*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Hehe...dar eu va spuneam ca el a mai facut din astea ...a mai zis f clar pana acum CUBU,DEGETE...si stalcit dar suficient de inteligibil SORICEL si GARGARITA ...si zau daca am eu halucinatii, ca l-au mai auzit si altii...azi era sa o stropesc cu apa pe Mari dupa ce l-a auzit
Si a descoperit furnicile, motiv pentru care nu poate calca pe nisip , sa nu le striveasca...sau i-o fi frica de ele ...clar ca are ceva stramosi si prin Tibet Ca sa nu va mai spun ce fascinat era de o punga goala pe care o batea vantul prin parc...OAAAA, cat a alergat dupa punga aia si a chiuit Mie nici asta nu-mi suna bine, cine a vazut American Beauty ma intelege sigur
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bubu05 spune:
Mai, Mimo, e tare Vladutu tau si tu vrei sa duci copilu' la pisiholog Si Stef a zis o data Travi, era cumnatica la noi si ne jucam si tot ii ziceam pe nume si el se prostea si i-a iesit din gura, normal, fara sa-si de-a seama
Sa va zic ce mai face si Stef, na sa ma laud si eu
- daca pun o pernuta pe jos si ii zic sa faca nani, se pune cu capul pe perna si fundu'n sus
- stie unde e limba, nasul, parul
- duce telefonul la ureche si zice tata, duce peria in par sa se pieptene
- zice data=gata, cand terminam ceva de facut si zic eu
- catelul face ha-ha
- stie diferite jucarii (cuburi, minge, masina etc) si intelege pune cuburile in cos, se duce si le pune
- zice baaaa=bau si se ascunde sau isi pune ceva pe fata
- stie ca ciorapii se pun in picioare, se chinuie sa-i puna si sapca in cap
- cum zic danseaza, chiar si fara muzica incepe sa se batzaie, iar cand aude muzica e in transa, danseaza o gramada
- cand zic hai sa cantam incepe sa lalaie si mor de ras- ii place melodia cu un elefant se legana...
- ii stie pe toti membrii familie, bunici etc, se duce la fiecare daca ii zic
- daca gaseste creioane/carioci, se duce pe o carte si incepe sa mazgaleasca acolo
Moama...nu mai stiu, face destule, il mananc toata ziua de falcute
Mai ziceti si voi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Mai, Mimo, e tare Vladutu tau si tu vrei sa duci copilu' la pisiholog Si Stef a zis o data Travi, era cumnatica la noi si ne jucam si tot ii ziceam pe nume si el se prostea si i-a iesit din gura, normal, fara sa-si de-a seama Sa va zic ce mai face si Stef, na sa ma laud si eu - daca pun o pernuta pe jos si ii zic sa faca nani, se pune cu capul pe perna si fundu'n sus - stie unde e limba, nasul, parul - duce telefonul la ureche si zice tata, duce peria in par sa se pieptene - zice data=gata, cand terminam ceva de facut si zic eu - catelul face ha-ha - stie diferite jucarii (cuburi, minge, masina etc) si intelege pune cuburile in cos, se duce si le pune - zice baaaa=bau si se ascunde sau isi pune ceva pe fata - stie ca ciorapii se pun in picioare, se chinuie sa-i puna si sapca in cap - cum zic danseaza, chiar si fara muzica incepe sa se batzaie, iar cand aude muzica e in transa, danseaza o gramada - cand zic hai sa cantam incepe sa lalaie si mor de ras- ii place melodia cu un elefant se legana... - ii stie pe toti membrii familie, bunici etc, se duce la fiecare daca ii zic - daca gaseste creioane/carioci, se duce pe o carte si incepe sa mazgaleasca acolo Moama...nu mai stiu, face destule, il mananc toata ziua de falcute Mai ziceti si voi! |
Eu nu mai zic nimic ca am ramas masca de cate face Stefu tau-bravo! Face si Antonia cate ceva din lista ta, dar e inferioara..n-are cine s-o invete...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Bubu ramane cum am stabilit, p-al meu il duc la psiholog Nicol, va fac si voua programare?
