FIV 221

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - nici la Irish nu mai fac mancare buna. Indienii sunt ok daca iti place mancarea cu multe mirodenii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

KoraPop - multumesc pentru informatii - chiar m-a ajutat descrierea ta detaliata!
Poti incerca la Thalia - str. Cuza Voda au mancare buna - dupa mine cea mai buna - iar preturi super OK - trebuie rezervare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

KoraPop, iti recomand din tot sufletul restaurantul libanez de la Marriott, au mancare f gustoasa, e adusa in recipente mici, mai multe feluri, sa nu mananci o singura salata.....asta e specificul lor.
Mie imi place foarte mult si Jaristea. Il mentionez cu toate ca tu ai zis de restaurant strain, Jaristea are specific romanesc, dar are program 'artistic'- de la 7 sau 8 parca pana pe la 11. Trebuie sunat si rezervat cu cel putin 7-8 zile inainte. Jaristea e pentru celebrari si sarbatoriri.:)
Si Piccolo Mondo nu e de lepadat, desi nu e atat de fastuos, tot libanez, mai e interesant Casa di David in zona Cartierul Francez si Bellagio - pentru ambient, specific international. Mai e unul langa Guvern, dar nu imi aduc aminte acum numele.

Mergi la inceput

Dana_bebe, la protocolul lung - presupun ca asta vei face, daca nu ai embrioni congelati deja - din ziua 21 pana in ziua 5 a CM - cel putin la mine - fac injectii acasa. Mi le fac eu.
Apoi o sa incep stimularea. Avand in vedere ca mi s-a programat punctia in sapt 18 mai, ar fi undeva la 2 sapt cat ar trebui sa iti iei concediu, sa poti sa fii monitorizata. Apoi cu tot cu ET se fac 3 sapt. de liniste si pace fara servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc kora

Mergi la inceput

Am incurcat userii.....scuze.
Raspunsul era pentru taty_ana, nu pt dana_bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mancare, restaurante de lux, trufandale neamule....
Iar recomandarile sunt no. 1, eu ti-as recomanda cate o vizita in fiecare , greu de zis care-i cel mai bun.
Cu libanezul eu iti recomand insa sa studiezi bine meniul lor inainte, ca altfel habar nu ai ce mananci. Prima vizita am facut-o cu un prieten care consumase mult acolo si a stiut ce sa ceara pe masa. A doua vizita am facut-o cu un alt prieten, egiptean, care stia bine mancarea libaneza, dar una imi povestea el, altceva primea Sheherezada pe masa. Cireasa de pe tort a fost "cafeaua alba", despre care egipteanul imi povestise 15 minute, cum se serveste ea cand sunt musulmanii in zile de sarbatoare, ritualul producerii ei, ingredientele afrodisiace, de simteam ca se deschid portile Sesamului si descopar comoara celor 40 de hoti.
Chelnarita plictisita, cand am intrebat-o daca e adevarat tot ce aflasem eu de la egipteanul meu, mi-a explicat scarbosita: "da, doamna, e o fiertura de apa chioara cu 3 picaturi dintr-o posirca de esenta".
Cine credeti ca a avut dreptate? Chelnerita, off course, dar gustul pe care l-am simtit eu a fost cel din povestea cea mirabolanta, caci nu conteaza atat de mult bucatele si locul, cat atmosfera pe care o simti...
Sper sa uitati de toate FIV-urile si sa petreceti ca-n povesti, te vor ajuta si tablourile de pe pereti sa visezi frumos....
Daca nu-ti place atmosfera libaneza de la Marriott, urca la etaj si mananca La Cucina, te vei simti ca-n Italia, iar painea cu parmezan si sosul de rigoare pe care le primiti din partea casei cu siguranta va vor binedispune. Aaaaa, iar daca ajungeti acolo merita sa luati o CIORBA de capucino, costa cat un capucino dintr-un loc normal, numai ca e servita intr-un bol imens, incat poti sa-i rogi din start sa va serveasca bolul in 2 cesti normale de capucino. Merita! Iar daca e seara, veti prinde cu siguranta si muzica cantata la pian in cafeaneau vieneza din holul de la etaj, deci o seara de basm, acolo am conceput-o si noi pe bebelina Lacramioara, cred ca prea mi-a priit atunci, de platesc acum cu inchisoarea fortata de la domiciu...
Ultima vizita prin restaurante a fost de Sf Valentin la noi, la Il Calcio din Herastrau, insa eu am petrecut mai mult pe la buda, iar pe gusturile din sarcina nu dai 2 bani, indiferent ce mananci, tot a papadie si matraguna seamana totul. Eu adoram la ei supa gulas, dar gravida fiind, parca o umplusera de ciuperci otravite frumos colorate, a fost un dezastru, cu toata imaginatia mea bogata cu tot.....
Acum sunt in faza pepeni si struguri, deci mai bine mi-as face rervare in piete si aprozare, cu servire pe botul masinii.

Cat despre nasterea mea la CMU, Maternitatea Regina Maria (eu am ceva cu numele Maria, de aceea daca am fata pe bune, un derivat al acestui nume am sa-i cos in crestet), daca nu nasc prematur, ca ei nu primesc asemenea cazuri, atunci sunt dispusa sa aleg un medic dintr-o lista de 30 (cu pret normal), pe care inca nu am vazut-o, dar sa-mi petrec acele momente destul de traumatizante pentru o femeie, in acele conditii. E un moft, dar de mica am avut o pata pe creier si afirmam in plin comunism: "eu o sa nasc, cand vor fi maternitati private in tara asta". Pe vremea aceea, credeam, pare-se, ca pe copii ii aduce barza in maternitati si visam si eu la un copil "privat", d-asta mai nascut in tablouri cu regine/ printi si zane pe pereti.
Cica mancarea la maternitatea asta se face dupa placul mamicii, ma ingrozisem cand am fost la reanimare la Giulesti si vedeam cum veneau bietii parinti cu ciorbica la sticla de Coca Cola. Mi-l si imagineam pe-al meu cu toate mamitelele in jur, pregatind desaga cu ciorbele.
Aaaa, tot aici cazarea e cu sotul din dotare cu tot, 3 nopti de vis in pat matrimonial, zau daca mai visez la Coasta de Azur pe vara asta, numai la acele nopti in 3 ma gandesc acum......

PS: Daca vrea al tau sotior Irish, atunci iti recomand Smart's (Adresa: Str. Donici Alexandru , Nr. 14), se mananca excelent si mai ales au meniul zilei cu super specialitati, mereu proaspete, iar cand e frumos afara merita sa mananci ca-n tari straine "la sousea". Ei au o paine prajita cu unt cu mirodenii o placere si din tot ce-am mancat mi-au placut multe, ai de unde sa alegi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Kora , multumesc mult!!
La calcai nu m-am lovit , si durerea persista de foooarte mult timp, am facut radigrafie , iar dr. ortoped m-a trimis la reumatologie .
Proteina C este pozitiva 1,11.
Dupa ce temin toate analizele voi merge sa vb. cu dr. Cocei .
O sa te sacai cu un PM sa te intreb de dr. Cocei . Am mai vb. cu dansa dar… mai vreau ..
si bafta multa si tie!!!

Fivoasele mele va doresc mii de reusite!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc blue_flower....la mine e primul fiv(sper si ultimul)...problema e ca mai am 19 zile de concediu iar fiv-ul abia in sept il fac iar pana atunci mai am de facut drumuri pana in buc pt analize si echo sa vada daca-mi creste endometrul...oare medical imi da cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

taty_ana, Da poti obtine C.Medical de la medicul de familie daca te ai pe bune cu el,ptr.a-ti salva zilele de CO.Si dupa ET ptr. a sta acasa cele doua saptamani recomandate de medici, ceri scrisoare medicala de la asistente cu parafa medicului la care esti, din care sa rezulte ca esti in evidentele lor ptr.FIV. Eu asa am procedat si a mers.Sanatate multa si noroc si rabdare multa.
mami_vreau Cere de la reutomatologie determinarea HLA ptr.linistea ta si vezi cum stai cu inflamarea articulatiilor.Va doresc succes.

Mergi la inceput