Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, hei!!! Fruntea sus!!! Lasa grijile! Inteles? Vin peste tine! Hai mai fetelor, tre sa gandim pozitiv, sa nu ne stresam, ca mai mult afecteaza stresu asta bb-ei nostri!
Nici Menics, nici Alunel nu si-au dorit..si vor macar de noi sa citeasca de bine pe viitor! Tre sa ducem odiseea la capat!!!!
Hai Camy, sterge lacrimile, mai ai putin si intri si in concediu de risc -ala ca sa scapi de serviciu ala tampit - si o sa fie bine, o sa ai timp sa te bucuri de toate, lasa grijile de aiurea!!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Bey, nu vreau atmosfera de inmormantare pe aici. V-am dat toate detaliile pe care le-am avut ca sa nu va stresati. Fiti optimiste si ganditi-va ca totul va fi bine.
In mine se rupe sufletul de durere, dar am puterea sa ma leg in sens pozitiv de explicatia medicilor si de faptul ca ... va urma un bebe sanatos, e a doua oara cand mi se intampla si in acelasi timp am un exemplar sanatos acasa.
Darul de a ne reproduce il avem dintotdeauna si oricat de durerod ar fi o pierdere d-asta stim ca vom capata puterea sa reincercam. Cele mai bune sau cele mai la indemana exemple imi sunt Cami si Aida Ciolac, mamica Emei. E mult mai dureros atunci, e incomparabil de dureros.
Va rog mult fiti optimiste, adunati-va toata puterea care exista in fiecare dintre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Camy, fii sigura ca va fi bine. Nu avea indoieli. Stiu ca totul in tine iti spune ca e ok, numai mintea si experienta avuta te fac sa te indoiesti.
Cu siguranta cand vezi stelele seara stii ca Darius iti zambeste si iti transmite ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, sper sa ne fie ok si sa fie bine! Cand tre sa te mai duci la control sa vezi daca e mai bine?

Laura, 10+
poze

Mercic, daca nu se mai intampla nimic, pe 4 mai am programare la morfo. Vedem atunci. Aparent decolarea asta e destul de des intalnita. O sa fie bine oricum ar fi.

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am mancat un ouss si putin drob cu mustar...hm..ce bine mi-a facut la stomacel.....si acu' mai bag un ceai de lamaie...si mai incolo un kiwi, o porto'...o supi....ca sa pot lua utrogestanu'..si sa bag somn ...

monis, am mai citit pe net despre fete care iau 8/zi..deci nu as fi singura ...cred ca prospectele sunt facute ca sa te ghidezi in linii mari, la general...evident ca nu sutn de neglijat (al meu mereu cand ia cate o pasti' citeste prospectul sa vada efectele adverse, ca el are pb cu stomacul)..pana la urma, tot dr. e cel care da "verdictul final"

laura, daca e din aia vegetala, nu cred sa fie vreo problema (zic si eu ca sa te linistesc, nu ca as fi vreo experta)

kitzix, cum mah...7 ani? pai ce...te refaci dupa fumat? numai aici stiam ca organismului ii trebuie vreo 7 ani sa se purifice....ori la cezariana....hm...stiam ca se recomanda in jur de 1 an..2...
eh, bine ca il iei seara, daca zici ca si asta da ameteli....dar...duphastonu' asta e si pe cale "pasaricoasa"?

ps. ieri mi-a dat sa iau si maltofer. mai luati vreuna dintre voi?

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu pana nu vine 15 noiembrie...si nu o sa fiu acasa cu bebe sanatos si urlator...tot o sa plang....ca nu am cum sa nu ma gandesc daca bebele meu cel din burtica este sau nu sanatos...
...ca daca iar il nasc si ma trezesc atunci cu bomba ca si la Darius..

...apoi nu inteleg de ce atatea femei isi pierd copilasii...ce naiba se intampla???..offff

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

nu stiu daca voi stiti...cred ca la vreo 6 - 7 saptamani dupa ce a murit Darius...si eu ma taram pe jos de durere...si voiam sa ma arunc de pe balcon...l-am visat..

Eram in tren...si Darius era langa mine...in scaunul de la fereastra..dar nu stiam ca este el...pt ca era un baiat mare....eu avem numai bani mari...si nu lausem bilet..trebuia sa dau la "nasu" si Darius mi-a dat bani si mi-a platit drumul...apoi...era in fata mea...era inalt, slab...ca un baiat care are 19 -20 de ani...era Darius...l-am recunoscut dupa rani...ii curgea sange de unde stiam eu ca-i bagau fel si fel de furtunase...si avea gauri in trupusorul lui...avea pe el un vesmant lung...bleu...stiu ca era foarte slab...
...si m-a mangaiat cu mainile lui pe obrazul stang...plangeam...si mi-a luat mainile mele intre mainile lui...si imi mangaia si mainile...mi-a spus ca el nu ar fi putut trai, pt ca era foarte bolnav...pt el a fost mai bine ca a plecat...ca este bine...iar eu trebuie sa mai stau aici..mai am viata...si intr-o zi o sa ne revedem..o sa stam impreuna

...mereu ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute sa fiu buna...ca dupa ce mor sa pot sa stau si eu in rai alaturi de darius....caci el chiar este un ingeras...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

sper ca bebe din burtica sa fie sanatos....
si sa stea cu mine toata viata....intelegeti voi..sa nu mai plece niciodata asa cum a facut fratiorul lui...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy,
toate iti suntem alaturi, nu esti singura!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Doamne Alunelule imi pare atat da rau. Sa-ti aduca Domnul alinare cat de curand tie si familiei tale. Saracul Bradut!

Monis - stai cat poti tu de mult in pat. Eu zic sa pui 8 utrogestan si sa iei minim 3 nospa pe zi.

Intreba cineva de ce medici frecventam cele din Bucuresti. Eu una merg la Magda Petrache de la spitalul Polizu, dar si Sanador, Euroclinic. Merg la ea de multi ani si am mare incredere in ea. Este un doctor bun si un om cu suflet, imi inspira incredere.

Cat despre nastere - si eu inclin spre cezariana dar pana nu discut cu doctorita nu iau hotararea finala.

Alina din nou spun ma rog spre alinarea durerii voastre

10+

Mergi la inceput