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Sam face multe din "lista lui Stef",si mai face:
-cand ii zic "da pupi" pupa asa de frumos
-imi cere icoanele de pe pereti sa le pupe si isi face cruce,bine ,duce manuta sus si jos,dar asa poate el
-lui David ii zice DEDE si intotdeauna cand se trezeste,se ridica in patutul lui si il striga
-ii rastorn cutia cu guma de mestecat si el le pune pe toate la loc
-cand mergem afara ,prima oara ma duce unde stie ca este mancarea lui Labus,sa ii dau sa manance
-recunoaste motorul jipanului lui George:si tipa tare de tot:Tata si vrea sa coboare scarile in intampinarea lui
-daca vede pe covor scame sau firimituri-le aduna
-stie sa se dea cu parfum
-stie unde sunt ochii,nasul-ma trage de el ,buricul-e fascinat,putzi,gura, si tzatzele mele
-cand vede o revista sau carte,cauta sa vada daca are poze,daca nu are ,o arunca
-cand vede la tv oamenii ca danseaza incepe si el sa se balangane si sa "cante"....etc,etc
A,bine macar ca eu nu trebuie sa dau bani la psiholog,ca il tratez singura
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Astazi la biserica se chinuia sa prinda o fetita de 2 ani,care alerga ,nu alta!si eu tot ii spuneam ca nu o sa putem prinde fetita ca e mare la care el a inceput sa strige:Tititza
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
bai da' ati ciripit..eu azi dupa amiaza cand a dormit andru am tras un pui de somn de 2 ore ,de muuult n-am mai dormit ziua dar nu am avut ce sa fac ca a stat randunoiul la calculator,off cine o fi infintat jocurile astea ...dar l-am lasat sa se simta si el bine..acu's-a bagat la nani ca maine merge la serviciu...
hmm hai ca trec la citit...prea multa
adriuta mama da'ce patanie..imi pare rau .mai si eu am patit-o in grecia,la Meteora tot la o manastire dar ne-au dat ei fustite lungi dar in rest de pantofi sau inveliti pe cap nu a comentat nimeni nimic doar ca trebuia sa avem fuste lungi pe noi...
off naty doamne ce repede vine ceasul rau..fir-ar sa fie de belea...
vad ca rebe a racit si multa sanatate...
zoze
mihutza andra frumusica foc..si mai ce gentleman acolo si ce mandra e andra ca-i plimbata...
bitza mersi pt urari
pucca superbe pozele...mai ales cele cu iedutzii.ce incantati sunt puiutzii nostri cand vad animalute mici...le sclipesc ochii de fericire...bianca e o dulce de mami nici nu mai vorbesc...cat despre papacit si andru face nazuri daca e cineva cu noi,daca mancam in alta casa/incapere si nu la el in scaunel la el in camera...off chestii si chestii... biancutza pt kki la olita...
mstela imi pare rau sa vad ca tot va mai stresati cu papica..off...si nu te ami stresa in privinta mersului o sa mearga si teo cand o sa fie pregatita,stiu ca aveti problemutze dar o sa fie bine...apropo mai mergi cu ea la terapie?nu mai stiu sorry
mimo io am 2 tari dar merg f des la tara sotiorului mai des bine zic ca merg aproape pe fiecare weekend..socrul e singur la parinti si e fff mamos si nu poate sa stea fara sa-i vada si cum el nu mai poate conduce il inhama pe randunoi si iote top ne mai inhamam si noi ..dar e frumos e f frumos mai ales acum cand este cald si la vara si mai frumos ca avem oltul la 2 pasi de noi si mergem la balacit,pescuit... vladutz papacios de pietricele..pai hai ca acu'ai ce sa pandesti la kkutza
si acu' sa raspund la intrebari
1.bea cam 500ml /zi uneori 600 ml/zi (ora5dim,uneori si pe la 8-9 ,la pranz inainte de culcare,seara la nanica)..nestle junior 1+
2.da i-am mai facut ,acum in ultima luna nu i-am mai facut pt ca de unde ii luam lapte nu a mai avut dar chiar azi mi-a zis socrela ca de luni o sa inceapa sa ia din nou lapte(iau numai de la persoane cunoscute si de incredere) asa ca o sa-i mai fac cu calciu lactic...altfel nu stiu
3.daaaaaaaa aproape tot ...mai putin ciorbitzadar aici ii pun zeama ,morcovii dati pe razatoare ,ceapa astea-s tocate marunt si fierte bine si le mesteca si el in rest totul pasat...
ma bucur ca te-ai mai linistit.. vladutz si mai pe final...tu nu esti normala
giani
kya imi pare rau pt smiorcaici si frichinici...
cleme
ursuleata f frumos montajul..
ariel teo superbe pozele si cata distractie pe tine si alexutza ..
