Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Simo bine-ai venit!
Ramo felicitari pt bb mic!!!!
Adriana cred ca-i groaznic sa-ti fie asa rau incat sa nu poti manca nimic, sper sa treaca repede si sa te bucuri si tu de zile mai bune
Kreliut le-am lasat o data bilet in posta cand ne inundau en-gros si pana la urma n-am mai rezistat si i-am anuntat, numa ca nu-mi place sa ma plang vecinilor, mai bine tac si rabd, ce se fac, asa-s eu si stiu ca nu-i bine.
Mady ce poveste groaznica ai spus tu, eu tot cu aceasi doctora nasc, dar e super umana, Doamne feri sa dau peste asa un om care sa ma lase sa ma chinui.
Parca tu intrebai de cezariana nu? Daca ai bazinul mic si copil mare nu se recomanda nastere naturala, asta numai dr iti poate spune.
La mine sigur o sa fie iar cezariana.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

LA MULTI ANI , FETITEI TALE DIANA , KITZI!!!!
'edit..pentru maine, scuze..neuronu de gravida a incurcat datele, Da asa's prima care iti ureaza'

Sa creasca mare si frumoasa, si sa asculte de mamica ei!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtici!
iar m-am trezit cu senzatie de ...am mancat de dim o cana cu lapte si cereale si apoi am beut o gura de apa..si hop...cerealele inapoi...am ajuns skarbici...am mai bagat un iaurt cu o piersicussa si niste strugurei...acu' astept urmarea

zuza...sa stii ca e de la skarbici ...fara discutie! eu am "luat" -2kg...vb lu' consortu'...tu slabesti cand nu trebuie
eu am platit vreo 4 mil la analize.

gugulik, scuze..ori eram prea beata si nu am vazut raspunsul tau ..ori inca iti sunt inca moderate mesajele si de asta apar mai tarziu..
parerea mea ar fi sa te duci sa-ti facia naliza, macar sa te linistesti si sa alungi morcovelu'

Laura, mersic frumos ...ia sa te uiti acum, ca am pus noutati

maddy, Doamne fereste de asa intamplari nefericite...pe cuvant, ca nu inteleg doctorii astia...fa-te frate croitoreasca cu program de la 7 la 3, daca nu vrei sa fii deranjata noapte cand proastele de chinuie sa aduca pe lume un copil...vai, ce inuman...degeaba s-o fi purtat ea bine in timpul sarcinii daca a dat cu mucii in fasole in momentele cele mai importante...
eu voi face cezariana...din cauza chioromelii pe care o posed (-5)..nu-s inca funduri de sticla...dar nici de neglijat

Adriana, mai ai putintica rabdare...ca trec si greturile acu' acu' si baga ceaiuri de lamaie la greu...daca poti, chiar si fara zahar.

laura, tu doar sa spui, ca noi suntem pregatite, venim cu tot arsenalul pe capu' lui!..pai cum, ii scoatem noi fumurile din cap...sa se invete minte, sa nu mai supere fata! (vezi ca ziua dianei e maine, nu azi )

Ramonika, ce bine ca si la tine e totul ok si ca ai auzit inimioara! Sa te tii de utrogestan, ca e bun, fir-ar sa fie...la mine s-a mai retras putin, dar nu cat trebuie ....sper ca acum cu doza de 8 sa il dovedesc...ca tare pacatos este....nici nu vreau (si nici nu trebuie) sa ma gandesc la ce poate fi mai rau..

Ralucutzu, du-te mama si apara-ti linistea..pai ce...tu sa taci si sa rabzi si altii sa ti se urce in cap?

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor
Eu nu am vesti bune, am ajuns aseara iar la Elias cu hemoragie si am dat peste o doctorita altfel decat doctorul meu care este un optimist, care mi-a pus sec diagnosticul de 'amenintare de avort'.
Maddy - cum zici ca o cheama pe respectiva?... hm, povestea ta zbarleste parul oricui...
Krelia, te rog mai zi si mie ce stii de hematomul ala al tau, daca nu poti aici, poate imi dai PM, pls, pls. Si eu bag utrogestan doza maxima si no-spa.
Apropos de no-spa, intrebau mai multe fete despre dureri de spate si diverse senzatii prin burta. Am aflat si eu aseara de la doctorita de care va zic ca aceste dureri sunt de fapt contractii , ca la varsta asta de sarcina contractiile nu sunt ca la nastere, adica intense si fara dubii, sunt f slabe si multe femei nu le identifica. Nu stiu ce sa zic, va impartasesc si voua, poate va mai intrebati medicii, cele care aveti dubii sau temeri legate de aceste simptome. Nu stiu ce sa prefer, un doctor optimist sau unul realist...
Zuza_zuzi, eu am avut lista completa de analize, din care gratuite au fost cele clasice, iar pe igg si igm toxoplasma, rubella, cmv, herpes, listeria, si cele 2 hepatite am dat 520 de lei . si as mai avea de facut cateva, adica culturi din col si inca ceva, dar am refuzat sa mai dau bani luna asta. Plus ca acuma numai la usi de doctori nu-mi vine sa stau.

