Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 21
Deus spune:
ciuf- sa nu te pierdem!!
daca compensezi prin sport este bine:)si faci si sauna
foarte buni carbohidratii inainte de un antrenament fiindca iti dau energie! si noi mancam carbohidrati doar ca nu-i mancam pe cei rai ( sau macar ne ferim de ei)
Organismul transforma amidonul si zaharurile, cunoscute drept carbohidrati, in glucoza, care circula in sange, pentru a satisface nevoile energetice. Din punct de vedere nutritiv, carbohidratii ar trebui sa reprezinte cea mai mare parte din alimentatia unei zile. Totusi , exista doua categorii de carbohidrati si trebuie tinut cont de acest fapt :
Carbohidrati complecsi - buni, care furnizeaza amidon si fibre, se gasesc in paine integrala, cereale integrale, orez, paste, LEGUME si fructe. Acestea elibereaza energia lent si constant.
Carbohidrati simpli-mai putin buni, care se gasesc in zahar si miere si in produse rafinate precum biscuitii, diverse deserturi, placinte, inghetate si unele cereale consumate la micul dejun. Ele elibereaza energia rapid, dar nu contin substante nutritive esentiale.
Carbohidratii simpli este de preferat sa fie tratati intr-un regim alimentar sanatos precum grasimile.
Pentru cineva care doreste sa slabesca este usor daca aplica cateva principii simple legate de carbohidratii: nimic alb in alimentatie. Asta inseamna produse din faina alba, orez alb, zahar si toate produsele in care se foloseste.
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, NEVER GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ciuf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Ciuf, nu mananc pentru ca nu am avut unde sa mananc sa vad ce si cum Carnea de strut este frageda, ceva intre muschi de vita si piept de pui la gust... |
Puskin, acum imi amintesc cand profesoara de nutritie ne spunea ca pentru cei care nu consuma carnea, quinoa este ideala.
Imi pare tare rau ca profesoara mea nu a postat prea multe articole pe internet. Este o enciclopedie. Imi inregistrasem toate cursurile ei pe un recorder si fiu-meu s-a jucat cu masinaria si a dat delete la tot ce aveam inregistrat
Postez aici un link despre ea, Berning o cheama: http://www.cnn.com/2007/HEALTH/diet.fitness/06/08/cl.eat.after.workout/index.html
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
puskin spune:
| citat din mesajul lui Deus Carbohidrati complecsi - buni, care furnizeaza amidon si fibre, se gasesc in paine integrala, cereale integrale, orez, paste, LEGUME si fructe. Acestea elibereaza energia lent si constant. Carbohidrati simpli-mai putin buni, care se gasesc in zahar si miere si in produse rafinate precum biscuitii, diverse deserturi, placinte, inghetate si unele cereale consumate la micul dejun. Ele elibereaza energia rapid, dar nu contin substante nutritive esentiale. Carbohidratii simpli este de preferat sa fie tratati intr-un regim alimentar sanatos precum grasimile. |
N-as baga grasimile in aceeasi categorie cu carbo simpli...mai ales daca vorbim de grasimea din peste, ficat de cod, seminte, nuci, etc. Grasimea (cea buna) este esentiala pentru o functionare normala a organismului.Carbo simpli nu...ne putem lipsi de ei.
ciuf spune:
Deus, saru'mana de lamuriri. E clar ca trebuie sa scot din alimentatia mea zaharul si orezul alb (il consumam mult la sushi). Faina alba o evit, eh, la o prajitura din joi in Pasti o folosesc, la naiba, ce sa fac, dar altfel nu mancam.
Am mai halit un mango. De fapt il impartii cu fie-mea. Mai mult manca ea, dar imi inmuiai si eu mustatile
.
Si am sarit de 100 de ori cu coarda. E nimicitoare
. Conchita, cum ai sarit tu 30 de minute? Cred ca ma scurgeam sa sar atata.
Diseara merg la sala si urc scarile alea timp de 25 de min. la nivelul 9. Sa vad cat ard. Imi luai si un maiout mulat pe corp sa imi vad burta mai bine si sa ma ambitionez sa scap de ea.
