FIV 221
Raspunsuri - Pagina 4
cristinici spune:
"Hristos a inviat!" Sa ne auda Dumnezeu rugamintile.
Iana-mari despre mine ce sa-ti spun ca dupa FIV-ul asta am avut CM si mult si de 2 ori intr-o luna. Astept sa se regleze si apoi mai vedem ce mai e de facut. Am inteles ca iti place Codreanu si sper sa fie bine de data asta. tin pumnii.
Kora de cand incepi noul FIV?
burticile Moniland, Nusy si nastere usoara.
Vad ca nici veterana Andicu nu ne-a uitat.
pe toate fara discriminare cristinici
huski spune:
HRISTOS A INVIAT!
si bine v-am regasit!
Si eu am petrecut cu familia o mini vacanta reusita, dar din pacate prea scurta!
Vad ca v-ati apucat deja de treaba Iana, Ingeras, bafta multa!!!
Vreau si eu!!!!!
Kora, stii cumva cand o gasesc pe dna Cocei la spital?
As vrea sa merg la dansa pe la inceputul sapt. viitoare sa vad ce analize imi da sa fac pt. Fv , ca pe 2-3 Mai trebuie sa vina cm-ul(sper!)
Sunt tare nerabdatoare
Bafta multa fetelor!!!
aaaaa .... s-ar putea sa nu prea am maine timp sa intru pe forum asa ca mai bine urez de acum un calduros si sincer LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor cu nume de Gheorghe si derivatele, desigur (printre care ma numar )!!!
tuturor!
Ioanatugs spune:
Hristos a Inviat!
Urez si eu tuturor sarbatoritilor de maine un calduros La multi ani!
Huski sa traiesti cu numele si la multi ani! Multa bafta la FIV-ul ce se apropie, sa fie cel norocos!
Iana_mari multa bafta iubita, tin pumnii si ma gandesc la tine! Multumesc de mesajul calduros!
mami_vreau spune:
La multi ani
tuturor celor cu nume de Gheorghe sau Georgiana
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuuuulti aaaaani!
huski La multi ani fata draga si sa te ajute Dumnezeu ca aceasta sa fie ultima aniversare fara bebe!
iana imi pare tare rau ca te doare burtica. chiar sunt curioasa daca este din cauza acelor! sa ne spui daca te mai doare si azi!
simona2 multa bafta!
dana_bebe si blueflower ma bucur ca puteti merge la concert! vorba danei: sot fericit = puternic = embrion lipicios!
kora ma bucur ca te-ai relaxat si ca ai venit cu forte proaspete pentru FIV 5. Fata draga eu iti tin pumnii si iti urez bafta!
cristinici
Laura
blue_flower spune:
Am nevoie de un sfat si de experienta voastra, a celor care ati mai facut FIV: ce fel de anestezie ati facut la punctie? care este mai indicata? cea locala sau generala?
multumesc
iana_mari spune:
SA TRAITI CU NUMELE SI SA FITI SANATOASE TOATE CELE CARE PURTATI NUMELE GHERGHINA!!
Cristinici ,da imi place mult Codreanu si sper sa comunicam bine pana la sfarsit.Ce faci dupa ce se regleaza c.m. te duci la Dracea la privat?
Ioanatugs iti doresc sa se intample minunea natural si sa nu mai treci prin tot stresul fiv.
Huski la multi ani !!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de copii frumosi si sanatosi!
Mami-vreau azi nu m-a durut burta,dar s-a inrosit locul unde m-am injectat.
mami_vreau spune:
ianatu faci cumva inhibatoare acum? ca mie de la inhibatoare (cetrotide) mi se inrosea si ma manca pielea (cam 4 cm in diametru in jurul intepaturii)... si am citit in prospect ca e normal... de la cele de stimulare nu am avut nimic!
Laura
ingeras26a spune:
Buna,
La Multi Ani tuturor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!