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - imi pare rau ca ai neplaceri, insa cred ca totul va fi bine pana la urma. ai grija de tine.
voi cate ovule de utrogestan luati? eu mi-am luat o cutie cu 30 ovule, de 100 mg fiecare si doctorita mi-a zis sa bag un ovul pe zi seara.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neata burtici!

Dupa cum teoria spune ca in primele trei luni de sarcina se duce lupta totul sau nimic, puiul meu a ales NIMIC.
Sarcina mea s-a oprit in evolutie de cel mult 3 zile. Este la zi in dezvoltare.
Motivul ... incompatibilitate cromozomiala. Se pare ca a fost un accident imbinarea celor doi cromozomi incompatibili, iar daca nu s-ar fi intamplat acum ... putea sa se intample mai tarziu si ar fi fost muuuult mai rau. Foarte multe femei pierd astfel de sarcini, multe din ele nici nu stiu ca ar fi fost insarcinate.
In pozica pe care o am statea ca un pui mic pe burtica, cu manutele si piciorusele sub el. Este format complet dar ... nu mai are activitate cardiaca.
Nu icrele si nici maioneza sau fumatul au fost cauza. Listeria produce moarte fetala in trimestrul 2 de sarcina, nu actioneaza imediat, iar analizele mele sunt foarte bune.
Doare cumplit, dar poate ca e mai bine asa si acum decat mai tarziu.
Intai mi-a dat aceasta veste ingrozitoare medicul meu. De la el a aparut prima data explicatia pe care v-am prezentat-o. M-a chemat in seara asta, caci este de garda sa mai facem o echo la spital, un 4D.
Dar eu nu am avut rabdare si am vrut si a doua opinie, asta nu pentru ca nu as fi avut incredere in el, pentru ca este super adevarat, cel putin cu mine.
Aseara la ora 21:00 a venit si a doua confirmare la Medlife, la un 4D. Explicatiile ... aceleasi.
Asadar ... diseara sau cel tarziu maine voi face lucrul pe care l-am urat toata viata ... Chiuretaj. E mult prea mare sa se elimine singur. Am vorbit cu medicul si imi va face anestezie generala, nu vreau sa imi amintesc, sa simt nimic.
Fetelor, nu vreau sa intrati in panica, nimic nu i se poate intampla lui bebe in primele trei luni din cauza voastra. Mi s-a spus ca puteti face cel mai complex si greu sport extrem, daca bebe e sa fie sanatos, acolo ramane.
pentru cele care au patit asta si mai intra pe odisee, vreau sa stiti toate acestea (mai ales cele care sunt la prima sarcina), nu sunteti vinovate cu nimic, puteti fi si voi si partenerii vostri sanatosi tun ... daca apar accidente cromozomiale ... e legea firii.
Nu va voi parasi, desi prefer sa ma mutati langa nastasie si celelalte foste gravidutze, macar nu ma mai vad la cele in evolutie.
Voi mai intra si va voi sustine pana la final.

Va pup si sarcini usoare, iar nastere ... cel putin la fel usoare ca a mea cu Bradut.
Ramonika felicitari din tot sufletul pentru bebe vazut sanatos ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele....

Laurairina nu te ami necaji cu al tau...sa stii ca la prima sarcina...si sotul meu zicea ca forumul i se pare o prostie...niciodata nu mi-a zis sa nu mai intru ca l-as fi boxat dar rau..nu asa...
...apoi s-a nascut Darius...si a urmat ce a urmat...fetele de la odiseea de iulie-august 2008 ne-au fost alaturi in multe feluri...si de atunci nu a mai zis niciodata nimic...plus ca pe forum am cunoscut pe cea care acum imi este foarte buna prietena, Cristina (Bujo), cu care ne vizitam....iar Cristi vede in Filip, copilasul Cristinei care era mai mic decat Darius cu 4 zile...pe copilasul nostru pierdut...
...Acum vine si citim impreuna ce scrieti..

Kitzy La Multi Ani Dianei, sa-i dea DD multa sanatate, fericire si noroc..
La fel ca si tine..pe mine ma paste tot cezariana...eu am ramas insarcinata la 7 luni de la cezariana...medicul mi-a spus clar ca fac cezariana...nu se pune problema de natural..

Felicitari fetelor ce va-ti vazut bebelusii...dar Alina...unde esti???...aaaaaaaa...sau tu anunti balaurii ca esti cu bebe la purtator..asa este...mi-am adus aminte...
Iti tin pumnii

Mie iar mi-e greata......dar asa-mi place ca Pustache ma menajeaza foarte tare....a facut chiar si curatenie...si mancare...

...si am mai adaugat o saptamana in viata lui bebe Pustai Junior!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Alina - n-am cuvinte, mi-au dat lacrimile
imi pare foarte rau, suntem alaturi de tine si iti dorim sa treci cat mai repede si mai usor posibil prin aceasta incercare si sa obtii pana la urma bebelusul mult dorit.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alina
Sunt langa tine. Sa-ti dea Dumnezeu putere.

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina...imi pare rau...sincer imi pare rau....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput