FIV 221

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Blue Flower eu am facut o punctie de chist cu anestezie locala si nu as mai vrea sa fac asa ceva niciodata ca tare rau m-a durut. Am si vomat de durere, ori nu a prins anestezia locala ori chiar asa doare. Plus ca injectia de anestezie mi-a dat-o undeva in urter si doare rau. In schimb la punctia de ovocite am facut totala, si nu am simtit nimic,a fost foarte bine Mie mi-a facut cu Dormicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

In primul rand urez La multi ani celor ce serbeaza azi ziua de nume.(asa ca sa nu fiu egoista si sa va dau mai intai vesti despre mine)

Apoi va dau vesti despre mine:
Bhcg=102,11 in Z12 de la ET cu blastocisti de 5 zile(2 blastocisti transferati)
Desi am avut test slab pozitiv din prima zi de Paste,n-am vrut sa fiu codasa la capitolul trecut-deh ce sa faci...m-am facut superstitioasa de la o vreme,am vrut sa incep un capitolnou cu vesti bune
Om nebun fiind am facut cate un test (uneori si doua pe zi)incepan de la Paste incoace , asa ca sa vad eu ce se intampla pt ca eu am mai avut in trecut teste fals pozitive asa ca am asteptam pana azi sa vad scris negru pe alb rezultatul.
Pot sa strig in gura mare pentru prima data in viata mea:SUNT GRAVIDAAAAAA!;nu mi s-a intamplat niciodata nici macar accidental,nu-mi vine sa cred inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi fie teama ca ceva va merge rau...

Protocolul meu a fost o ciudatenie de data asta:
din Z21 am facut inhibare 14 zile
din a 15 a zi de inhibare am facut in paralel inhibare si stimulare timp de 12 zile
pregnyl 10.000 UI
punctie 12 ovocite
transfer 2 blastocisti de Z5
Rezultatul: 102,11 la 12 zile de la ET

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea dar dupa 4 ani de incercari(4 Fiv,5 ET) a rasarit soarele si pe strada noastra.

Fiv-ul asta a fost plin de coincidente:
-am inceput injectarea de ziua mea
-am avut ET exact in ziua cand implineam 5 ani de casatorie
-am fost foarte linistita tot timpul mai ales in Saptamana Mare.

Mai vreau sa va intreb am nevoie urgenta de Progeteron injectabil din acela de 250 mg am facut pana acum ,si imi mai trebuie ,am facut o fiola pe sapt si mai am doar doua fiole si nu mai stiu de unde sa iau;imi dati un PM daca auziti pe cineva care are si e dispus sa vanda ;Va rog mult nu vreau sa ajung sa nu mai am exact cand am nevoie.
Merci mult si ma scuzati inca o data ca m-am intins asa de mult
Va pupik si bafta multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

rubia FELICITARI! ma bucur sa aud vesti bune! Bravo!
Esti dovada vie ca este un vis realizabil! oricit de mult si greu ar fi drumul pana la el. La ce clinica, cu ce doctor ai facut?
Acum problema ta: poti incerca sa suni sa intrebi la FARMACIA IANCULUI 57 SRL, Sector 2 Bucuresti Sos. Iancului, Nr. 59,telefon 0212502172 - langa fantana cu Lalele de la interesectia Pantelinon cu Iancului
simona2 - Multumesc - am mai citit si eu - fara cafea, fara fumat, fara bauturi alcolzizate ... si mancare sanatoasa ...
Buna vestea cu vopsitul - oricum o sa evit sa o fac dupa ce incep stimularea si o vreme dupa totusi!
E bine de stiut si chestia cu homeopatele - eu sunt mare fan (magnesia phosforica este singurul remediu eficace la durerile mele din timpul ciclului, cine vrea detalii ii stau la dispozitie, si mai iau un tratament pt cresterea imunitatii...de cand l-am inceput nu am mai racit deloc, eu raceam o data pe luna), dr mea homeopat mi-a zis ca e bine sa le intrerup de indata ce aflu ca sunt insarcinata si sa ma duc la ea sa vedem ce e bun pt bebe si ce nu. Recunosc ca nu am mai fost de ceva vreme la ea asa ca nu stie de fiv-ul meu. O sa opresc tot cand incep stimularea cu Gonal.
maria.m - ce mai faci cum mai esti? asteptam vesti bune! tu esti prima asa ca vreau din suflet sa fie bine ca sa avem toate moralul ridicat!

mai am 10 zile pana la Diphereline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Vai, Rubia, e minunat!
ce bucurie pe voi, imi imaginez, dupa atata vreme si atatea incercari!bucurati-va de minunea din viata voastra!
sarcina vesela si copil sanatos!

Mergi la inceput

Rubia care a fost motivul pentru care ati recurs la fertilizarea in vitro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Felicitari Rubia!! Sarcina usoara si bb sanatos !! Bafta pentru toate fetele care sunt in focuri sau in asteptare - eu deoacamdata sunt in standby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

claudia am facut 2 la Medsana ai apoi ultimele 2 la Giulesti cu Prof Marinescu
Motivul propriu zis nu-l stiu adica chipurile oligospermia sotului ar fi fost de vina dar ce e curios este ca de fiecare dat s-a facut icsi ,iar la Giulesti si Dr Cocei Si Dr Dascalescu au preferat sa lase 3 ovocite pe fertilizare clasica.
Am zis ca este curios deoarece la stadiul de blastocisti ajungeau numai embrionii obtinuti pe fertilizare clasica ceilalti prin icsi nu se mai dezvoltau incepand cu ziua 3,deci nu stiu ce sa-ti raspund...
La mine probleme n-ar fi mai ales ca de data asta n-am mai luat nimik nici pt endometru(reactionam invers la medicatie,in loc sa creasca scadea) am avut doar trat de sustinere: medrol,utrogestan,acid folic si plus am facut eu de la mine putere prog injectabil desi de ambele dati mi s-a zis sa nu fac de data asta am facut ca aveam eu impresia ca nu absorb prea bine utrogestanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Felicitari, Rubia, sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Foarte bine ai facut cu injectiile rau nu are cum sa iti faca in sarcina. ai grija insa cum intrerupi, sa intrebi medicul!
e ciudat cu fertilizarea si eu am facut icsi si din 6 s-au fertilizat doar 2 , la o clinica unde embriologul este pionier icsi, deci stiau ce fac. si eu cred ca uneori natura ii bate pe cei cu diplome si tot stau sa ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa ii fi lasat natural.
medrol ai mai luat sau era prima data?am citit niste studii f interesante cu privire la imunitate si rolul hormonilor steroizi in fiv.
oricum, felicitari! le meritati deplin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Felicitari Rubia, ma bucur sa mai aud vesti bune....parca au fost cam multe nereusite...ma si intreb unde o fi acel procent de 25% . Ca sa pricep si eu...ai avut 4 FIV (protocoale complete) si 5 ET extra, in afara de cele 4 ET dupa FIv-uri...sau 5 sanse in total ? in acest caz te-ai incadra la 20%

Blue Flower si eu tot anestezie generala am avut la punctie, nici nu mi s-a dat sa aleg, dar probabil e cea mai indicata, n-am avut deloc dureri, m-am trezit dupa o ora si ceva...am mai stat vreo ora intinsa dupa care am plecat acasa...Seara am avut usoare dureri de ovare...dar de scurta durata, n-am luat nimic contra durerii.

Mergi la inceput