FIV 221
Raspunsuri - Pagina 18
many_bani spune:
Ellanik, o sa-ti raspund eu referitor la ET de embrioni criogenati, da se fac monitorizari echograhice fara alte analize de sange si avand in vedere ca suntem paciente la aceeasi clinica, acelasi dr. cred ca si tu la fel o sa faci. Cam din 4 in 4 zile facem echo. ca sa vad evolutia endomedrului si in functie de dim. lui imi stabilea doza de estrofem. Hai ca mai ai putin.
Catalina, eu cred ca esti puternica si ca o sa faci tot ce ti-ai propus, totul ca sa fie bine.
M Oana spune:
Mamitzo zici ca inseamna "copil dorit", hai ca acum nimic nu ma mai poate convinge sa renunt la numele asta, desi ma ia gura pe dinainte si tip uneori ca ma doare prea tare, la cat de mult am dorit copilul asta, adica durere-durere, dar sa fie frate o limita mai umana....
Azi am incercat sa vizualizez niste nasteri in apa, nu pot nici 3 secunde sa ma uit la asa ceva, iar la cele naturale inca nu sunt suficient de matura. Sa mor daca nu accept sa ma taie pe toate partile, sa ma refac in cat o fi, insa nu mai vreau sa sufar cu copila in mine, vreau s-o vad scoasa coapta cat trebe, sanatoasa tun si intreaga, pe unde e mai usor pentru ea, s-o scutesc de iesirea vaginala, care mi se pare primul hop cumplit in viata, ca nu mai conteaza cu ce cicatrici raman eu, cum ajung in carje la buda si alte grozavii de lauza. Cica astia naturali sunt mai luptatori in viata, ca stiu ce-i greul de mici, de parca venim pe lume sa suferim din prima, pana'n ultima secunda.........
Si daca o vrea frumuselu' de Ion Ionut pe naturel, sa presteze el, de mana cu barbatu-miu, ca barbat frumos e usor sa fii, ma alesei cu 2 feti frumosi la nastere, numai de-as putea sa ma bucur de frumusetea lor, ca indiferent cat de frumoase vor fi toate in jurul meu, eu tot muma panicarii sunt........
La mine daca proteina C mi-a iesit o data negativa, in urma cu 2 ani, si mai toate analizele de coagulare mi-au iesit negative atunci, stie cineva daca are sanse sa se pozitiveze? Nu ca mi-as dori, dar nu stiu daca e cazul s-o repet sau nu, daca imi urca fibrinogenul mai mult de limita maxima.
Kora daca alegi paella de pui sau peste sa ma porti in minte si sa te gandesti cat m-as bucura sa fiu in locul tau, da' intr-o alta perioada a vietii, ce sa-i faci, cum pica si ele....
Eu va doresc bafta pe la stimulari si dureri cat mai suportabile si cu succes, ma retrag din capitala, ma duc sa ma hranesc cu aer curat de 1 Mai.
iana_mari spune:
Kora am sa intreb luni.De fapt luni trebuie sa cumpar tratamentul indiferent de unde.
KoraPop spune:
Liana draga exact asa ii spun si eu sotului meu:"La multi ani impreuna!"Multumesc mult de tot! olteanca si pe luptatoarea mica!
Oana relaxare placuta!
iana astept luni sa ma anunti de pretul puregonului.Intreaba daca au primit si cetrotide cu pretul nou,chiar daca nu te intereseaza pe tine.Pls......multumesc!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iazminn spune:
KORA<La multi ani>.O sa intreb si eu luni de cetrotide, ca merg la Giulesti sa imi cumpar tratamentul.
mami_vreau spune:
iana iti tin pumnii luni!
kora in acea pagina este baremul minim de investigatii in vederea fiv-ului la ominiclinic. atat! este trecuta "determinarea anticorpilor antispermatici" dar nu explica de ce e nevoie sa faci aceasta analiza! oricum si eu o cred pe cocei! mai ales daca i-ai sustinut tu cauza! am pus link-ul doar ca sa vezi de ce am intrebat eu initial daca trebuie facuta si aceasta analiza!
oana distractie placuta!
Laura
huski spune:
Buna!
Fetele, am si eu o rugaminte la voi.
Stiti cumva cat costa puregonul pen. Am nevoie de 3 cartuse. Merg maine dimineata la Giulesti sa cumpar si sa stiu cat iau la mine.
Stiti cumva daca se poate sa platesc cu cardul? Ar fi super.
mami_vreau spune:
huski eu am luat puregon in martie de la giulesti si m-au costat 4 fiole de puregon 300 ui + puregon pen 1950 RON.
de platit cu cardul, in mod cert se plateste! iti spun din proprie experienta deoarece si eu am platit cu cardul! dar daca ai nevoie de vreun medicament sambata trebuie sa te duci neaparat cu cash ca nu-i deschisa casieria!
Laura
KoraPop spune:
Iazminn multumesc!
Husky super pretul la cetrotide,inainte costa 190 lei.Cand incepi?Doamne ajuta!
mami vreau de unde e lista de analize pe care o ai tu?
Fug sa imi fac unghiile ca deja e ora 15!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)