Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)
Raspunsuri - Pagina 10
oana_du spune:
Buna dimineata albinutelor!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru incurajarile pentru tatal meu

Catalina 

Anda, astept cu nerabdare sa ne dai de stire daca scoatem majoretele si pentru tine, sau daca bebelina s-a hotarat sa mai stea un pic la "caldurica".
Nu stiu daca este o treaba hormonala sau autosugestie, dar si pe mine m-a napadit instinctul de cuib. Am spalat lucrusoarele lui bebe, lenjeriile lui de pat, iar astazi fac curatenie generala.
Maine am programare la dr., imi masoara bazinul, pe bebe, imi da ultimele analize si ma trimite si la anestezist...deja ma trec fiorii!!
Sa fie o zi plina de vesti bune!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 gata..cred k sunt la zi cu toate..sper acum sa nu fiu singura care bantuie pe aici! fetelor am sa ma plang putin ![]() )is plina de dureri se apropie momentul?contractii nedureroase am non-stop la interval 10min..uneori 5-6min...uffff abia astept sa merg la vizita vineri! |
Si eu am simptomele tale! La prima sarcina nu am avut asa multe contractii dureroase, fie ele si neregulate!
Si eu abia astept sa o vad la ochi pe tanti doctora pe joi, vineri, cand m-o programa! Mi-am anuntat soacra sa vina sa stea cu nepotusau cat merg la control si in caz de surprize, ca nu sunt tocmai in forma! Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Claudia multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
oana_du spune:
Ely, acum am vazut mesajul tau. Raportez si eu dureri la muschii aceia, ceva gen febra musculara mai accentuata (sau durere ca la intindere musculara), plus contractii nedureroase, nu permanente, care dureaza in "seturi" de aproximativ o jumatate de ora si sunt ritmice.
Incerc sa respir adanc, sa ma relaxez (cat imi permit conditiile) si... sa sper caz mai trece macar o saptamana!
Imi doresc sa ramanem puternice si optimiste. Mult a fost, putin a ramas!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
37+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
cosminica spune:
buna dimineata!
ely, parca ai fi descris durerile pe care le am si eu de cateva zile. inainte le simteam mai mult seara, dar acum se manifesta toata ziua. eu zic ca sunt dureri normale, organismul se pregateste pt marele eveniment. Numai ca, ma gandesc ca in cazul meu organismul va lua o mare teapa - cezariana.
37+
Eliza
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png
cris_82 spune:
buna fetelor,
Clodyac..............pentru rezolvarea prolemei cu banutii ce sa zic...eu am mers intotdeauna pe cereri scrise.Verbal nu da rezultate...se fac ca uita.Fa o cerere scrisa in care soliciti un raspuns in cel mult 30 zile(le va ajunge timpul sa citeasca cererea si sa se consulte intre ei)

Bebe Beca............ma bucur ca sunteti bine amandoua

Oana du..............bafta maine la doctor si sa ne aduci si noua vestile

eu ma apuc sa inrosesc linia la cabinet
.
Maine schimbam semnatura

33+
MIRUNA-ALEXANDRA
Picky_toto spune:
Neata burticute si mamaici de albinutze,
Am intrat sa vad ce mai faceti si sa-i fac si eu galerie Catalinei

nastere usoara, bebe sanatos si sa ne auzim cu vesti bune

Deea sa iti facem si tie galerie 

sau bebe al tau prefera sa mai stea la caldurica??? Oricum daca e sa fie ceva azi, iti urez nastere usoara si un bebe sanatos...

Fetele multumesc ptr cuvintele frumoase despre burtica...acum ma cunoasteti si voi...si Deea, catelul din poza e Picky, baiatul meu care nu se desparte de mine nici o clipa...si ii place si lui sa faca poze ![]()
Beca ma bucur ca sunteti bine si ca ati inceput sa va acomodati...Rebeca s-a acomodat cu surioara? Sunteti o familie frumoasa si cand ai timp sa mai pui ceva poze cu Sara
.
Maria eu am programare la ginecolog tocmai diseara la 20.30...si e enervant rau de tot ca e la ora aceea, ca daca are pe altcineva in cabinet trebuie sa stam sa asteptam chiar si o jumatate de ora...asa ca stiu ca o sa fie ceva rapid...Oricum bebe stiu ca a mai crescut ca loveste si se impinge in toate partile ...nu mai are loc in burtica....
...Bebe tau ce face? Tot asa activ este?!
Ptr toate fetele....

si sa ne auzim cu vesti bune.
Ies ca am treaba multa de facut azi...cu toate ca nu am chef de nimic....dar deh...cine sa imi faca treburile ???!!!!![]()
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
38+
Alessia-Stefania
AMR 2 sapt.
annkkaa spune:
Hrisos a Inviat!
Am fost ieri la eco si avem o bebelina de 2440 g...
, placenta grad 3 si circulara simpla, dar medicul de acolo a spus ca nu sunt probleme, asteptam sa mergem vineri la gineco... Se pare ca ne inscriem la nastere naturala, dar imi e asa de teama deja..

Am schimbat pozica in album cu una mai cu burta...
Laura, cand poti schimb-o si in filmulet. Saru mana!

ptr mamicile ce au in plan sa aduca albinute noi astazi!!!
pupici
34+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
Lorich spune:
Buna!
Doar am vazut eu ca deja au aparut albinute in parc si prin urmare vad ca au venit si la voi primele albinute. bebe beca sa-ti traiasca Sara, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa! si sarmisa sa-ti traiasca voinicul Aaron, sa va aduca numai bucurii 

Va doresc la toate nasteri usoare, copilasi perfect sanatosi care sa va umple viata de bucurie si tin sa mentionez ca bebelusii de mai-iunie sunt de departe cei mai scumpi, cei mai dulci, cei mai, cei mai... ![]()
Va pup pe toate scumpicilor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cristinamaria spune:
Bebe beca
multumesc din suflet pt sfat! Exact de asta aveam nevoie: o descriere a ceea ce simti!Inclin si eu acum spre rahi! La Rares anestezistul a insistat sa ma convinga insa am tinut-o una si buna cu generala insa dupa am avut dureri groaznice
! Am inteles ca la rahi iti lasa cateterul pus si se mai poate injecta anestezic!!? Mie insa mie teama de discutiile lor
nu-mi dau seama cum e....
In legatura cu alaptatul... eu am folosit la Rares pt o perioada scurta(2 sapt) proteciile de silicon de la Avent! I le-am scos treptat si apoi a fost OK! Pompa.. tot pe cea electrica de la Avent am folosit-o insa mie nu mi-a placut deloc sa ma mulg!!
Cristina mami lui Rares &
30+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

se apropie momentul?contractii nedureroase am non-stop la interval 10min..uneori 5-6min...uffff abia astept sa merg la vizita vineri!