Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am reusit si eu sa intru...din nou....dupa ce m-am intors de la eco'; e totul ok, avem 3,38 cm si ne bate inmioara cu 173 bpm.
Dna dr. ne-a mai dat "supliment" de 2 utrogestan, pt ca nu am scapat inca de hematom ...desi s-a mai retras putin de la ultima vizita...peste 2 saptamani mergem la morfologie de trimI. Doamne ajuta!

Laura, bafta cu asigurarea! trebuie sa ias abine pana la urma, nu? cred ca o sa iasa frumosi peretii lu' bebe
te-ai linistit cu scurgerile alea?
auzi, cum sunt alea.."oua pasteurizate"?

dienutze, da...si dr m-a intrebat azi "cum, inca mai aveti greturi...si varsati?"...am mai varsat si eu ieri..azi, doar senzatie..nu si efect ..sa speram ca trece...spor la listuta!

Madyna, nush ce sa zic de cremele autobronzante....poate stiu fetele mai multe...cu senzatiile alea, stai linistita, toate le avem....sub o forma sau alta ..la mine de ex. sunt ca niste zvacuri..crampe...gherute

raluci, bine te-ai intors! Adevarat a inviat! Cum a fost in Bucovina?

Simona, luciandrea, nana, bine ati venit printre burtici!

andrutza, baga struguri la greu daca merge ...si daca nu merge...vin si eu sa te ajut ca mie imi plac la nebunie! Eu deocamdata sunt in extrema cealalta...cu -2kg...

Adriana..ce tare esti...cu iaurtu' natural ....nasol cu.."inghetata".......las' ca trece!

laura, imi pare rau ca te-ai certalit cu sotioru'...adevaru' e ca noi cum citim ceva, gata, paranoia e in floare...toate alea rele la noi sunt....insa, noi trebuie sa extragem numai ce e important din tot ce citim si cei apropiati ar trebui sa faca la fel, sa ne sprijine, sa ne incurajeze...da' cum sa zica, mah, ca te prfaci?...of....fir-ar sa fie...spune-i ca..daca te mai face sa plangi, vine o gasca de 62 de gravidusse si sa vedem atunci daca mai crasneste in front
hai, nu mai plange, ca nu ii faci bine lu' bebe

Pirelia, e ok cu infectia aceea?

MSymo, foarte bine, asa sa faci...sa nu te lasi! Tin pumnii sa fie bine!

gugulik, vesti de la eco?

camy, WB..mie mi-a fost, sa stii...mai ales de limo' de dimineata si eu iti dau dreptate la ce ai spus ref. la clinicile particulare...
la mine tzitzi au crescut putin..si sunt tzuguiaaateee..zici ca-s blio

edelya, felicitari pentru eco si pentru inimioara!

Manu, iti tin pumnii pentur orice decizie veti lua!

kitzy, scrie-le pe un bilet si lasa-l in tocu' usii....ca doar de citit or citi si ei, nu?

Ramonika, Alina, bafta la dr...asteptam impresiile!

Alina..aci sunt...numa' ca iar m-am placintit, fir-ar sa fie ..nu reusesc neam sa intru si eu cand imi propun..
am venit de la eco...am mancat, am trimis sot la dentist...m-am bagat in canapea si pana m-am dezmeticit, s-a intors sot de la denti' si am inceput cu "comenzile" pentru masina de spalat..saracu' de el ..e asa haios...punea la spalat si canta melodia din isaura
auzi, da' e bine sa papi icre? ca je citisem ca cica nu ar fi bine...(asta e din capitolul paranoia)

maddy, mie mi-a zis sa ma feresc de baile fierbinti...si eu, evident..numai bai fierbinti faceam..rac ieseam din cada...acu'...sufletu'..tremur ca piftia de cate ori fac baie...

GATA, am reusit sa citesc TOT!

si mi-ati facut o pofta de mancare...as manca ceva...da' zau daca stiu ce.....cica ma ademenesc cu o felie de coz' cu lapte...da'..parca nu intra

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, nu vorbim de mancare, vorbim de ce n-avem voie

Krelia, si sotul meu s-a dus la dentist azi Cu scurgerile se pare ca e ok. Azi n-am mai avut, cel putin deocamdata.

