FIV 221
Raspunsuri - Pagina 14
iazminn spune:
Buna fetelor. GRAVIBINONUL se poate lua numai in momentul in care ti se confirma sarcina, sau se poate face imediat dupa ET? Ajuta la implantarea embrionului? Merci
M Oana spune:
Kora ai mancat la restaurantul 100 % romanesc Burebista? Daca da, atunci Don Taco e un fel de Burebista, sau, ca sa ma intelegi, mai ca la tara, rustic si putin "jegos".
Dar am prieteni care mananca la Burger KIng pe motiv ca-i "jegos" si nu-i farmacie, ca la Mc Donald's.
Iar mancarea e ca vremea, cand le iese, cand nu le iese, poate voi aveti noroc....
Iasmin sa nu pui intrebarea asta la Giulesti, ca ei nu sunt de acord sa le "strici" munca cu tot felul de adjuvanti. Eu sunt cel mai "trasnit" caz al lor, am bagat in mine progesteron, cat bagau pe vremuri femeile ca sa faca avorturi spontane, in situatia in care nu aveam nicio indicatie de asa ceva, dar n-am putut sa stau cu manutele in san, am zis sa fiu activa......
Daca ai motive temeinice sa iei asa ceva, du-te cu motivele la Cocei si poate obtii unda verde, altfel, daca iei din initiativa ta, macar nu le spune oamenilor, ca eu le-am spus si jeleau de mama focului ca nu m-au tinut legata in spital, ca sa n-am acces la nicio sursa de injectabile.....
blue_flower spune:
Am fost eu la Don Taco, nu e cine stie ce.....nu m-a impresionat cu nimic. Am mancat si la pranz acolo, meniu normal de pranz, pt ca lucram in apropiere, am mancat si seara, nu stiu ce salata cu fructe de mare.
Nu ti-l recomand. Chelnerii sunt toti de etnie rroma si nu foarte prietenosi, mese ciudate, de lemn, scaune fara pernuta sau tapiterie, iti amorteste fundul pe ele,....mie nu mi-a placut. Am fost de doua-trei ori si nu cred ca ma mai duc pe acolo.
Mai cauta :)
ingeras26a spune:
Buna,
Va multumesc tuturor pentru suport, sunteti dragute toate.
Am fost astazi la Prof Marinescu si am stat pe la usa, am rugat-o pe tanti Geta sa ma primeasca, am vb cu fetele de la FIV, m-a sunat si dr. Cocei si mi-a spus ca a vorbit cu proful si ca vrea sa ma vada, sa-mi suplimenteze cu 1 sau 2 fiole de Menopur in fc de endometru, dar numai dupa ce ma vede la eco.
Toata lumea a fost extrem de draguta, chiar daca trebuie sa fii un pic mai insistent. Stai cu capul plecat, dar rezolvi politicos.
In concluzie: am 11 foliculi, 6 pe dreapta 11-12mm, 5 pe stanga 8-9mm, endometrul 8.9mm, proful a fost foarte multumit si a zis ca e bine. Mi-a suplimentat stimularea cu o fiola de Menopur, pe care tb sa o fac la aceeasi ora cu gonalul, tot subcutanat. Mi-a dat si menopur ca sa-mi creasca putin nivelul LH-ului, pt ca se pare ca inhibarea cu doza unica de diphereline a fost un pic cam puternica pt organismul meu.
Ma duc duminica iar, cand o sa-mi spuna de pregnyl:)
Va pup mult pe toate si bafta si voua,
A fost placut impresionat ca am fost insistenta si ca stiam ce vorbesc.
Deci sunt bine, cu Dzeu inainte.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KoraPop spune:
Oana, blue flower multumesc fetelor.... pai vreau un restaurant cu mancare mexicana buna si care sa nu fie jegooooossss!!!!El Torito cum e,stiti?Offfff eu daca nu sunt bucuresteanca habar nu am si al meu desi e bucurestean nu prea a mers la astfel de localuri,el era/este rocker si ii mai placea muzica folk si prefera Laptaria lui Enache sau alte localuri de genul asta...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Ingeras insistenta, siguranta de sine, informatie de calitate si sa-ti iasa vorbele din gura cum trebuie, atat trebuie sa dispui, ca sa fii tratata regeste la Giulesti. Nici pungile cu aur nu fac cat aceste calitati, confirm 100 %.
Kora, am avut "nesansa" sa mananc in tari straine la mexican si de atunci nu mai pot recomanda niciun mexican la noi in tara, pana acum, poate apar...
Dar mancarea spaniola nu va place, ca aici am mai avut reusite, chiar am fost mai placut impresionata la noi, decat la ei....
KoraPop spune:
Ingerash bravo,stai foarte bine!Bafta multa in continuare!
Oana ba da, ne place mancarea spaniola mai ales ca am petrecut in Mallorca doua saptamani de vis din luna de miere....Am facut o rezervare la El Torito,ne place mult mancarea picanta,dar pentru ca nu e foarte sanatoasa mai rar mancam foarte picant...Tu ce voiai sa spui de restaurante spaniole?Am gasit 3 restaurante spaniole pe net Salsa Picante, Valencia - Casa Spaniola si Sangria.Vad ca esti umblata pe la toate bucatariile lumii ,care din cele trei de mai sus mi-l recomanzi?
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Pai spusei mai sus ca-mi place pe la restaurantele lor, la noi in tara, mai mult decat la ei, deci de bine...
CARPE DIEM si sa te bucuri de gustul mancarii, ca tare dor mi-e si mie de zilele in care mancarea era mancare, nu matraguna de acum.....
Sangria de pe Caderea Bastiliei are niste ifose in el, de zici ca mananci in buricul Parisului, din 3 nimicuri ajungi sa dai cat pentru o ecografie 4D, de zici ca vezi mancarea in 4 dimensiuni. Frumoasa locatie, dar pe bani de parlamentar, platesti sa mananci alaturi de nume sonore ale capitalei...
Valencia e mai putin piperat, dar cu ifose de Cotroceni de data asta, insa mancarea e reusita.
Insa e unul chiar peste drum de Templul Soarelui de pe Eminescu, e mic, cochet, are cateva mese, insa mancarea e excelenta si preturile de bun simt. Nu ma intreba cum se numeste, ca in sarcina te lasa memoria rau de tot, sunt varza la capitolul asta, noroc ca stau bine cu auzul din cand in cand si le mai potrivesc...
blue_flower spune:
Cu toate ca nu m-ai intrebat pe mine :D ...Sangria e ok, daca vorbim de cel de pe Calea Floreasca.
Mai e un restaurant spaniol pe langa spitalul Municipal, pe o straduta in spatele spitalului, imi scapa numele acum, parca Valencia, dar nu bag mana in foc.