*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Eu stiu ca e 2% din impozitul pe venit pe anul 2008.
Daca in 2008 n-ai lucrat de loc, nu ai venit, deci nu ai impozit. Adica n-ai ce sa donezi.
Ma bucur ca a zis Gecko de Smurd, pentru ca intr-unul din anii trecuti, am donat la Smurd!
Deci chiar au ajutat banii la ceva!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 teo este super terorist!!!! toata noaptea s-a fatait si schiaunit, de cand s-a sculat e cu sudul la nord, mi-a facut capul calendar, nu pot sa lucrez absolut NIMIC, suna telefonul ca la nebuni si al meu apare iar diseara si ma intreaba ce am de ma plang ca sunt obosita, ca el a vazut ca e distractiv sa stai acasa cu copilul ....ma plang si eu la voi, ca altii nu ma baga in seama.ca sa-l potolesc pe teo macar 15 minute, uitati ce am facut....rezultatul final a fost un mare dezastru! de aici pana la sfarsit: http://family.webshots.com/photo/2653485430102654381JoyiIx ieri nu am mai apucat sa va zic ca m-a sunat elara. i-a murit calculatorul si nu a mai putut intra. a avut ceva probleme cu bebicul din burtica, caci are un hematom si trebuie sa stea la pat si sa faca tratament. sper sa ma scuze ca nu v-am anuntat de ieri, dar nu am mai avut strop de energie. acum fug, caci CINEVA bazaie iar ca stau pe scaun . ma duc sa-mi ofer piciorul ca sa se agate de el ....mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |

spor la treaba

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Stiu si eu sa fac anumite lucruri,daa? De Pasti Sunt movalinda .Effects ![]() mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |

sunteti superbe amandoua..
movalinda frumoasa ...super si cele cu effects...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
mi-e rau...am primit rezultatul la Pap's si mi se pare dubios...va pricepeti vreuna?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
SISTEM BETHESDA 2001/FROTIU CONVENTIONAL:
Satisfacator pentru evaluare DA celule endocervicale DA
I.Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna? DA ...asta e bine????????
Organisme:
Trichomonas vaginalis NU, Candida NU, Cocobacili NU, Gardnerella NU, Actinomicete NU, Virus herpes simplex NU, Altele Flora microbiana POLIMORFA
Alte modificari nonneoplazice: Modificari celulare reactive asociate cu: inflamatia DA, DIU NU, Iradiere/chimioterapie NU, Celule glandulare post histerectomie NU, Atrofie NU
II.Altele:
Celule endometriale la femei peste 40 ani? NU
III.Anomalii ale celulelor epiteliale? NU
Cel. scuamoase:
- Celule Scuamoase Atipice de Semnificatie Nedeterminata - ASC-US NU
- Celule Scuamoase Atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala de grad īnalt - ASC-H NU
- Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Scazut - LGSIL NU - cu atipii HPV NU
- Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Īnalt - HGSIL NU- cu suspiciune de invazie NU
- Carcinom cu celule scuamoase NU
Cel. glandulare:
- Cel. Glandulare Atipice(AGC) endocervicale NU,endometriale NU, glandulare fara alta specificatie(AGCNOS) NU
- Cel. Glandulare Atipice īn favoarea unei neoplazii - endocervicale NU, glandulare NU
- Adenocarcinomul endocervical in situ (AIS) NU
- Adenocarcinomul endocervical NU, endometrial NU, extrauterin NU, fara alta specificatie NU.
IV.Alte neoplasme NU
V.Recomandari:.
O noua prelevare DA,De urmarit evolutia:citologica NU, colposcopica NU, biopsie urgenta NU, examen bacteriologic NU.
Descriere citologica: INTENS fond inflamator acut si hemoragic. Alterari celulare de natura inflamatorie.
Flora microbiana POLIMORFA
Concluzie: Frotiu de tip inflamator.
N.L.: Se recomanda repetarea dupa tratament ANTIINFLAMATOR ce este frotiu de tip inflamator?????
Iubirea mea,
luny spune:

Iubirea mea,
Kya spune:
Luny, eu nu vad nimic rau. Nu e nimic malign, nu se recomanda nici o biopsie de urgenta, sau alte examene colposcopice.
Ai doar o inflamatie. Frotiu inseamna mucoasa. Si e doar inflamata. Atat. Nu cred ca e cazul sa te sperii.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Luny ce ai patit mami? Hai cum putem sa te linistim? 
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
pucca spune:
Luny poate fi vreo raceala, ceva, cistita. Oricum ii dau dreptate Kyei! Vorbeste cu ginecologul tau ca sa te linistesti. In mod normal rezultatul la Pap's se citeste in prezenta dr, tocmai din cauze de prost interpretare si panica. Suna-ti ginecologul si intreaba-l. E suficient un telefon, ca sa te linistesti.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
kya, pucca
acum ca ma uit mai atent, asa e..m-a speriat la prima vedere, atata pomelnicul, mai ales fraza asta.." INTENS fond inflamator acut si hemoragic. "
Iubirea mea,

....ma plang si eu la voi, ca altii nu ma baga in seama.
si
Teodor Mihai (10.04.2008)