Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Mie mi-au iesit numerele mari numai cand am mancat desert sau unele fructe in special struguri.

Eu nu mai stiu ce sa mananc. M-am saturat de carne.

mami de Tudor si 35+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata si o

Oanaalex iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI !!! nastere usoara si un bebe sanatos si frumos sa ti se indeplineasca toate dorintele

Maria si la mine se aude asa ca un parait si chiar nu stiam ca e de la bebe eu credeam ca pielea mea cedeaza dupa atatea asedii

Ely mai ai asa putin sa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos pe mine ma apuca o frica si mi se pune un nod in gat cand ma gandesc

Catalina_b iti tin pumnii si ma rog pt tine sa fie totul bine sa nastin usor fara dureri prea mari si pun in actiune la fel ca fetele pt sustinere agitatele :

Deea_24 am vazut pe listuta ca si tu tb sa vii cu vesti azi asa ca iti tin pumnii si tie si daca e sa fie ziua cea mare azi iti doresc nastere usoara si bebe sanatos si sa stii ca ne rugam pt tine :

Eu ma simt asa mareeeeeee nu prea ma odihnesc noaptea dar asta e stiu ca e normal uffff doamne oare cum o sa ma descurc cu durerea numai la asta ma gandesc

Astazi sunt singurica acasa asa ca va pot urmari si sper sa fie totul bine pt viitoarele mamici am asa niste emotii cand ma gandesc mai ales ca deja s-a dat startul la albinutze

Bebe Beca sper ca sunteti bine va pupam pe toti si tie iti doresc recuperare rapida

Sarmisa la fel si la tine ma gandesc si iti doresc sanatate putere si sa te refaci cat mai repede si bebe sa fie gras si sanatos

CAm atat pt acum

Carla tu ce faci ai reusit sa te odihnesti sper ca nu te mai simti rau te si vezi ai grija de tine

Maria si la mine burtica mi se stramba in toate felurile uneori buricul e sus sus si dupa pufff cade asa ce ma amuz asta cand nu doare de imi dau lacrimile

Hai ca in dimineata asta nu stiu ce am avut dar am scris

32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Alynta imi pare rau ca te nu simti prea bine sa ne spui ce a zis nenea doctoru te pup si ai grija de tine

Tiana ma bucur foarte tare ca sunteti bine amandoua ai vazut ca mai ai putin si tii bebelina in brate iti doresc multa sanatate si putere in continuare

Lauraa tu ce mai faci? Esti bine ? te pupic

Alexsimatei sper sa se rezolve cat mai repede cu eco si sa iti vezi comoara sa ne spui si noua vestile

33 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

Nu mai stiu care burtica scria de o durere cu usturime in partea stanga neuronul nu a retinut numele dar vroiam sa ii spun ca si eu cand razvan este in partea stanga si ma impinge inspre splina efectiv ma ustura de fac pipi pe mine si pana nu se schimba pozitia lui bebe imi dau lacrimile ; este exact sub sanul stang in dreptul inimii si o data cu usturimea imi ia si respiratia dar trec toate

sper ca te-am linistit ca nu esti singurica

acum s-a suparat pe domnul ficat si de vreo ora impingem cu putere in el bine ca m-am mai obisnuit ca la inceput imi ieaseau ochii ca cepele

35 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Neatza burtici,

Ce bine e sa servesti de dimineatza din concediu... de azi sunt pe deplin liberaaaaa, nu ma mai streseaza de la serviciu...mmmm de cand astept ziua asta....

Bebe Beca, da-ne un semn, speram ca sunteti ok ...
Sarmisa...idem

Multumesc fetelor pentru sfaturi contra vergeturi o sa incep program intensiv impotriva lor, dimineatza la prnz si seara......sper sa dea si rezultate...

Cldoy, ce ai rezolvat cu banutii...sunt foarte inversunata impotriva contabilei tale, e cam

Puuuupam burtici si bebici, zi minunata va dorim si azi sunt cu ochii pe voi

33 + cu Razvan Andrei

Mergi la inceput

Cata felicitari pentru concediu si spor la treaba impotriva vergeturilor

In legatura cu "draga" mea contabila nu a revenitcu telefonul promis nici pana la ora asta si sincer nu am chef sa ma cert nici cu ea nici cu sefii daca asa ii duce mintea asa sa le dea dumnezeu sunt si eu dezamagita de atitudinea lor dar ... asta e

sper sa te odihnesti acasa si sa te relaxezi si eu sunt asa de fericita ca nu ma mai duc in ultimele zile simteam ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Catalina.... tinem pumnii!!!

Buna dimineata, dragele mele!!! Am prins un moment de si am intrat, nu am reusit sa citesc tot din urma

Oana, iarta-ma pentru intarziere... LA MULTI ANI!!! Nastere usoara si numai bine si frumos!

M-am uitat si la poze, mi-au placut toate toate, au crescut burticileeeee.

Ma intreba Cristinamaria capitolul trecut ce fel de anestezie am facut. Am facut rahi peri, exact asa s-au exprimat. A fost o intepatura in coloana, pe care abia am sesizat-o. Si, la sfarsitul operatiei, mi-au bagat in plaga nu stiu ce anestezic, ca sa nu doara atat de tare. Nu se compara cu anestezia generala. Ai capul limpede (mai putin in primele cateva minute pana cand se instaleaza anestezia), simti ca se umbla in tine, dar nu te deranjeaza absolut deloc. In plus, ai un mare camp in fata, nu vezi nimic, decat fata anestezistului. Poti vorbi in timpul operatiei si, cel mai important, IL VEZI PE BEBE DIN PRIMUL MOMENT!!! Este ceva inegalabil. La prima nastere am avut anestezie totala, dupa vreo 3 ore abia am reusit sa scot cateva vorbe, in primele minute de trezire nu reuseam sa identific durerea puternica de la nivelul abdomenului, nu stiam ce-i cu mine... A durat ceva pana sa-mi limpezesc mintea si sa-mi dau seama ca am nascut si de-aia e totul in ceata. Sfatul meu: rahie!!!

Despre domnisoara... Ziua doarme, noaptea face specatcol. Inca nu se desfasoara foarte natural alaptatul, folosim pompa foarte mult. Carla, am cumparat si noi Avent, tot 6 milioane este si acum, dar mi-a salvat viata!!!
Ieri am facut iesit din casa, am fost pana la banca si la farmacie. Am cumparat, tot de la Avent, niste dispozitive de stocare pt laptele matern, ca imi pare rau sa-l arunc pur si simplu. Il pun la congelator si poate il vom folosi candva, poate cand plecam noi undeva si ramane fata cu mama mea, nu se stie niciodata. Oricum, e valabil cateva luni (3 sau 6, nu mai stiu exact) daca sta la congelator.

Deea
, de la tine cand primim vesti?

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

bebe beca ma bucur ca esti bine si sara la fel ne-ai facut o pofta de tinut bebe in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Clodyac, iti multumesc, m-am mai linistit, . Eu sunt cea cu "usturimea"..

Bebe beca, ma bucur ca totul este bine. Felicitari pentru achizitii,sa le folosesti cu placere.

30+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Alynta..sper sa treaca durerea de burtica?Ai luat no-spa ceva?

M-au tinut 2 ore! Credeam ca am intrat in travaliu! Ma durea spatele cu tot cu burta! No-spa nu am luat ca nu le gaseam ! Dar s-au potolit si am putut dormi!
Tare mi-as dori sa prind 38 de saptamani, sa mai creasca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput