FIV 221
Raspunsuri - Pagina 7
LucaLuca spune:
Rubia, minunat! Eu te tin minte "de pe vremuri", am facut fiv la nu mare distanta in timp. Bravo!! :) Sarcina usoara, totul sa mearga perfect!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ingeras26a spune:
Bravooooo Rubia! felicitari!
Protocolul tau seamana foarte tare cu al meu, cu singura diferenta ca eu am inceput stimularea in ziua 17 de inhibare, iar tu in ziua 15; dar eu am facut doza aceea unica.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
nusy spune:
Rubia: felicitari si sarcina usoara si la termen!!!
Iana_Mari, Ingeras: bafta multa,multa!!! Iana, sa stii ca si mie mi se inrosea locul dupa ce faceam dipherelinul si ma ustura rau de tot in timp ce ma injectam..plus ca,la fel ca si tine,la ultimul FIV parca uitasem cum se fac injectiile,nu-mi mai ieseau..ma intepam de cate doua ori,nimeream vase de sange...dar,pana la urma,a fost bine,m-am descurcat.
Cristinici, Ioanatugs: un special!!!
La Multi Ani tututor celor care poarta numele Gheorghe,Gherghina sau derivatele lor....Sa traiti cu numele!
Nusy 30+ Ingrid Cristiana
Fragutza spune:
Rubia, felicitari si sarcina usoara!
Bafta fetelor in plin tratament, sa aveti numai teste pozitive!
Raluca
aurel_cris spune:
Rubia felicitariiiiiSarcina usoara si la termen mamico.
Multa bafta tuturor care sunteti in tratamente.
La multi ani tuturor care va sarbatoriti ziua onomastica.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
iana_mari spune:
Rubia felicitari si sarcina dusa la termen.
Nusy ce faci cum te simti?Bebelina creste si da din picioare?
Am sa sun si eu la farmacie sa-mi iau progesteron.
Rubia cu ce ai facut stimularea?