amira si ma bucur ca te-ai simtit bine la munte si nu ai avut parte de maraieli si frichineli... si mersisuper pozele amira
tonic si multa sanatate lui oaca
valentina adevarat a inviat
cristina
simo dusi rau finutzii tai..
mai andru meu face asa:
=daca zic nani nani se pune pe perna sau la perete ,acolo doarme el
-daca zic papa imita cu guritza si incepe sa tuseascasemn ca nu vrea dar dupa prima a2a linguritza papaceste
-daca il intreb unde e ursu si cucurigu,pe mobila avem jucarici din plush,stie si topaie de bucurie sa-l cataram la ele
-daca il intreb unde e burta imi da bluza la o parte si incepe sa dea cu palmele si sa chiuie
-faza cu nasul ,gura si ochiul inca nu am reusit sa invatam ...mai lucram..
-daca il intrb unde e alo..stie ,il ia si il duce la ureche..
-in privinta jucariilor cel mai mult stie unde e mingiutza unde-s masinile...
-cand il intreb de pis-pis sau ham ham stie ca e vorba de pisica si catel..
-stie cine e mamaie cien e tataie...
-stie cand il inteb unde e usa...
-cand ii zic de dans e f incantat si incepe sa fataie din poponeata...
-stie sa faca bravo stie sa dea noroc stie sa bata palma dar nu stie sau nu vrea sa faca pa pa
stie mai multe ,uneori ma uimesc de cat de repede intelege...dar trebuie sa mai lucram...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Bubu ramane cum am stabilit, p-al meu il duc la psiholog Nicol, va fac si voua programare? Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
Mimo mersi - esti o amabila, dar eu sunt mai putin stresata de chestiile astea...oi fi denaturata, merg pe ideea ca mai devreme sau mai tarziu le-o invata ea pe toate...Ma oftic pe mine ca nu am rabdare si nici pricepere sa comunic cu copii asa cum mi-as dori si sa-i fac sa inteleaga cam ce-as vrea de la ei...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Sunt rupta-n 'nshpe mii de bucatele-praf tzandariM-a alergat baiatul asta tot parcul,tot centrul,toata casa,prin fata blocului,la leagane,la cutu si miauGATA! Doarme!
Pupez randunicile revenite in cuibusor!speciali pentru Cristina!
Simo mi-e imi vine a crede!!Nu-s ei cei mai tari fini ai tai?!
Nicol-surioara de Ursulica are bebe la purtator,nu ursa noastra(inca)!
Mihaita face tot ce face Stefu',numai ca:
-in loc de ha-ha zice am-am
-in loc de data zice gata
-la telefon zice ala
Mai nou ne aproba cu da hotarat-la orice intrebare ii punem,
-cand vede pisica scoate niste sunete ciudate,ascutite,miorlaite,ceva de genul-miiiii,meeee
-ete si ata la orice vrea sa-i numesc,sau..ce vrea el sa-mi arate
-aba la apa
-ocu la ochi
-mangaie,pupaceste-atunci cand i se cere(si nu numai)
-danseaza,canta
-e mort dupa masina-sa stea la volan in picioare si sa mestereasca el la butoane,manete,rotite
-face mniam,mniam,mniam atunci cand vede mancare,cand ii e foame sau cand vrea sa te hraneasca el
broasca face ah,ah
-orice pasare e co-co-co
-deschide usi,umbla cu cheile pe-acolo
-intinde mana la salut,iar daca nu-l scuturi-te scutura el de-ti clantane dintii in gura
-stie unde-i buricul
-zice tzatza si sisi si..le si cauta,stie unde sunt
-face pa-dar asta e veche deja
-isi stie jucariile pe nume-da au nume
-...si..multe altele..dar..de ce conteaza?! Eu cred cu tarie ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare psiho-motorie!! Noi dezbatem,ca sa avem ce tainui!
Mimo iar te bantuie?!Pun bata pe tine!
mimonix spune:
Beyyyy, ce v-a apucat ????? Vreti sa-mi pun streangu' de gat? Ca eu sunt ofticoasa, ati uitat ? Adica ma laud si eu cu baiatul meu ca alearga in parc dupa o punga goala si voi incepeti sa insirati aici o mie de abilitati/capabilitati ale copiilor vostri de mai mai sa mi se faca rau
Cineva sa va opreasca ,zau...sau imprumutati-mi si mie radioul ala de la MC cu melodia EMO
Nicol sper ca nu te-ai suparat pe mine, facui o gluma nevinovata si atat
Gata, am plecat sa ma culc si sa nu va mai vad
poze