Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mie imi vine sa ...iar m-au luat greturile..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Scuze, DPN 20/12/2009!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bine ai venit, simonette!
ai vazut ca te incadrezi?

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simonette, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Banuiesc ca vrei fetita, dupa doi flacai, nu?

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Multumesc fete dragi!!!
Intr-adevar as prefera sa fie fetita dar important este sa fie sanatos orice ar fi!!! Stiti si voi asta...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Hello, burtici!
Uff, si eu sufar dimineata, dar ramane in interior tot. Mi-am cam dat eu seama...se asociaza cu mersul la job, pt ca in w-e n-am absolut niciun simptom.
In rest, cred ca de la renuntarea la fumat am si luat un pic mai repede in greutate...deja aproape 2 kg. Voi cat ati luat?
Ah, si azi m-a programat medicul de familie pentru muuulte analize pe care o sa platesc 320 RON. Voi cat ati platit?
Poop si sarcina fara probleme

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Buna seara, daca mai e cineva pe aici!

Simonette welcome si sa stai pana la sfarsit!

Azi m-am plimbat toata ziua si sunt moarta de oboseala si imi simt picioarele foarte grele

Am vazut ca m-am ingrasat putin la burta si m-am cam speriat pentru ca abdomenul l-am avut mereu plat si pe de alta parte mi se pare ca e cam devreme ca am abia 6 saptamani. La voi cand a inceput sa creasca burtica, sau sa se depuna grasime pe ea?

Despre baie si jacuzzi nu am stiut ca sunt interzise.. si daca sunt nu inteleg de ce.. Adica ok sa nu fie fierbinti, dar daca faci temperata ce rau poate sa faca!? Da' vara cand mergem la piscina sau la mare nu tot in apa intram? Eu cred ca nu trebuie sa fie calda spre fierbinte atata tot.. Spuneti-mi daca gresesc pentru ca am facut deja de doua ori baie in cada si sa stiu sa ma rezum doar la dus..

Cu ouale tot asa nu am stiut nimic pentru ca nu mi-a zis dr mea.. si am mancat si oua si maioneza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugulik spune:

krelia am spus mai devreme despre eco. Nu stiu de ce inca imi apar cu intarziere mesajele

fetelor ma cam speriati, eu nu am tinut cont am mancat si ciuperci cu maioneza si icre si in plus nici nu mi-a dat sa fac testul de listerie.

Citat:
citat din mesajul lui gugulik

Buna fetelor
tocmai am venit de la eco, topaila e in regula se pare ca suntem in 13 sapt, dar placenta e siituata pe peretele anterior si coborata. Nu stiu exact ce inseamna, am incercat sa ma documentez si se pare ca ma e timp sa urce, dar nu stiu daca faza cu peretele anterior se rezolva.
Nici eu nu mai intru de vreo 2 sapt in haine, dar de ingrasat se pare ca am pus doar 2 kg (zic eu ca e bine )
Se zice ca din sapt 12 nu mai ai stari de oboseala, dar eu as dormi toata ziulica, greturile au disparut, dar au inceput arsurile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Zuza_zuzi, si eu sunt la fel - in weekend ma simt f bine, iar la serviciu ma apuca diverse stari... Sunt in continuare balonata si ma doare in partea stanga, acum mi s-a ridicat durerea pana la umar, mai ales cand respir mai adanc... Banuiesc ca tot de la balonare e...

Nu cred ca dauneaza baia in cada facuta cu apa calaie, dar ce placere mai e daca nu e apa calda calda? Caldura poate dauna bebeilor, nu apa in sine.

Cat despre mancat oua crude etc, nu disperati acum daca ati facut-o. Sunt convinsa ca f multe femei o fac nestiind riscurile si nu patesc nimic. Dar pt linistea sufleteasca, bagati un test de sange eventual.

Krelia, am tot vrut sa te felicit pt ecografia frumoasa si am uitat. Felicitari!

Madyna, nu-ti face griji pt burta! Nu se vede la toata lumea la fel sau in acelasi timp. Daca tu esti slaba si cu abdomenul plat, e normal sa se vada mai repede.

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy2526 spune:

Buna fetele. Tocmai ce ma bucuram ca am scapat de starile de rau si au inceput din nou.
Monis - Sora mea a nascut acum a saptamana la Elias cu aceeiasi doctorita. S a internat la 2 noaptea si a nascut la 11 dimineata.Doctorita a venit in jurul orei 7:30 dim dar asta datorita faptului ca intra de garda. In salon cu ea mai era o fata care a nascut cu aceeiasi dr si povestea ei m a ingrozit. Raspunsul ei la intrebarea *cum ai nascut?* a fost *m am chinuit ca un caine,imi doream sa mor si sa scap*.Povestea ei ,pe scurt este urmatoarea. Au luat o durerile dupa amiaza, a sunat doctorita care i a spus sa ia no-spa si gynipral si sa stea linistita. Dupa o noapte plina de dureri si nesomn a ajuns la spital dim in jurul orei 11.A venit dr,a vazut o si i a spus ca daca mai intarzia 5 minute nu o mai gasea in spital ca ea are treaba si trebuie sa plece (mai profeseaza si la clinica st lukas) .La intrebarea fetei..cum plecati, eu cu cine nasc ca a inceput travaliul i a raspuns sa stea linistita ca o ajuta ea sa nu nasca si a bagat o pe perfuzii cu no-spa si gynipral care opresc contractiile si a plecat. Au tinut o pe perfuzii toata ziua si toata noaptea ajungand sa i bage si cate 6 doze de gynipral care efectiv au drogat o.Noaptea durerile au devenit insuportabile si nici un calmant nu si mai facea efectul.(Simtea copilul jos,ca vrea sa se iasa).Mi a spus ca implora pe toata lumea sa i faca ceva ca nu mai suporta durerile, ca le da orice numai sa i faca cezariana sau sa o ajute sa nasca mai repede dar dupa cum se stie nici un dr nu se baga peste alt dr.Asa ca au lasat o sa se chinuie pana a 2 a zi cand a venit doctorita si a nascut.Eu am vazut o cam la 10 ore dupa ce a nascut si arata groaznic..nu se putea misca de durere.Povestea ei m a speriat mai ales ca amandoua avem aceeiasi doctorita si am mai citit si pe forumuri ca doctorita este ok pe tot parcursul sarcinii dar ca daca nasti noaptea sau in mom nepotrivite poti sa ai nesansa sa nu vrea sa vina de acasa. Nu am luat nici o hotarare deocamdata dar iau in calcul si posibilitatea gasirii altui medic.In rest spitalul Elias mi s a parut in regula, personalul este dragut,curatenie, bebeii sunt tratati bine..fata de alte spitale Elias ofera conditii mult mai bune.In rest nu stiu ce sa ti mai spun, daca mai vrei sa stii ceva intreaba ma...am petrecut 3 zile pe usile spitalului si am vazut cam ce si cum se intampla pe acolo. pe toate

9+

Mergi la inceput