FIV 221

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ingeras

iana tu la fiv-urile de dinainte nu ai avut aceeasi reactie de la inhibatoare?
ti-am zis ca si eu ma inroseam si pe prospect scrie ca e normal... si mai venise cineva la giulesti care se plangea ca pateste la fel!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami aceeasi inhibare am avut,dar n-am patit asa.
La fiv 2 ma invineteam inclusiv cand le facea asistenta,dar nu ma plang de nimic ,trec eu si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

de invinetit nu mai spun... si eu nu mi-am facut nici una singura! mi-a zis cineva de la giulesti ca ma invineteam din cauza ca nu apasam mai mult locul dupa injectie! dar am aflat deja cand le terminasem dar poate functioneaza la tine! sper din suflet sa nu te mai doara si sa nu te mai inrosesti!
blueflower eu am facut anestezie totala si m-am trezit in drum spre salon, nu m-a durut deloc in timpul punctiei (normal, fiind anesteziata) si nici dupa! dar am avut in salon si fete care au facut anestezie locala si una dintre ele zicea ca a durut-o si in timpul punctiei si dupa... dar a avut si recolta muuuuult mai bogata fata de mine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blue Flower eu am doua fivuri si la ambele am facut anestezie totala care dureaza 20-30 min. si m-am simtit bine dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, va tin pumnii celor care sunteti in plina procedura. Dar si celor care se pregatesc pentru. Veniti cu vesti bune! :)

Voiam sa va spun ca, in urma vizitei ei la o clinica din Austria, Beatriz a scris un articol despre o noua tehnica de reproducere asistata, mai ieftina decat fiv-ul - fetilizarea in vivo, microincubator in corpul viitoarei mame: http://.proceduri/proceduri-si-tehnici-noi/fertilizarea-in-vivo/

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Si eu as opta pentru anestezie generala avand un prag al durerii destul de jos, dar am facut in decembrie o laparoscopie tot cu anestezie generala.
Si, din cultura mea generala, neverificat si nediscutat inca cu un doctor, stiu ca este indicata o anestezie generala pe an.
Voi ce stiti? Afecteaza memoria anestezia generala? Afecteaza ceva?

Bafta mare la toate. Si mie mi se inroseste locul de la Diphereline, dar e ok, dureaza cateva minute, nici nu bag de seama. Tocmai ce am facut a 7-a injectie.
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Dana, iti ramasesem datoare cu noutati dupa discutia cu dr....mi-a spus doar ca ajuta sa mananc cat mai natural in perioada premergatoare fiv-ului, mult peste, legume etc. Vestea buna e ca pot sa-mi vopsesc parul...a zis ca nu are nicio legatura cu fiv-ul. Mi-a spus de asemenea sa renunt la homeopate si naturiste pe perioada stimularii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
Vad ca deja avem fete in plina procedura; va doresc mult, mult noroc si sa dea Bunul dumnezeu sa veniti cu vesti bune!!
Kora, Ioana: Astept sa incepeti si voi , poate asa mai prind si eu curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Stiti cumva daca anestezia locala este facuta in coloana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am intrat si eu sa urez sarbatoritelor zile "La multi ani" cu multe reusite, iar fetelor care sunt in focuri multa bafta.
Pupici

Mergi la inceput