish, sper sa fie cu succes ca meriti din plin la cate ai indurat!
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madyna Laura tu te-ai chinuit mai rau ca mine pentru bebelul tau (ma refer la FIv-uri) eu doar am asteptat 2 ani de zile rugandu-ma luna de luna sa nu imi vina si autosugerandu-mi diverse simptome.. Eu am mare noroc de surioara mea care acum este insarcinata cu al 4-lea bebic (are 27 de ani) si cum la ea niciuna din cele 4 sarcini nu au semanat una cu alta a acumulat ceva experienta si o innebunesc cu temerile si intrebarile mele.. daca nu era ea sa ma mai tempereze eram paranoica de tot nu numai semi.. |
Orice fel de asteptare este cumplita...eu iti spun asta din proprie experienta. Am incercat o perioada de 2 ani si ceva sa raman insarcinata, cu tratmente, histerosalpingografie, laparoscopie si a fost horror, mai ales ca atunci cand mai aveam ultima speranta, mi s-a pozitivat un test de sarcina, dar din pacate peste 2 zile mi-a venit ciclul. Si uite as am ajuns la FIV1, care sper norocul meu a fost norocos....oricum in ambele situatii m-am chinuit cumplit si ma bucur ca te-ai linistit
Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Madyna spune:
Betty vad ca si tu ai strabatut un munte ca sa ajungi aici si sper sa fie totul bine pentru toate burticile pana la capat cu voia lui Dumnezeu!
Eu pe langa voi sunt mic copil, dar mi-a fost greu si-asa timp de 2 ani in care habar nu am de ce nu s-a intamplat vreo minune..
raluci_b spune:
neata fetele, azi nu voi fi pe aici am calculatorul stricat
va pup
8+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
A_driana spune:
neata burtici...
bun venit noilor mamicute, sarcina usoara si bebei sanatosi...
eu am fost ieri la medicul de familie, m-a luat in evidenta, mi-a facut carnetul gravidei ...si mi-a dat urmatoarea lista de analize: Rh, grupa sanguina, VDRL, hemoleucograma completa, HIV, examen urina...si cat atat...sapt viitoare merg sa le fac...sper sa fie totul bine...
si eu am scurgeri albicioase, eu de cand ma stiu am avut...la mine miroase asa a iaurt natural ...
aseara am fost la prietena mea sa sarbatorim nunta lor si bebelul nostru, am mancat inghetata de mure, f buna a fost, si am ajuns acasa si dupa 5 minute am dat-o la rate...tot wc-ul era mov de la inghe...offf....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet + poza strumfulet
laurairina13 spune:
Neata!
..off..am inceput si eu munca, si e un frig la birou..ca au oprit astia de pe 15 caldura..am inghetat.. Asta ca sa incep prin a ma plange..
Raportez stari nasoale de spirit, am tras o cearta cu al meu aseara , ca el la urma sa imi reproseze ca stau toata ziua pe net si citesc de aiurea povesti..etc..si ca ma prefac ca imi e rau, nu ca mi-e rau tot timpu cand ma plang.. Am ramas socata, oricum sunt cu moralu la pamant. Pana a ramane insarcinata, nu stiam ce e aia rau, acu in fiecare zi am stari naspa, si normal ca m-am plans..ca nus obisnuita cu starile astea,chiar daca uneori ma simt ft rau si alteori doar nasol..eu tot plang. Si de aici..el sa imi zica ca ma prefac..
Na ca mi-am zis si eu ofu..sper sa nu fi suparat pe nimeni..
Laura, 10+
poze
Pirelia spune:
Neata tuturor burticutelor, am revenit.
Cred ca am capatat o infectie urinara. O sa merg azi sa intreb medicul de familie ce este de facut. Trimiterea pentru analize o am, dar trebuie sa astept inceputul lunii mai ca sa imi fac analizele si apoi sa merg la medicul ginecolog.
Viitoare mamica in culmea fericirii 6+ (8+)
A_driana spune:
laurairina, imi pare f rau pt situatia ta, sotul tau nu stie prin ce treci, dar nu ar trebui sa-ti spuna asa ceva, ca te prefaci....off off....de le-am putea da lor macar o zi sarcina sa vada cum ii....si eu am stari f urate, de rau, de greata, dar nu am ce sa fac, trebe s-o duc si gata.....
nu mai plange, nu te supara si enerva ca nu-i face bine la bebe, sotul o sa-si ceara iertare, poate a fost doar o iesire acumulata de stres....sigur acuma ii pare rau ca a zis asa...
sper sa fie bine.........sa nu tii la curent
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet + poza strumfulet
monis5 spune:
Neata fetelor
Vad ca ati revenit la munca... eu ieri m-am dat cu capul de pereti de plictiseala.
Ce povesti impresionante aveti... Laura, Madyna, Betty... ma simt f mica atunci cand citesc prin ce ati trecut si ma gandesc ca eu nu as fi in stare de atata dedicatie...
Laurairina, incearca sa lasi supararea, motive sunt la tot pasul si stii ca nu e un moment bun acuma. Adevarul e ca m-am enervat si eu intr-o seara cu consortul si am constatat ca ma enervez altfel acuma: am devenit aproape furibunda si i-am spus vrute si nevrute. Ocazie cu care m-am inspaimantat suficient si mi-am propus sa nu mai fac. SI pana acuma am cam reusit. Doar in trafic ce ma mai enervez
monis 12+
MSymo spune:
Dragele mele va doresc o zi buna!
Am fost aseara la eco (dupa ce dr. mea de la Euroclinic mi-a zis transant sarcina oprita din evolutie si dupa ce am facut 2 Bhcg joi 15.000 si vineri 44.979)si am mai prins curaj: este f posibil sa fie o sarcina mai mica din cauza ovulatiei care a intarziat ceva timp...
Ceea ce ma nedumereste este ca dr de la eco mi-a zis ca arata de 5-6 sapt si eu sunt in 9 sapt. Am refacut azi dimineata Bhcg si sa vedem dupaamiaza cum este rezultatul!
Era prea frumos ca sa fie totul ok, eu toata viata m-am zbatut pt. orice: fie un job, o casa, o pereche de pantofi (pe care nu-i gaseam cand imi trebuiau)etc...dar de data asta nu ma las.
Va pup.