Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

monis, eu am sangerat in saptamana 7..m-am trezit cu lenjeria patata toata, de rosu intens...apoi, au mai fost la distanta de 1 saptamana cate un firicel maroniu....fata de prima eco', dr. mi-a spus ca s-a mai retras...dar nu cat ar fi normal...si asta am vazut si eu, comparand ecografiile anterioare cu cea de ieri....parca nu mai e asa de mare...dar, totusi e acolo..ca o pata neagra ce inconjoara tzutzupida mea....punand-o in pericol...ca asta e, orice hematom in sarcina reprezinta un pericol de avort

mai nou, iau 8 utrogestan/zi ....pe care mi le-am dozat cam asa...2 dimineata devreme cand ma trezesc la shu-shu..pe la 4, 5...alte 2..pe la pranz, dupa ce pap (mi-a zis sa le iau oral, asta e, o sa am ameteli, dar macar stiu ca se duc intregi, nu stau cracita prin birou de teama sa nu curga), 2 dupa ce ajung acasa (max. ora 8) si ultimile 2 la culcare (pe la 11)
hai ca te-ama metit de tot

trebuie sa nu ne impacientam...si sa fim curajoase....sa avem incredere ca totul va fi bine (vorba cantecului )

ALINA, offfff.....nici nu stiu ce sa-ti spun
imi pare tare rau ca treci prin necazul asta....sa-ti dea DD putere sa depasesti momentul si sa iti aduni fortele pentru viitor

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Va multumesc, stiam ca sunteti langa mine.
Lasand la o parte durerea noastra, durerea lui Bradut mi-a pus capac aseara. Nu ma asteptam sa sufere atat. A plans si printre suspine nu se oprea din intrebari. Desi intr-un final i-am explicat ca bebelusul s-a transformat dinnou in samanta, pentru ca nu a fost puternic ca el si ca va veni mai tarziu, poate la primavara sau vara viitoare, ca in noiembrie ar fi fost prea frig si nu aveam cum sa ne plimbam in parc.
S-a linistit el putin, dupa care m-a intrebat ce e aia o inmormantare si daca bebe a murit din cauza pisicilor lui Gena (soacra-mea), asta pentru ca i-am explicat eu duminica ca nu trebuie sa stam pe langa pisici si catei ca ii fac rau lui bebe si poate muri (nu stiu ce o fi fost in capul meu de i-am zis asta).
In fine, tot cu intrebarile pe buze a adormit aseara, iar azi se juca usor absent.

Monis ti-am trimis un PM, asta daca ti l-am trimis tie sau nu am dat clic la altcineva.

Doare foarte tare, dar incerc sa ma leg de tot ce e bun si frumos si sa imi zic sa si dupa prima sarcina pierduta a aparut Bradut, o minune de copil in general sanatos, frumos si ... extrem de inteligent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

offf alina, cat de rau imi pare...nici nu stiu ce sa-ti spun, nu am cuvinte...
doamne ajuta sa fie bine si sa vina un bebic care sa stea in burtica pana la 9 luni sanatos...

eu nu vreau sa mai citesc asa ceva, mie mi frica....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

e inevitabil cand citim pe aici ce se intampla sa nu ne facem griji si noi. insa asta e, de-acum ce-i facut e bun facut si n-avem ce face decat sa mergem mai departe. ce ti-e scris in frunte ti-e pus si cu asta defilam.
sa speram si sa ne rugam ca va fi bine pana la capat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Alunelulem-ai terminat cu vestea asta
Ma ingrozesc cand vad cate sunt deja pe lista de prietene...aaaa si am citit acum si de Menics , asa de rau imi pare de voi , si asa ma apuca o teama cand citesc

10+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Merci Krelia de info
Eu iau 6 ovule de 3 ori pe zi, deci 600 mg / 24 ore si credeam ca asta e doza maxima (asa zice prospectul), dar vad ca merge chiar si mai mult. Of, sper sa se rezolve si sa se lipeasca pana la urma. Mi-a zis aia aseara ca e de la insuficienta de progesteron pe care ar tb sa-l secrete corpul galben. Invitabil, ma gandesc ca asta e legata de varsta inaintata la care m-am obosit sa iau hotararea asta. Dar pana la urma de la Dumnezeu sunt toate...

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Alina, imi pare tare rau!
Ai dreptate cand spui ca asta e legea firii..si daca e sa se intampla se intampla, acu deja imi faceam grija de maioneza si alte prostii mancate..Multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta, si sper din tot sufletul sa iti fie bine!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alina sa-ti dea DD multa putere sa treci peste asta
Camy mie dr mi-a zis ca numai dupa 7 ani de la cezariana pot naste normal, mi se pare o perioada foarte mare, da oricum nu stiu daca as avea destul curaj pt nastere naturala, mai ales ca is trecuta prin travaliu
O prietena din Malta a nascut natural la un an dupa cezariana, dar la noi nici un medic nu se baga la asa ceva, am auzit ca pericolul de ruptura uterina este mare.
Kreliusule si mie mi-a dat dr duphaston preventiv sa iau una seara, am ales sa-l iau pe cale orala chiar daca da somnolenta si ameteli ca oricum ma bag in pat dupa-aia. Mai nasol e ca trebuie sa ma trezesc noaptea la Diana, da a trece si asta. Am mari sperante ca bb2 o sa fie muuult mai cuminte
In rest nu ma laud cu nici un simptom, nici nu mai stiu la Diana la cat timp mi-au aparut greturile, sper sa fie totul ok.
Laura si Camy multumim mult pt urari, sunteti primele care i-ati urat LMA!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu sunt deprimata.....rau....
...si-mi vine sa plang..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, sper sa ne fie ok si sa fie bine! Cand tre sa te mai duci la control sa vezi daca e mai bine?

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput