Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 22
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Macrina Ce parere ai de centura care strange burta, aceea ce trebuie tinuta dupa nastere? Cel putin asa mi-a zis mama si mai toate babele, ca e bine s-o porti ca strange burta... ![]() MErsi ![]() |
eu am purtat si a avut efect, dar ar fi avut si mai mult daca as fi pus o centura de castitate si la frigider, eventual si lacat cu cifru cu numere multe, sa le uit.

Mindy spune:
Conchita, ce faina bicicleta ai ochit.
You know what? incepe sa imi placa rozul. Mi-am luat si cateva tricoruri sport roz. Si portocaliu. Si o sacosa de plaja un verde turbat. In my 20's imi placeau maro, gri, bej, negru -acuma in 30's o dau pe culori turbate.
Dupa ce slabesc vreau sa imi reinnoiesc garderoba. Vreau sa ma imbrac tineresc de la Tj Max juniors :) tineresc dar totusi adecvat, nu vreau sa cad in ridicol.:)
Ciuf -abonament la sala cred ca o sa fac in vara asta, inca nu stiu. caut unu' ieftin si mai aproape de casa. Merci de sustinere.
Deus- vreau sa merg la dr cat de repede ca nu am mai fost demult si o sa vad ce zice de Pms-urile mele. Te admir ca ai avut ambitia sa slabesti.
La teorie ma opricep si eu, am citit la greu despre asta, stiu aproape exact cauzele, poate si tratamentul mai greu cu invingerea, cu lupta permanenta cu ea. Ma gandeam si la o psihoterapie.
Data trecuta cand am fost la un control de rutina mi-a zis Dr-ul ca majoritatea pacientilor adulti se plang de oboseala si depresie.
Totusi, am convingerea ca odata cu kilele pierdute o sa mi se ridice semnificativ moralul si ma voi simti tot mai bine.
Va tzuc. Tineti-o tot asa!
Salutare fetelor noi si bun venit in grup.
Mindy spune:
Macrina- Ai nascut recent?
Eu am purtat centura tot la insistentele mamei. De fapt era una care o purtasem in sarcina pt sustinere burta si se transforma in centura de burta dup'aia. A fost f. utila. Mai greu de suportat vara pe calduri, eu am nascut in luna ianuarie ('07) a fost ok ca imi tinea si de cald la sale cum eram tot cu bluza ridicata sa alaptez.
Dar ma bucur ca am ascultat-o pe mama ca burta mi s-a retras f frumos fara sa se lase nici un pic. Ideea e sa o porti imediat dupa ce nasti.
De acord cu centura de castitate pe frigider. Multe femei (printre care si eu) se plang de pofta de mancare exagerata dupa nastere, si mai ales de dulciuri.
Macrina spune:
Multumesc fetele
Mindy, nu am nascut recent, dar burta tot o am![]()
Ma gandeam ca poate scade daca ma mai incing nitel cu ea. Fac abs cu ea pe mine... poate e nebunie..
Deus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puskin
N-as baga grasimile in aceeasi categorie cu carbo simpli...mai ales daca vorbim de grasimea din peste, ficat de cod, seminte, nuci, etc. Grasimea (cea buna) este esentiala pentru o functionare normala a organismului.Carbo simpli nu...ne putem lipsi de ei. |
of course - grasimile rele:) prajeli, untura bla, carne rosie grasa bla

www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Deus spune:
Deus- vreau sa merg la dr cat de repede ca nu am mai fost demult si o sa vad ce zice de Pms-urile mele. Te admir ca ai avut ambitia sa slabesti.
La teorie ma opricep si eu, am citit la greu despre asta, stiu aproape exact cauzele, poate si tratamentul mai greu cu invingerea, cu lupta permanenta cu ea. Ma gandeam si la o psihoterapie.
Data trecuta cand am fost la un control de rutina mi-a zis Dr-ul ca majoritatea pacientilor adulti se plang de oboseala si depresie.
Totusi, am convingerea ca odata cu kilele pierdute o sa mi se ridice semnificativ moralul si ma voi simti tot mai bine.
exact de asta vorbeam la topicul despre hormonii bioidentici- nu cred ca este ok ca un medic sa spuna ca este normal ca adultii sa se simta obositi sau depresivi ori sa ramana fara a se explica de ce dupa nastere cu pofte si probleme. De multe ori este o problema hormonala care din pacate este tratata cu antidepresive...eu dupa luni de cautat am ajuns la concluzia ca nu am depresie mai mult decat cea de sezon in schimb hormonii mei sunt dati peste cap
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
Deus spune:
eu va
azi plecam la tara la rude sa ne oxigenam creierii!
Va doresc o zi buna si calduta, mancat cu masura, miscare cat mai multa si fete happy!
www.de-azi.ro
poze familia mea
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Macrina Ma gandeam ca poate scade daca ma mai incing nitel cu ea. Fac abs cu ea pe mine... poate e nebunie.. |
ah, daca pentru asa ceva vrei, vezi ca exista unele speciale, le gasesti la TJ Max la pret de nimic. sunt dintr-un fel de rubber, ca si costumele de scafandru, nu stiu ce material e ala. am folosit si eu cand faceam sport, anul trecut. sunt eficiente.
Mindy, eu am facut abonament anul trecut la YMCA si am dat banii degeaba. m-am dus prima luna si gata. de aceea acum nu voi mai conditiona slabitul de abonamentul la sala, pentru ca stiu ca ma mint singura. daca vreau cu adevarat sa slabesc, o fac si cu funia mea pe post de coarda. e un fel de pus in garda, pentru ca daca zici ca si tu ai depresie, cam cunosc cum ne functioneaza mintea cand luam decizii, deci sunt alaturi de tine. :-) plus ca trebuie sa te cunosti bine si sa stii daca exista riscul sa abandonezi din cauza de plictis, ca pe mine ma imbolnaveste de spleen sa stau juma de ora la un aparat facand acelasi si acelasi lucru...ah, si factorul "publicul spectator" trebuie luat in consideratie. eu m-am simtit ca o vacuta printre caprioare si asta nu m-a motivat deloc, dimpotriva.
Ema, n-am mai urcat pe-o bicicloanta de fro doi ani, sper sa nu-mi rup gatul. am citit comentariile cumparatorilor la bicicleta aia, de-aia sunt 10% in dubiu, dar se pare ca trebuie un pic ajustata, nu poate fi folosita direct din magazin - roti umflate, etc...ma duc sambata s-o vad. daca nu, alta neaparat. pot sa merg cu bicicla cel putin o ora 3-4 zile pe saptamana. numai vointa sa am. saritul corzii e bun, dar e plictisitor.
Deus, uichend placut si sa ne revedem cu bine.