Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 20
Deus spune:
puskin - bine ai venit![]()
carolinah - eu am avut marele noroc ca ai mei parinti in primi ani de viata m-au dus cu forta(pe bune) la sport dupa care am facut pana la 18 ani sport continuu - inot , atletism , judo, handbal deci am avut o baza. M-am ingrasat in sarcina 33 de kg , dupa nastere in primul an am coborat vreo 10 si doi ani am ramas intr-o depresie si intr-o stare vegetativa urata de tot. Stiam totul despre sport, stiam cum sa slabesc dar nu avea cine sa-mi dea un picior in fund. Si daca nici cum nu reuseam sa scap de asta nu am avut decat o solutie sa slabesc: intai am inceput cu iaurturi si supe slabute care inlocuiau unele excese alimentare, apoi vara mi-a fost usor sa fac cure de fructe si legume, plimbari multe...incet m-am dus la 64-65. Mi-am cumparat banda de alergat, gantere si tot ce aveam nevoie si am inceput serios treaba acasa la mine, plus ca am tinut regim usurel: cat mai putine cine si carbohidrati de genul paine, patiserie ( noroc ca nu ma omor cu dulciurile )
Recunosc ca nu mi-a fost usor si de cateva ori era sa sparg oglinda dar incetut am ajuns la 58-59 kg si tinta mea este 56-57 de kg moment in care imi fac un tatuaj:)
am avut si mai am momente in care nu-mi vine sa ma scol din pat...am probleme cu coloana cervicala si in zilele in care ma doare efectiv imi vine sa ma impusc nu sa fac sport sau altceva
Mindy - eu mult timp am crezut ca sufar doar de depresie...am fost la psiholog, am luat toate plantele din lume pe rand , am citit vreo 15 carti de autoeducare/cunoastere ,ca sa realizez ca eu dupa sarcina de fapt am ramas cu una bucata SPM de toata frumusetea care imi strica doua saptamani pe luna, aceleasi simptome ca in depresie doar ca in plus am si nervi de toata frumusetea...
turturica - ce dragut nick ai:) iubesc turturelele - cu totii avem nevoie de carbohidrati dar trebuie sa-i limitam pe cei care ne dau energie pt un timp scurt si pe deasupra ne si ingrasa(: Din pacate toti cand avem orice probleme ne este usor sa ne refulam si sa gasim consolare in mancare.

ma mai uit retro sa vad daca am uitat sa pup pe cineva
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, NEVER GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Deus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mindy Deus, filmul ala de la semnatura ta cu tata si fiul e bestial! |
asa-i? de cate ori cred ca nu mai pot sau mi-e greu ma uit la film si-mi dau seama ca ma plang ca o baba si ca nu-i cazu!

www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, NEVER GIVE UP !
Deus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puskin
Nu, nu sunt impotriva carbohidratilor in general. Personal cred ca zaharul, faina alba, pastele din faina alba si cartofii nu aduc beneficii in alimentatie, sunt doar calorii goale. In consecinta, le-am scos din alimentatie. Mananc legume, peste, iaurt,carne de cat mai multe feluri, seminte, nuci, mazare, linte, naut, fasole, ceva fructe (aici sunt mai selectiva),ficat de cod (pentru omega 3) si in cantitati mici mananc si unt, smantana, branzeturi mai grase. |
ce disciplinata esti!