Mindy, nu te tenteaza un abonament la sala? Eu imi las copiii timp de doua ore la locul de joaca de acolo. Au tot felul de activitati interesante pentru pitici. Partea nasoala este ca sunt legata de sot. Cand merge el ma ia si pe mine. El are membership de VIP si are dreptul la un guest de fiecare data.
Ma bucur ca ai luat hotararea sa iti storci depresia. Bine faci! Asa te vreau.
Ocupa-te un pic de tine, cumparati hainute in culori vii (eu ma simt grozav cand port roz, portocaliu sau verde), rochite, bluzite, ce vrei tu, profita cand ai soare sa stai afara, vorbeste cu prietenii, nu te inchide in tine, asculta muzica happy.
Ma duc sa mai sar de 100 de ori coarda.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
emaaimee spune:
iaca un bagati un ochi pe aici:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1160429/How--Get-flat-stomach.html
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Marina spune:
io va raportez ca de 4 zile sunt un copil extrem de cuminte, 3 mese pe zi , fara ciuguleala intre si numarat calorii + sport.
Pentru mine e un exercitiu de vointa sa bag ceva in gura dimineatza si de si mai mare vointa sa nu mananc seara.
emaaimee spune:
| citat din mesajul lui emaaimee iaca bagati un ochi pe aici: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1160429/How--Get-flat-stomach.html edit ca deh-s agramata rau. ALAPTATUL HELPLINE de piticotu' uriash m-am facut maricica POVESTEA MINUNII |
ALAPTATUL HELPLINE
POVESTEA MINUNII
conchita spune:
Marina, gata, m-ai convins, vino la grupa mare :-)) felicitari pentru cele 4 zile, ma ajungi din urma, tan tanaaam.
Puskin, chiar ca ai vointa si disciplina, de fapt, astea-s vitale. bine ai venit, multumesc si eu pentru link.
bun venit noilor fete si hai la dans. :-)) 
ce-mi place grupul nostru! si imi plac teribil si discutiile, sunt la obiect, cu multe informatii utile si suport real. va ador, s-o tinem tot asa.
eu azi raportez nada la capitolul sport, dar mai am timp. ei, se mai intampla si pauze la casa omului. nu am mancat cine stie ce, niste alune, o rosie, o felie de paine cu pui fript si-o frunza de salata cu o felie de branza. nici eu nu cantaresc mancarea, ca mi-ar asasina sfertul de neuron. sunt 90% decisa sa-mi cumpar bicicleta in uichend. au una cu pret redus la target,www.target.com/Ladies%E2%80%99-Schwinn-26-Roxie-Cruiser/dp/B000KZ4MUY/ref=sc_iw_r_1_0/176-7326459-9479169" target="_blank">ROZ nu-i asa ca e frumoasa si motivanta? 
Macrina spune:
Fetelor, va urmaresc si eu, dar n-am curaj sa ma arunc la fapte ca sunt extrem de delasatoare.. Am vazut video-ul cu 8 min si de ala ma tin, de fapt, il fac cu fi-miu odata, el ma mai trage![]()
Oare da rrezultate daca il fac cam o data pe zi?
Voiam sa pun si eu o intrebare lui Deus:
Ce parere ai de centura care strange burta, aceea ce trebuie tinuta dupa nastere? Cel putin asa mi-a zis mama si mai toate babele, ca e bine s-o porti ca strange burta...
MErsi
emaaimee spune:
Conchita, frumo bicicleta. pe mine ma sperie teribil mersul pe bicicleta, din copilarie. stiu ca e f sanatos sa alergi pe bicicleta, dar neuronul meu e defect. sigur ca e motivanta, orice te motiveaza e super ok.
Macrina si neamul meu au facut o cheta si aveam faimoasa centura tipcica deja cu trusoul cupilului. drii au zis ca nu imi trebuie asa ceva, nu sunt de acord cu centuri, etc. sa ca le-am zis s-o dea cadou.
noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
POVESTEA MINUNII