Fetelor, voi ati inceput sa plangeti usor? Parca zicea cineva ceva. Eu am plans alaltaieri cand cu asigurarea si acum iar, ca mi-a zis un coleg ceva ce m-a suparat. Pe scurt - acum cateva zile era in bucatarie (colegul) cu o colega noua, stateau la o tacla in pauza de masa si eu am zis IN GLUMA ca o sun pe sotia lui ca ii vad cam des impreuna. Eu si el glumim des si credeam ca e clar ca si asta e o gluma. O cunosc si pe sotia lui si sunt amandoi f de treaba (si ei s-au luptat pt un bebe si acum au o fetita superba de 2 ani). Nu m-am gandit nici o clipa ca a fost luata in serios treaba! Am vazut io ca zilele astea ne salutam si atat (de obicei mai vb de bebele meu, de aia mica a lui etc). Mi-a zis acum cateva zile ca e f ocupat (ceea ce stiu oricum, deci m-am gandit ca de-aia se poarta asa). In fine, azi a recunoscut ca e putin suparat pe ce am zis atunci in bucatarie si ca mai ales colega asta noua acum e f speriata sa nu aiba probleme si chiar au inceput sa se evite! M-am cam lungit. In fine, de-aia m-a apucat plansul iar... Pana la urma mi-a zis sa stau linistita ca nu-i nici o problema si sa ma gandesc la bebe.

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Krelia, scuze, mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns la o intrebare. Habar n-aveam nici eu de oua pasteurizate pana sa raman gravida, dar de cand am auzit de ele am inceput sa caut si pana la urma am gasit Sunt oua normale, dar scrie pe ele ca sunt pasteurizate (cica se fac nu stiu cum la temperatura ridicata da' fara sa le 'coaca')

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Nu's interzise icrele? Nu sunt oua crude de peste?

Laura 10+ baby

ba pestele crud sau afumat, precum si icrele sunt interzise.. Data trecuta am rezistat toata sarcina si nu am mancat nimic din ce era interzis, dar acum parca nu mai am asa vointa...am gustat si eu un pic, mai ales ca am primit niste icre de manciuria si am frigiderul plin de conserve care imi fac cu ochiul

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu am mancat salata boeuf si icre...

...oare sa-mi mai fac odata testul de listerie???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

dragutza nu te mai stresa degeaba...nu are rost sa te chinui singura.

In legatura cu spitalul privat intradevar este f bine sa verifici daca au aparatura speciala pentru copii si in plus daca au vreun contract cu vreun alt spital.
Chiar nu imi fac griji despre Euroclinic...sunt pacienta acolo de peste 3 ani si ceva si chiar nu am auzit astfel de povesti

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Laura si sotului tau o tigaie din partea mea...pai cum poate sa afirme asa ceva. Poate ar trebui sa intrebe si el in stanga si in dreapta daca este normal sa te simti naspa. Scuza-ma, dar sa ii fie rusine.

Eu la capitolul pofte stau destul de bine...de fapt as manca de toate dar am o stare de greata generala, asa ca mi se taie repede de tot

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Betty, se pare ca suntem singure pe-aici...

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Laura, al meu si-a facut o mica lucrarica...2 dinti de-ai lui au trebuit modificati, ca sa poata umple un gol intre ei..deci..3 dinti...ca o punte.....eu sper ca tzutzupida noastra sa nu il mosteneasca la dinti...ca el e varza la capitolul asta...sa o mosteneasca pe ma-sa *adik pe mine ) care n-are nici un dinte scos, slava Dlui!
auzi...da' ouale alea se gasesc numai in State? ..sau le gasim si pe aici, pe plaiuri mioritice?

apropos de icrele de manciuria.....eu am mancat odata juma' de borcan (din ala de 350 gr..cred..in care se gasesc gemurile) si mi s-a facut rau de la el..si ca atare...chiar nu sufar ca-s interzise...ca nici inainte nu mai mancam asa des....deh, asa pateste omu' calic

betty, si eu am o conserva cu peshtiuc...da' nu ma lasa al meu sa pap din ea ..zice ca ii e frica...cine stie in ce conditii a fost depozitata...

ps. cum adica singure...beeeyyy

krelia 10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Krelia, habar n-am daca se gasesc oua pasteurizate la voi. Nici la noi nu stiam ca se gasesc. Adevarul e ca am vazut intr-un singur loc si aici. Organice (sau ecologice) vad des, dar de-astea doar la un magazin am vazut. Asa e si la noi cu dintii. Sper sa ma mosteneasca pe mine bebe la dantura.

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna tuturor!!!
Oare eu ma incadrez la voi sau trebuie sa fac topic nou?
Sincer sunt cam nauca din cauza testului si nu prea imi ies calculele...
Deci DN 07/05/1974, UM 13/03/2009 si DPN inca nu l-am calculat, ca nu mai gasesc calendarul ala care calculeaza ptr mine si la dr inca n-am apucat sa merg..
Va imbratisez si va dores sarcina usoara si sanatoasa pana la sfarsit, cand ne vom strange comorile in brate

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput