FIV 221
Raspunsuri - Pagina 15
KoraPop spune:
Oana nu suntem noi cu ifose nici de parizieni si nici de Cotroceni si cum fiv 5 se apropie nu as da nici o multime de bani....pai daca pica Valencia si Sangria,ramane Salsa Picante care e situat pe Str. Schitul Darvari nr. 4 adica habar nu am unde ca numai atat scrie pe net si nici site nu au.Despre acesta vrbesti tu?
Dar tu blue flower?Ca trebuie sa sun sa fac rezervare,asa se poarta cica!
P.S. M-am uitat la meniu si preturi la restaurantul Valencia si nu par exagerate....E situat in spatele spitalului Municipal,ai avut dreptate blue flower .Cred ca asta ramane !
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
blue_flower spune:
Despre Salsa Picante nu stiu nimic, dar pot sa iti zic ca restaurantul Valencia este de fapt o camera mai mare, relativ rotunda, nu au separeuri. Ma gandesc ca poate e o informatie utila pt tine.
De altfel, seara au lumanarele, floricele, din astea, chelneritele sunt ok, da, fa-ti rezervare neaparat si eventual spune-le ca e o aniversare si ca sotul nu stie, ca e surpriza, poate fac si ele ceva acolo.....si sa comanzi Desertul Surpriza. :) Vezi tu de ce :):)
Sa nu ceri detalii prea multe, doar comanda, adica amandoi comandati Desertul Surpriza.
pupicei.
Doamne, cand ma gandesc cat de tare esti!!! FIV 5......cred ca eu as fi ajuns la spitalul 9 de mult timp.
of. viata asta!
KoraPop spune:
blue flower never say never.....nici eu nu credeam la fiv 1 ca voi ajunge la fiv 5...nu doresc nimanui asta,dar stiu pe cineva care deja a facut peste 10 fiv-uri si cu ET-uri printre asa ca....Crede-ma nu ajungi la spitalul 9,te indarjesti si mergi inainte,dar asta depinde foarte mult si de firea fiecaruia...Eu la fiecare esec mi-am spus ca nu rezolv nimic bocind sau lasandu-ma prada deznadejdii asa ca cea mai sigura cale a succesului nu poate fi decat perseverenta,numai cine incearca poate reusi....
Despre Salsa Picante am aflat lucruri bune de la fireyes !Acum am rezervare si acolo si la Valencia ( o sa renunt la una din ele),il las pe al meu sa aleaga ca eu am obosit cautand !Da' m-ai facut tare curioasa cu desertul surpriza!!!!!!!!Al meu nu e cu dulciurile,eu da,asa ca nu stiu daca el va comanda desertul in caz ca mergem acolo....Multumesc tare frumos!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Kora hai ca te-au descurcat fetele, dar eu zic sa-i dai si sotiorului oferta, sa traga el lozul, ca sa impartim vina cu el, daca primiti vreo surpriza mai neplacuta in meniu. Oricum, astea neplacutele sunt cele mai memorabile,un deliciu de povestit peste ani....
Eu sunt in al noulea cer, mi l-am ales pe Ion Ionut pentru nastere, ca era la pret normal si oricum auzisem de el numai cuvinte excelente.
Prietena mea, care a avut tripleti la FIV-ul cu Marinescu, s-a trezit ca in ziua in care dadea sa nasca, a plecat Marinescu din tara si a trecut pe mana lui Ion Ionut, de care a fost extrem de multumita si nu-s ce face omul asta ca toate femeile il lauda, cica are tipul o colectie super tare de bancuri pentru cele cu nasteri naturale, de abia astept, poate fac o reducere la buget si ma bag si eu la naturala, daca e vorba de lepadat bancuri in timpul facerii.
Am mai primit o veste buna si anume ca daca te tin contractiile 3 zile (cum am mai auzit cazuri) nu te trimite nimeni acasa pana te dilati si nici nu intra in calcul strict 3 nopti toata distractia, ci cat e nevoie, la acelasi pret. Cand a auzit al meu, a exclamat: "nu-i spuneti asta, ca la cum o stiu, vine pe capul vostru pe motiv ca are contractii inca de acum."
Adevarul e ca parca calatoream in timp, dar nu ca la Giulesti, in trecut, ci-n viitor, totul mi se parea ca un loc de joaca imens superb pentru femei cu creier de copil ca mine.
