*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani nikol!!
Mi-e dor de tineee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa...uitai Pentru ca am DOI copii si amandoi sunt trilulilu, aia mai mare si mai frumoasa va roaga sa intrati www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20" target="_blank">aici si sa votati ! S-a apucat ea sa indrepte lumea cu un ciomag de lemn Imagine all the people ,,,lalalalala
Gata, pa-pa-pa si noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Sunt rupta-n 'nshpe mii de bucatele-praf tzandariM-a alergat baiatul asta tot parcul,tot centrul,toata casa,prin fata blocului,la leagane,la cutu si miauGATA! Doarme!

Pupez randunicile revenite in cuibusor!speciali pentru Cristina!

Simo mi-e imi vine a crede!!Nu-s ei cei mai tari fini ai tai?!

Nicol-surioara de Ursulica are bebe la purtator,nu ursa noastra(inca)!

Mihaita face tot ce face Stefu',numai ca:
-in loc de ha-ha zice am-am
-in loc de data zice gata
-la telefon zice ala
Mai nou ne aproba cu da hotarat-la orice intrebare ii punem,
-cand vede pisica scoate niste sunete ciudate,ascutite,miorlaite,ceva de genul-miiiii,meeee
-ete si ata la orice vrea sa-i numesc,sau..ce vrea el sa-mi arate
-aba la apa
-ocu la ochi
-mangaie,pupaceste-atunci cand i se cere(si nu numai)
-danseaza,canta
-e mort dupa masina-sa stea la volan in picioare si sa mestereasca el la butoane,manete,rotite
-face mniam,mniam,mniam atunci cand vede mancare,cand ii e foame sau cand vrea sa te hraneasca el
broasca face ah,ah
-orice pasare e co-co-co
-deschide usi,umbla cu cheile pe-acolo
-intinde mana la salut,iar daca nu-l scuturi-te scutura el de-ti clantane dintii in gura
-stie unde-i buricul
-zice tzatza si sisi si..le si cauta,stie unde sunt
-face pa-dar asta e veche deja
-isi stie jucariile pe nume-da au nume
-...si..multe altele..dar..de ce conteaza?! Eu cred cu tarie ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare psiho-motorie!! Noi dezbatem,ca sa avem ce tainui!

Mimo iar te bantuie?!Pun bata pe tine!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

eu mamica praf tandari ...cat despre ce/cum si cat face cochilu eu nu ma stresez ,nu am pitici si nici nu-l compar cu alti copii..merg pe ideea ca fiecare se dezvolta in ritmul lui...am spus cam ce face (in mare) ca sa raspund la mesajul lui bubu...cred ca ar trebui sa fim multumite de ce puiutzi avem ..pentru ca avem puiutzi destepti ,frumosi,aratosi..desi unele dintre noi nu suntem multumitesi cerem sa-i ducem la pisihologist...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Aaa...uitai Pentru ca am DOI copii si amandoi sunt trilulilu, aia mai mare si mai frumoasa va roaga sa intrati www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20" target="_blank">aici si sa votati ! S-a apucat ea sa indrepte lumea cu un ciomag de lemn Imagine all the people ,,,lalalalala
Gata, pa-pa-pa si noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
io votai noapte buna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Votat!!

Lalalalalalala...lalalala....lalalalallaa....lalalalalala...laaaala..
Ol za pipal sei: lalalalalalalalalalaaaaa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NIKOL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca suntem simpatice tare... ce s-au mai schimbat discutiile!!! ne-au crescut puii!

mai pun pe lista, pe langa celelalte "achizitii", in afara de "tractor" (mimo):
-face tai-tai... si cu stanga si cu dreapta
- are rabdare (problema mare in familia noastra), are independenta in actiuni, poate sta singur destul de multa vreme cu a lui treaba, chiar si pus la masuta lui
-daca-l asisti si-l lasi pe el unde vrea sa mearga, merge la poarta, vrea afara-n drum (vai de kuru nostru ca l-om tot culege din drum, daca de acum a inceput)

si or mai fi, da' ma trage patu' ca-i tarziu si maine serviciu.

sunt niste dulci, este o adevarata minune sa-i vezi crescand sub ochii tai, parca sunt martora la crearea lumii. in fiecare zi ceva nou apare.
nu dati cu pietre, dar n-as fi crezut niciodata (inainte de a fi Luca) ca voi simti ca a fi parinte este cea mai mare bucurie in viata! dadea egoismul pe afara

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, auzi, EMO

Daaa, si mi-am mai amintit si eu, citind de ceilalti pui, ca si Stef aduna scame si la papa , face pa, bravo, ne mangaie, dar da tare cu palma pe fata cand ii zic mai-mai si ne da si el pup, adica ne musca de fatza

Gata, mai, ma duc la nani...

Dar stai sa votez

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Care pui mai zice ma-tractor?! Si zice ca al ei e defect!

Mergi la inceput

ma duc si eu la nani...sa aveti o noapte linistita...in special clau,luny si cele cu puiutzii bolnaviori...va pup, pe maine..nu mai fac cafeaua ca mi-e lene ...oricum ma bazez pe gecko care ne serveste si cu bombocino si capuccino..

criss cum fu' distractia de ziua randunoiului?si hai cu pozici sa o vedem pe andreiuca sarbatorita ....

Mergi la inceput