FIV 221
Raspunsuri - Pagina 17
LucaLuca spune:
Catalina - bineinteles ca mai poti. Sa nu ii dea Dumnezeu aspirantei cate poate duce! Nu vrei sa stii cu cate energie pozitiva si incredere intrasem eu in histeroscopia de control, convinsa ca gata, totul e perfect si primesc ok-ul, si cum mi-au curs instantaneu lacrimile in urechi cand mi-au zis ca mai trebuie inca o histero operatorie si asteptarea respectiva. Si am zis ca nu mai pot, dar am putut, si am facut-o si uite-ma ca gata, in sfarsit gata! Asa de fericita sunt ca incep, de zici ca ma pregatesc sa nasc deja.
Hai, hopa sus si fa amarata aia de hsg si baga inseminari, caci doar stii: vom fi gravide din nou in acelasi timp!! :)
Doamnelor, mai ales pentru cele din cupluri cu infetilitate masculina, voiam sa va semnalez ca Ioana_p a scris un articol de sinteza despre P-ICSI si IMSI: http://.proceduri/proceduri-si-tehnici-noi/noi-tehnici-superioare-icsi-p-icsi-si-imsi/
Va reamintesc ca la rubrica "tehbici noi" pe blog mai sunt articole despre fertilizarea in vivo si maturarea in vitro a ovocitelor.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
iana_mari spune:
Fetelor stiti cumva unde gasesc mai avantajos Puregon Pen cartuse si menopur?
Kora la cat mai multi ani de casnicie!
mami_vreau spune:
Oana imi place "povestea numelui"... si imi place mult si numele MARIA. Stiai ca originea numele este ebraica si inseamna 'copil dorit'? Ca nume derivat mai este si MARIELA.
De Ion Ionut am auzit si eu numai lucruri bune! Si ca bonus... mai e si frumusel foc
Ingeras, 11 foliculi! Foarte tare! Da' esti outoare, fata draga! Ma bucur tare mult de rezultat! Multa bafta duminica! (P.S. Te-am sunat ieri dupa ce m-ai sunat tu si imi dadea mereu ton de ocupat, nu stiu de ce...)
denisa si eu mi-am trecut fibrinogenul, proteina c si vsh-ul pe listuta cu analizele de facut... Sunt curioasa si eu ce rezultat imi va iesi!
huski deci esti "pe ele si pe mama lor"... adica mai ai un pic si incepi ... multa bafta!
maria cat te costa histeroscopia la medlife? ai putut sa te programezi chiar daca nu ai mers in prealabil la un ginecolog de acolo?
cata si io sunt pro anestezie! poate din cauza ca is mai fricoasa dar daca pot sa evit durerea de ce sa nu o fac, nu? sa nu fii tristuta ca nu faci inseminarea acum! era mai rau sa o faci fara alte investigatii... poop si tot raul sa fie spre bine! [pupic]
kora pe tine te-am lasat la urma fiindca vreau sa-ti zic La Multi Ani! sa aveti parte numai de fericire!
De anticorpii antispermatici am tot intrebat deoarece determinarea acestora este trecuta in lista de analize minime pentru fiv la ominiclinic... de-asta nu mai intelegeam nimic! uite link-ul: www.fertilizare-in-vitro.ro/index.php?class=front&method=informatii" target="_blank">http://www.fertilizare-in-vitro.ro/index.php?class=front&method=informatii
Laura
mami_vreau spune:
iana ce faci dragutza? cand incepi stimularea? eu nu pot sa iti dau detalii de preturi ca nu am facut mari cautari inainte! eu am luat tratamentul direct de la giulesti!
Laura
catalina2307 spune:
Moni - pup si eu fetele cucuietele.
Kora - laparo nu fac nici daca ma bati. Oricum nu mi-a recomandat nimeni procedura cu pricina. Cand o sa fiu in forma o sa mai fac o HSG si gata.
Luca - eu iti doresc sa ramai insarcinata mult inaintea mea. Daca o sa te prind din urma va fi ok. Daca nu...asta e ....nu o sa ma tin de cuvant. Dar pe cuvant ca nu am nici o vina. Eu m-am straduit.
iana_mari spune:
Mami vreau multumesc bine ,ma injectez cu drag si spor.Am 9 zile de inhibare ,saptamana care vine incep stimularea.
KoraPop spune:
iana multumesc pentru urari!Nu ai aflat cumva daca la Giuly au primit puregonul cu pretul redus?Intreaba te rog cand mergi la eco,ma intereseaza si pe mine pt ca la sfarsitul saptamanii urmatoare trebuie sa cumpar si eu puregon si cetrotide si dr. Cocei mi-a spus sa astept pana incep ca trebuie sa le primeasca cu pretul nou.Bafta maxima!
mami vreau multumesc frumos!Nu merge site-ul dat de tine,ce scrie acolo pe scurt?Eu o cred pe dr. Cocei pe cuvant,daca a spus ca nu sunt importanti,i-am taiat de pe lista.Bafta si tie cu analizele!
Cata
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Liana30 spune:
Kora La multi multi ani impreuna!!!!
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"