FIV 221

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetele rugaminte mare de la ingeras26(nu are acces la net). Este in ziua 5 de stimulare si estradiolul este de 98. Va uitati si voi la catastif sa va dati cu parerea? Eu nu am nimic, dosarul meu este la clinica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

denisa, cu scrisoarea medicala ma duc la medicul de fam sa-mi dea c.medical?merci
...pentru fetele care fac fiv-ul la giulesti...la sf lui mai tb sa ma duc la echo la marinescu si atunci imi va face si dosarul de fiv d-na geta....am auzit lucruri nu tocmai bune despre aceasta "d-na"...ceva sfaturi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Am reusit sa vorbesc la telefon cu dna dr Cocei si mi-a spus ca selectia foliculilor se face in primele 5 zile de stimulare, deci degeaba as incepe acum sa fac mai mult gonal. Este cam mica valoarea. Mi-a zis ca probabil a fost prea mare inhibarea pt mine (doza unica) si ca vorbeste ea maine dimineata cu Proful si il intreaba daca sa fac si un menopur, odata cu gonalul, pt ca menopurul are si lh si sa ajute foliculii sa creasca. Prin urmare, maine dimi ma duc la giulesti.
Sper sa fie ok. cata, bine ca mi-ai zis sa-mi fac estradiolul.
Va tin la curent si va pup pe toate.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetelor!
M Oana dar monseniorul nostru chiar ca e un "scump"...
mhmmmm.... Lacramioara... Frumos nume! Da' si Maria... N-am ce zice! Super!
koramultumesc mult de explicatii! esti o dulce ca intotdeauna! eu nu am luat aspirina la primul fiv! nu mi-a zis nimeni sa iau si am banuit ca nu e cazul daca nu este o problema cu coagularea! mi-am notat ce analize sa mai fac! in afara de cele pe care le-am scris: examenul de secretie + examen microscopic de secretie si ma gandesc si eu sa fac TSH,T4. si nu stiu ce sa fac! sa fac hormonalele acum sau sa le fac la inceputul urmatorului fiv? parca le-as face acum ca sa incep sa iau ac dupa luna in care fac hormonalele ca sa nu mai fac alte chisturi pana la fiv. si daca mai vrea marinescu sa fac toate hormonalele atunci, asta e! le fac! daca nu, atunci fac doar ce imi zice!
cu anticorpii antispermatici tot nu am inteles de ce nu se face analiza decat in caz de icsi! mi-e teama ca tre' sa imi explici ca la prosti. Deci: in cazul icsi-ului spermatozoidul este "injectat" in ovocit si probabil ca in momentul in care aceasta analiza nu iese buna atunci nu se fecundeaza outul! right sau bat campii??? presupunand prin absurd ca am ghicit pana aici, atunci in cazul fiv-ului normal nu ar trebui sa se vada daca exista acesti anticorpi care sa impiedice fecundarea?
la multi ani pentru poimaine draga mea si va dea dumnezeu fericire, liniste si sa speram ca aceasta este ultima aniversare in doi! de la anu sa fiti trei... sau patru... sau...... ma opresc???

taty ana in iulie fac si eu fiv asa ca poate ne tinem de manuta la giulesti!

denisa nu stiu pentru ce sa cer determinarea HLA. cumva era vorba de copilutzu?

ingeras multa bafta maine! iti tin pumnii! sa ne tii la curent! ce bine ca ai facut estradiolul! poate daca il faceam si eu schimbam ceva la primul fiv! imi mai marea doza de stimulare!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

taty ana madam geta nu mai e ca alta data! s-a mai imblinzit! nu credeti si voi fetelor? dar nu trebuie sa te sperii deloc de ea! iau usurel si va fi bine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ingeras intra si la FIV Europa. Ti-au raspuns fetele acolo. Pup si bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor multumesc mult pentru sugestiile cu restaurantele....Grea alegere !O sa va spun dupa unde a fost si cum ne-am simtit!

mami vreau cand am intrebat-o pe dr. Cocei despre anticorpii antispermatici mi-a spus clar si raspicat ca nu trebuie sa ii fac in caz de FIV simplu si daca nu ma inseala memoria a spus ca numai in caz de ICSI,dar nu pot garanta 100%,nu imi amintesc foarte sigur daca a zis ca trebuie in caz de ICSI sau a zis ca nu trebuie la nici un fel de FIV.Eu am retinut ce m-a interesat ca eu nu trebuie sa ii fac.Sincer asa cum ai judecat si tu judec si eu,pentru ce sa fie nevoie de acesti anticorpi in caz de orice fel de FIV????Sunt importanti de facut cand se doreste obtinerea sarcinii natural....si asta pe noi nu ne mai intereseaza din pacate....

