FIV 221
Raspunsuri - Pagina 9
miro_bv spune:
Nici eu nu am facut analiza de progesteron inainte de ET...Ultima a fost chiar in ziua Pregnylului (estradiol + progesteron), cand progesteronu = 0.99...nu stiu daca in 5-6 zile ar fi putut ajunge la 30...
Dupa ET mi s-a recomandat 3X3 utrogestan /zi...3 le cam saream fiind la servici...
De injectabil nu mi s-a pomenit deloc...anka daca afli ceva despre asta de la dna dr te rog sa imi spui si mie. Eu merg luni la ora 19 la controlul de "dupa".
nusy spune:
Iana_Mari: , ma simt foarte bine,multumesc de intrebare.Bebica misca de zor,da mereu din picioruse,zici ca am extraterestri in burtica...ma distreaza tare de tot...in legatura cu progesteronul injectabil,nu cred ca il poti lua de la farmacie,intrucat,dupa cum se stie,in tara noastra nu se gaseste...numai din strainatate se poate face rost.Bafta multa la injectare!
Ioanatugs: petrecere frumoasa maine,pupa-i pe fina si finutul tau din partea mea!!!!Abia astept sa vad poze!!!
Nusy 30+ Ingrid Cristiana
iana_mari spune:
Nusy stiam si eu ca nu se gaseste in tara,dar postase cineva cum ca ar avea la o anume farmacie.Si lasa fetita sa dea din picioare ca va ajunge mare dansatoare.
Kora ai mai scapat de un set de analize mai ai si tu putin si incepi cursa pt. fiv.Normal trebuia sa ne tinem de manuta la fivul asta.
blue_flower spune:
Din cate stiu eu ambele doamne doctor embriolog sunt la niste examene in luna iunie.
Dar daca se face sau nu FIV in iunie, asta doar ei stiu sa iti zica.
Ioanatugs spune:
Nusy multumesc frumos de urari si le voi transmite cu mare drag. Desi e al doilea finut pe care-l botez, am emotii mari, de parca ar fi primul.
Iazminn se face fiv in iunie la Giulesti.
KoraPop spune:
blue flower crede-ma pe cuvant ca nici nu se compara anestezia pentru laparoscopie cu cea de la punctie.Am facut si una si cealalta....,dar poti intreba dr. ca sa fii si mai sigura ca eu nu spun prostii .Testarea progesteronului inainte cu o zi de ET o stiu tot de la dr. Cocei.Eu in general ce scriu aici stiu de la doctori,nu imi place sa fac afirmatii altfel...
miro in Romania nu iti va spune nici un dr. de progesteron injectabil pentru ca nu se gaseste la noi,dar daca intrebi si crezi ca poti face rost din strainatate iti va da dr. doza necesara ( numai daca ai nevoie!)
Dr. Cocei mi-a spus ca nu e problema ca am fibrinogenul usor peste limita.Voi lua aspenter dupa punctie.
Mi-au sosit pe e-mail si restul analizelor:
Examen microscopic secretie vaginala:"Frecvente celule epiteliale superficiale izolate si in placarde, relativ rare leucocite,frecventi bacili gram pozitivi, rari bacili gram negativi si coci gram pozitivi.Absent Trichomonas,Neisseria,Candida."
Examen flora vaginala: flora nepatogena
Cultura fungi din secretie vaginala: absente levuri
Urocultura:nesemnificativa pt infectie urinara ( 0 UFC/ml)
I-am citit rezultatele la tel doamnei dr. Cocei si a spus ca totul e normal si ok.Bacilii gram negativi daca sunt rari e ok,daca ar fi f multi nu ar fi bine.
Eu mai scriu aici una-alta ce aflu de la dr. ca poate mai foloseste cuiva...
Va pup si va doresc weekend placut tuturor!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
nusy spune:
Iana: acea fata scrisese de farmacia din Tei ,pentru ca e foarte bine aprovizionata(adica a gasit si pregnyl acolo) si ii recomanda altei fete sa incerce pentru progesteron acolo,probabil nestiind ca la noi in tara nu se mai importa si crezand ca acolo gaseste orice.
Ioana, Kora:
Luca: abia astept sa-ti tin pumnii!!!
Nusy 30+ Ingrid Cristiana
alsima spune:
Bine va regasesc fete dragi, am lipsit cateva zile dar acum ne pregatim si noi din clipa in clipa sa incepem FIV 1 - la Szeget cu dr Zadori. Eu sunt ziua 25 acum, asteptam cu nerabdare ziua 1 si apoi ziua 2 pt vizita din Ungaria.
Felicitari proaspetei burtici si va doresc tuturor mult noroc in luna MAi!!
Luna MAI e luna MEA!!! :)
claudia79 spune:
KoraPop, multumim ca ne tii si pe noi la curent cu ce zice medicul tau in legatura cu analizele! Mult succes la ultima incercare!
Alsima, bafta!