Dar va rog, nu-mi spuneti ca EU trebuie sa nasc, chiar si acolo, lasati-ma doar sa ma bucur de acel "Disneyland", in care voi vedea eu cum voi accepta atunci totul, cu placeri si cu dureri...
denisa220972 spune:
mami_vreau in spate la pag.10 ai spus ca ai fibrinogenul 515 si nu ai analiza la proteina C reactiva, acum depinde de laboratorul unde iti faci analiza,dar uitate sa vezi valorile normale (200- 400).Valorile crescute ale fibrinogenului peste 500 si VSH-ului indica un proces inflamator sau o infectie.Cauzele pot fi multe, ce-l mai bine este sa afli motivul.O cunostiinta avea probleme cu amigdalele,si avea fibrinogenul marit, dorea sa faca copii, toti medici spuneau ca din punct genecologic sunt ok. Dar rezultatul intarzia sa apara. S-a operat de amigdale fiindca nu mai suporta sa ia antibiotice,poate ca asa a fost destinul, dar anul trecut a ramas insarcinata in mod natural si fara nici un efort dupa 4 luni de la operatie.Poate sunt eu putin paranoica.
taty_anaDa C.Medicat ti-l da medicul de familie si are un cod de 78... si ceva este un cod de inferitilate sau sterilitate. Ma uit maine in nomenclatorul de coduri medicale si i-ti spun codul exact
Si sa stii ca am batut acelasi drumuri ca si tine GL-B.B-Gl.Succes mult
maria08 spune:
Dragele mele, ma puteti ajuta cu ceva informatii despre dr. Albu de la MedLife?? Vreau sa afc o histeroscopie si am facut programare la el!? Astept pm!Multumesc.
Kora: Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea; iti doresc sa faci alegerea potrivita pentru ziua de maine si sa va simtiti bine!!! Cat despre FIV 5, poate da Bunul Dumnezeu si va fi o reusita!!
MOana: Nu stiu daca am inteles, dar vrei sa nasti la Giulesti sau e vreun spital privat unde activeaza dr. Ionut? Cum te mai simti? Sunt mai rare starile de rau?
huski spune:
Buna!
Fetelor vin si eu cu vesti
Am reusit sa ma vad azi cu doamna Cocei (pe fuga deoarece maine pleaca la Praga)si imediat ce vine cm-ul (in week-end) imi fac dozarile hormonale si apoi incep din ziua 2 sau 3 protocolul scurt cu Puregon iar mai tarziu cand zice dna dr. voi face Cetrotide.
Am mari emotii...
Kora, multumesc de urari!
La multi ani si voua si cea mai mare dorinta a voastra sa se implineasca !!! Distractie placuta si sa iasa totul PERFECT!
Vreau la Odiseeeeeee!!!
M Oana spune:
Maria, eu sa nasc, nu, iubita, la noi in familie naste sotul, eu doar am fost sa-i aleg maternitatea. Ion Ionut, are contract si cu Maternitatea Regina Maria, din cadrul Centrului Medical Unirea.
Moasa care era de garda era una din moasele de la Giulesti, asistenta la fel, aveam sentimentul ca se modernizase peste noapte Giulestiul, ca erau aceleasi personaje.
Eu despre dr Albu si histeroscopia cu el nu stiu mare lucru, insa daca faci procedura la Medlife cred ca nici nu e nevoie sa stii mare lucru, doar pretul de la receptie si politica Medlife-ului pe procedura pe care trebuie s-o faci.
Si eu la CMU, am scapat sa fac pliculete cu bancnote de toate marimile, decartez totul o data, la receptie si am scapat de stresul impartelii, eventual beau cu personalul o gura de sampanie si servim o prajitura la externare...
Deci fibrinogenul la limita maxima nu e o problema, pot sta linistita, ca eu am 428 dintr-un maxim de 420. La mine inflamatia e la nivelul burtii, creste vazand cu ochii....
maria08 spune:
MOana: Eu am facut un FIV la Gynera si cred ca cel cu nr 2 tot cu ei va fi. Am stabilit cu dr. ca nu vreau sa incep urmatoarea procedura pana nu fac histeroscopie sa vad daca sunt in regula. Dr. Dracea mi-a recomandat Giulestiul unde oricum nu as putea sa fac cu ea( nu mai e acolo sau cel putin asa spune), dar de aproape 5 ani am tot trecut prin spitale si m-am cam saturat ........si asa am ajuns sa-mi fac programare la Med Life.
Bine ar fi sa mai putem da si sotilor din chinuri.....
M Oana spune:
Maria iar cand o fi ceasul cel mare, mai trebuie sa nu uit ceva si anume sa-l arunc pe-al meu in maternitate cu buletinul in mana. Cand am intrebat de bagaj de spital, au zambit fetele dragut, au zis ca mi-l costumeaza ele, o costumeaza si pe cea mica, singura mea grija e doar cea cu buletinul.
Cred ca la histeroscopia ta tot cu buletinul trebuie sa te prezinti, intreaba doar daca ai restrictii la mancare si daca e nevoie sa-ti iei tot dosarul cu analize la tine, sa-ti studieze trecutul, sa stie cu cine stau de vorba si tot istoricul medical, ca sa stie pe unde sa te caute mai bine....
Dracea chiar nu mai functioneaza/profeseaza la Giulesti, vezi ca a dat Luca noastra la alte subiecte comunicatul ei de presa, in care isi spune in mod oficial toata povestea.....