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mamitzo pai sa-ti spun si povestea povestilor...
Cand sa mearga a mea mamitza la maternitate (a luat-o pe jos, ca tata, medic veterinar, i-a zis ca naste biata femeie mai usor, eventual din picioare, ca la animalutze), pe drum se gandea saracutza ce fata frumoasa o sa faca, iar numele tre' sa fie Oana.
E, numai ca a iesit frate-miu si l-a chemat Marius, caruia de Sf Maria i se spune "La multi ani!" , desi n-am inteles in viata mea logica.
Apoi, cand sa vin eu pe lume, da mama sa ma nasca, tot perpedes luand-o, ca cica prima nastere a fost o placere (ce epidurala frate, mersul pe jos era cheia succesului acu' 30 de ani), cand sa ma duca tata sa ma declare Oana, se gandeste mama ca parca mai frumos e Ileana, ca Ileana Cosanzeaza, iubita lui Fat Frumos. Bina macar ca aici a fost taica-miu cu scaun la cap, ca altfel ramaneam cu pocineagul pe viata.
Acum, al meu, nu stiu cum a facut, dar cand sa-l pocneasca un nume de fata prin capsor tot la nevasta lui Fat Frumos din lacrima s-a gandit si i-a dat cu Lacramioara, chestia e ca omul chiar crede in povestea lui, sper sa nu-mi vina cu un certificat de nastere de basm...
Eu mai lucrez la Mara, Maruca, Anne Maria, daca mai aveti si alte sugestii, va rog help-uiti-ma, ca mi-e tare greu sa-mi asum raspunderea numele ploadei mele si nici la telenovele nu ma uit, sa pot sa dau vina pe ele, cand o fi sa ma justific in fata copilei...
Tare a fost frate-miu, care are o sora Oana, o nevasta Oana, iar lu' fie-sa nu a putut sa-i zica decat OANA...
Iara daca iese baiat, pai de la Maria, am doar Marius si atunci fac si eu ca frate-miu: adica voi avea un sot Marius, un frate Marius si-un copil cu acelasi nume.....

Tatiana tanti Getutza este o dulceata comparativ cu alti ani, totul e sa nu-i spui nimic despre forumuri, ca are alergie la ele si indiferent de toane, sa fii zambareata si draguta si isi schimba starea instantaneu. A, trebuie doar sa o lasi sa-si verse oful pe ce probleme a avut anterior, o asculti cu amabilitate, iar cu tine se va purta precum cea mai buna prietena.
Vezi ca ea e doar stewardesa de la Giulesti, adica iti arata directiile. Cea care se ocupa de dosar (adica te intreaba vreo ora ce boli au avut parintii, tu si toate neamurile etc) e Flori, asta daca nu nimeresti, pe mainile Anei, eu ti-o recomand pe prima, care-ti va fi si ea buna prietena tot pe principiul amabilitatii si al dragalaseniei tale, ca daca intri tare in ea de la inceput, ai pus-o tot FIV-ul....
Bafta pe toate planurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Taty_ana, si eu sunt din GL si tot la primul - si sper ultimul - FIV.
Eu am deja 'dosar de FIV', sunt rezumatul analizelor tale trecute pe foile lor tip. Si consimtamintele voastre semnate si aprobarea de la medicul psihiatru. Nu e mare branza, doar birocratie si disclaimer in caz ca se intampla ceva. :)
Dna Geta este asistenta de la cabinetul dl prof M de echografie. E o persoana la fel ca celelalte, daca vorbesti frumos, corect, destul de insistent, iti raspunde. Nu te speria de o persoana auxiliara. Eu m-as speria daca prof.M nu ar vorbi cu mine.
Mai mult, dosarul efectiv ti-l completeaza Florina, asistenta de la cabinetul de fertilizare, care e o scumpa, iti raspunde la toate intrebarile. Repet, nu fii agresiva si nepoliticoasa, altfel, si ei sunt oameni si incearca pe cat posibil sa ne ajute si pe noi.
Capul sus, o sa fie bine.
Bafta mare la toate in curs de FIV.
Eu azi am facut injectia cu nr. 12 de Diphereline.
pupicei si o zi usoara la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor stiu ca sunt off topic,dar suportati-ma va rog ca-mi sunt numarate zilele pana la fiv 5 si vreau sa uit de stresul care ma asteapta....M-am gandit acum la bucataria mexicana pentru maine seara...,am cautat eu pe net si am gasit un restaurant numit DON TACO.A fost cinev pe acolo,e ok?Ca meniul mi se pare tare bun si preturile accesibile.Mai sunt si alte restaurante mexicane,dar unora nu le merge site-ul...Multumesc!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput