FIV 221
Raspunsuri - Pagina 10
taty_ana spune:
iazminn....in iunie echipa de embriologi nu lucreaza fiind la niste examene, stiu sigur ca ieri am fost la giulesti la prof marinescu si mi-a zis ca in iunie nu pot face fiv-ul...deci e sursa sigura
copilutzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop Am primit si eu rezultatele la VSH:1h 6 2h 12 FIBRINOGEN : 424,7 INTERVAL DE REFERINTA 200-400 proteina C reactiva 0,3 interval de referinta 0-0,5 Se pare ca fibrinogenul e putin peste limita.Vreau sa iau aspenter la acest fiv,dupa punctie. Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Koricica te rog mult lamureste-ma (daca stii..) ce legatura are Fibrinogenul si Proteina C in FIV ??
Influenteaza negativ??
Acum sa iti zic si de ce...
Dupa fivul meu nereusit incerc sa gasesc cat de cat cauzele esecului..
Am inceput FIV-ul cu fibrinogenul foooartte mare (792), cu VSH marit , transaminazele mari...
Acum am ajuns pe la ortopedie ptr. ca ma doare un ...calcai...
Mi-a dat analize de facut si rezultatele sunt tot mari..
Fibrinogen-ul si VSH mari (peste limite) + proteina C pozitiva ( nu stiu daca este aceiasi analiza ca la tine ...=Proteina= ma uit pe rezultat maine..)
Med. ortoped mi-a dat trimitere la reumatologie.
Deci are legatura FIV-ul cu aceste analize si cu reumatismul ???
si multumesc!!!!
copilutzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucaLuca Girls, sunt pe val, incep fiv-ul ciclul asta, pe 14 mai fac blocajul, spre 15 iunie - punctia. Cu cine ma tin de manutza? :) --------------------------- New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/ |
Ca tot nu ma pot tine de manuta cu tine... iti tin pumnishorii stransi , stransi!!!
mami_vreau spune:
kora ma bucur ca ti-au iesit bune rezultatele la analize! acu' poti incepe linistita fiv-ul!
revin si eu cu intrebarea copilutzului nostru! ce relevanta au rezultatele de la fibrinogen si de la proteina c pentru fiv? am cautat in dosarul meu cu analize si am vazut ca si eu am avut valoarea mai mare la fibrinogen (515)... proteina c nu am gasit-o "analizata"... fibrinogenul l-am gasit in coagulograma... proteina c se face separat?
luca nici cu mine tu te tii de manutza dar ai si de la mine o pereche de pumni stransi! multa, multa bafta!!!
iazminn si mie mi-au spus fetele de la giulesti ca nu fac fiv in iunie! eu trebuia sa ma programez pentru urmatorul fiv si mi-au spus ca in mai e prea devreme pentru mine, in iunie nu se fac fiv-uri la giulesti asa ca la mine ramane pentru iulie... nu stiu motivul pentru care nu se fac fiv-uri dar mie asa mi s-a spus!
fetelor as mai avea o intrebare... e necesar sa faci analiza "anticorpi antispermatici" in vederea fiv-ului? sau nu are nici o relevanta?
vreau si eu sa repet analizele inainte de urmatorul fiv. m-am gandit sa repet:
- hormonale ziua 2 (fsh, lh, estradiol si prolactina)
- hormonale ziua 21 (progesteron si testosteron)
- papanicolau
- culturi col (chlamidia, ureaplasma, mycoplasma)
- radiografie la sani
- urocultura
nu stiu daca e cazul sa repet si hemoleucograma, coagulograma, creatinina, glicemia si ureea. voi ce ziceti? mai sunt alte analize pe care ar fi cazul sa le fac? si bineinteles ca astept si raspunsul in legatura cu anticorpii antispermatici, fibrinogenul, proteina c si vsh!
va pup dulce
Laura
Looana spune:
Fetelor am o intrebare si nu stiu cit mai dureaza pina i-mi vine ciclul.Deci luni dimineata am luat ultimele 2 pastile de Utrogest dupa care la amiaza am facut beta-hcg si era negativ ,deci med mi-a zis sa-l intrerup ca nu sa prins nimica la fiv. Azi sunt in ziua a -6 si tot nu mi-a venit ciclu ,ma doare un pic pieptul si e umflat ,nu mai iau nimica medicamente si ciclu tot nu apare,atit de mult dureaza pina i-mi vine???? Eu stiam ca dupa ce opresc Utrogest-ul la citeva zile i-mi vine....Va venit si voua asa de tirziu dupa ce ati intrerupt Utrogestul,sau la cite zile cu aproximatie????
Va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi!
Looana
Moniland spune:
Rubia, FELICITARI!!!! Si la mine nr. 5 a fost cu noroc.
Ai auzit Kora? Iti doresc sa ai si tu incercarea 5 norocoasa.
26+Laura Ioana Irina Maria
mami_vreau spune:
Looana imi pare tare rau ca nu iesit fiv-ul!
Eu am intrerupt arefamul (tot progesteron) intr-o joi dimineata si mi-a venit ciclul duminica dupa-amiaza! stiam ca iti vine la 5 zile dupa ce intrerupi utro! dar eu am mai auzit de dereglari din cauza utrogestanului si nu la fete care fac fiv deci nu aveau alt motiv de intarziere decat faptul ca luau utro sau duphaston!
te poop dulce
Laura
Moniland spune:
Looana, dupa ce nu mai luam utrogestan asteptam mult si bine sa-mi vina. Dupa un FIV mi-a venit la 45 zile, dar nu mai stiu daca dupa ce am intrerupt utrogestanul, sau de la CM precedent.
26+Laura Ioana Irina Maria
KITTA spune:
Fetelor, cele care credeti ca aveti de laut aspenter, se ia chiar dinainte de stimulae si pe perioada stimularii si se intrerupe la punctie. Mie mi s-a dat din cauza de cardiolipinici si mi s-a zis sa iau 1/zi imediat si sa nu intrerup...Si iau de vreo 4 luni...
Despre fibrinogen si mie mi-a eist mare, dar au zis ca nu e important pentru ei??? Pai atunci de ce mi l-au dat de facut???Si proteina C reactiva mi-o dadura din nou, dar na ca de data asta nu o mai facui eu, ca uitai....Oricum data trecuta era buna, acum ce sa cred ca se da peste cap si asta? Ca m-am saturat de cat m-am cautat...