ai vreun politist care sa te mustruluiasca ? :)
www.de-azi.ro
poze familia mea
puskin spune:
Deus, mersi. N-am politist, dar am un ajutor de nadejde
.
Cat am facut sport ( copilarie, incepand de la 6 ani pana pe la 15-16) am fost doar corpolenta.
La sfarsitul clasei a VIII-a aveam deja 66kg
si am dus-o asa cam pana acum. Slabeam 3-4kg, le puneam la loc...infometare, tampenii.
Am reusit sa ajung la 80kg acum 2 ani si ala a fost momentul decisiv.
Am slabit binisor cu Montignac (vreo 10kg), dupa care nu a mai mers. De la 70kg am slabit pe low-carb si 1400-1500 de calorii. Plus sport evident.
Felicitari si tie pentru disciplina si forma de invidiat
.
ciuf spune:
Wow, Puskin, ce mananci tu!!! Eu nu imi pot calcula mancarea. Bravo tie!
Uite acum mananc branza Feta cu rosii, usturoi si un pic de ulei deasupra. habar n-am cat cantareste branza, dar taiai si eu asa o bucata rezonabila, dupa "ochii" mei
.
Nu stiu ce sa zic cu dieta. ma cam pierdeti de clienta
. Eu mai degraba mananc bine, adica nu ma dau in laturi de la unele-altele, dar prefer sa fac mai multa miscare.
Daca vreau sa mananc ceva mai interzis atunci stiu clar ca trebuie sa renunt la altceva sau sa fac mai multa miscare.
Dar ma mai scap si eu intr-o bucata de ciocolata, o felie de tort (ca tortul meu de duminica cine sa-l manance???) ... ca atunci ... ce viata mai e asta?!
Cu zaharul ... consum din ala brun. dar nu suport cafeaua cu indulcitor artificial. Poate o sa incerc ceva ce am vazut la un magazin organic.
Voi ce consumati inainte de antrenament? Ca am auzit atatea variante ca nu stiu pe care sa o iau de buna. Ca la fiecare le dau dreptate in parte.
La sala unde merg eu vin foarte multi olimpici din Centrul Olimpic si se antreneaza acolo. Si la sauna fiecare isi spune pasul, ce a mai mancat, ce a facut la campionat. Si vad ca majoritatea lor recomanda carbohidrati inainte de workout.
Chiar acum ma uit la colaceii mei de la burtica cum se revarsa asa finut
. 'tu-le mama lor! Scap eu de ei. Musai.
Mindy, vezi ca sunt abdomene care te ajuta la spate. Eu am de la vreo 20 de ani o discopatie lombara care ma chinuie tot timpul. Si fac anumite abdomene ce imi mai usureaza durerile.
Foarte bine ca stai mult pe afara. Eu cand sunt singura imi iau bicicleta si o pun pe Mamzel in trasurica ei (carriage) si trag ca un cal la ea. Si fac un cardio si ma obosesc la maxim
. Dupa o ora de tras la trasurica aia (ca trailul pe care mergem noi frecvent are urcusuri si coborasuri), cand ma dau jos am noada intepenita si picioarele tremurand. Faina imagine, nu? Dar, crede-ma, ma simt nemaipomenit dupa un asa efort. Eva sta cuminte inauntru si se joaca cu papusele, vorbeste cu ele, ma mai intreaba una-alta.
Eu daca nu as face miscare ... la cat mananc si haotic as fi o Bufli.
Cam asta e. Ma duc ca am cumparat niste panselute si trebuie sa le replantam. Dupa ce am plecat de la gradinita am zumzait dintr-un magazin intr-altul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
emaaimee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Deus, mersi. N-am politist, dar am un ajutor de nadejde Cat am facut sport ( copilarie, incepand de la 6 ani pana pe la 15-16) am fost doar corpolenta. La sfarsitul clasei a VIII-a aveam deja 66kg si am dus-o asa cam pana acum. Slabeam 3-4kg, le puneam la loc...infometare, tampenii.Am reusit sa ajung la 80kg acum 2 ani si ala a fost momentul decisiv. Am slabit binisor cu Montignac (vreo 10kg), dupa care nu a mai mers. De la 70kg am slabit pe low-carb si 1400-1500 de calorii. Plus sport evident. Felicitari si tie pentru disciplina si forma de invidiat . |
ai mai, puskin- recunoaste. ori una:
http://www.youtube.com/watch?v=5smv_CFcIWY
ori alta:
http://www.youtube.com/watch?v=WhqMlg5juQE
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
puskin, normal ca glumesc, felicitari.
Ciuf, daaa si munca in gradina, e f buna.
si io prestez ca imi plac florile mult. ia ca mai cumpar niste flori noi peste vreo 2 sapt. si pt in fata casei si in spate.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
puskin spune:
Ciuf, nu e chiar asa greu. Eu folosesc www.fitday.com si un cantar de bucatarie.
Abordarea cu mancatul un pic din toate ar merge dupa ce ajungi la o forma fizica acceptabila, altfel cred ca faci 1 pas inainte si 2 inapoi. Eu asa am patit cel putin...
Insa poate la tine merge.
emaaimee, ok...recunosc
. Am un politai cu ochii pe mine.
ciuf spune:
Puskin, am uitat sa te intreb. Tu mananci quinoa? Noi o mancam cam de un an. Nu pot spune ca sunt innebunita dupa ea, dar daca folosesc mirodenii o fac sa imi placa. Dar alaltaieri vorbeau niste tipi la sauna ca este foarte buna pentru exercitiu fizic prelungit. Este foarte bogata in proteina, asigura 9 aminoacizi esentiali plus Mg, Fe, Cu, P.
Cum este carnea de strut? Cu ce o poti compara?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
puskin spune:
Ciuf, nu mananc pentru ca nu am avut unde sa mananc sa vad ce si cum
. Pare a fi ok din ce zice pe wikipedia, am sa studiez problema mai ales pentru sotul meu care nu mai mananca carne.
Carnea de strut este frageda, ceva intre muschi de vita si piept de pui la gust...