FIV 221

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Rubia felicitari si sarcina la termen i-ti doresc!
Iana_mari, Ingeras multa bafta!
Catalina ce mai faci?
Sheritra pe unde estiiiii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Va multumesc pt incurajari,le citesc si plang cand simt o asemenea solidaritate,va multumesc din tot sufletul si sper ca toate sa ne implinim visul de a fi mamici.
Miro eu am facut 4 protocoale complete si un Extra Cryo ET

Prima mea semnatura de graviduta dar nu stiu inca varsta asa ca ma scuzati daca nu scriu ,am vrut si eu sa vad cu ochii mei poate ma conving

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

buna dimineata!

Ioana,
Mami vreau,
Iana mari,

RUBIA, FELICITAAAAAARI!!!!

SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA TE BUCURI DIN PLIN DE BURTICA SI DE BEBE(I)

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

rubia felicitari pentru rezultatul pozitiv! ma bucur tare mult! in sfarsit o veste buna! uraaaaaaaa!!!! sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

blueflower eu am facut laparo la sf lunii nov si punctia (deci urmatoarea anestezie) la sf lunii martie... dupa 4 luni! in ianuarie am mai facut o anestezie mica si la histeroscopie!
Nu am avut nici un efect secundar! Memoria nu mi-a fost afectata... cel putin nu uit mai mult decat inainte de anestezii!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Husky saptamana urmatoare dr. Cocei nu e in spital.Lucreaza o saptamana da,una ba!La multi ani!!!
Mami vreau multumesc
Blue flower anestezie generala,nu simti nimic si dupa 15-20 de minute te trezesti si totul e ok.Cel putin la mine asa a fost de 4 ori,adica la 4 fiv-uri…Nu are nici o legatura tipul de anestezie cu numarul ovocitelor recoltate!Acest tip de anestezie generala e cu mult mai usoara decat cele facute la operatii asa ca stai linistita ca se pot face si 2-3 pe an,altfel nu ar face doctorii…stiu e ice stiu…Pana acum nu simt sa imi fi afectat memoria sau altceva,vom vedea mai incolo probabil…
Iana draga spor la injectat sis a dea DD sa reusesti!!!!!!!!

Rubia ma bucur nespus pentru tine!!!!FELICITAAAAARI!!!!Sarcina cat mai usoara si bebe/bebelasi sanatos/sanatosi!!!!!!!!!!!Felicitari si pentru perseverenta!!!!Iti pot da eu cateva fiole de progesteron injectabil de 250 mg.Trimite-mi PM!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

trebuie luat progesteron dupa fiv? sau il luati fiindca aveati progesteronul scazut? vorbim despre progesteronul din ziua 21, nu?

suntem la primul FIV - mai am 9 zile pana la Diphereline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana bebe progesteronul din ziua 21 nu are relevanta la FIV.Trebuie facuta analiza progesteronului cu o zi inainte de ET;valoarea trebuie sa fie minim 30.Daca e mai mica se suplimenteaza cantitatea de utrogestan cu progesteronul injectabil daca se poate ( se gaseste numai in strainatate) sau cu mai multe ovule de utrogestan.Injectabil se absoarbe cel mai bin in organism.Progesteronul are un rol foarte important in sustinerea sarcinii.Multa bafta!

Am primit si eu rezultatele la VSH:1h 6
2h 12
FIBRINOGEN : 424,7 INTERVAL DE REFERINTA 200-400
proteina C reactiva 0,3 interval de referinta 0-0,5

Se pare ca fibrinogenul e putin peste limita.Vreau sa iau aspenter la acest fiv,dupa punctie.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ce-mi vad ochii ? Felicitari Rubiasa fie intr-un ceas bun si un bebe gras, sanatos,frumos, ambitios si perseverent ca mami si nu in ultimul rand la termen. Asta da veste buna dupa lipsa mea de ieri.
Dana eu astazi am ziua 1 deci mai am 21 pana la injectia cu diphereline incepi inaintea mea. Trebuie sa o sun pe doamna doctor si pe asistente. Incepe si la mine numaratoarea inversa.
hai ca pana la urma dansul de la capitolul trecut a prins bine. Sa-mi spuneti cand mai doriti un numar sa ma execut, asta asa ca sa avem numai vesti bune si sa umplem parcurile de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, sunt pe val, incep fiv-ul ciclul asta, pe 14 mai fac blocajul, spre 15 iunie - punctia. Cu cine ma tin de manutza? :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Cu mine te tii de manuta!! Numai ca sunt nitel inaintea ta. Sper sa fac punctia in sapt cu 18 mai.
Ref la progesteron, nu stiam ca nivelul lui va fi testat inainte de punctie. Zic asta pt ca am avut probleme cu progesteronul scazut in trecut. Voi vorbi despre asta cu Dna Cocei. Multam de idee.
:)

Stiu ca numarul ovocitelor nu are leg cu tipul de anestezie, dar de unde stiti ca anestezia generala de la punctie e altfel decat anestezia generala de la laparoscopie? Eu la laparoscopie m-am trezit pe masa, de fapt m-a trezit cu injectie, nu imi place ideea sa ma trezesc dupa, in salon, e normal sa fiu supravegheata, sau poate nu am inteles eu bine din ce ati scris.
Oricum, cred ca voi face si eu generala.

Mergi la inceput