*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
Mimo,brava
..votat
.Intr-o poza,Teo sta cumva in brate la Prapadit?![]()

mami de TEODORA (1 apr. 2008)
pucca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Dar angajatorul meu are o fisa fiscala pentru mine,daca lucrez abia de o luna? ![]() mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Cred ca nu, caci pe anul 2008 tu ai avut activitatea suspendata. Sincer nu stiu exact. Poate stiu mai multe fetele. Kya stii mai multe?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix Gecko esti super tare Ti-am citit comentariul de pe blog, nu m-am gandit la asta niciodata ![]() Iar scaunul cu tepi, deh....ti-l amintesti pe domnisorul: lasati doamna, ca o incalzesc eu? ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
de la regina li se trage si shareta ei...ca mere pe stanga
bun baietu

bubu05 spune:
'Neataaaa!
Gecko, esti fenomenala cu pandispanele! si eu mai fac din 3 oua, dar fac juma de reteta
. Oricum, sunt extraordinar de bune si ma bucur mult ca iti plac si sunt usor de facut 
Stela,
, ce vis, fata 
Kya, si Stef incepe sa se dea cu fundul ce pamant daca nu-l las sa faca ceva siil iau de-acolo 
Moama, ce concediu! super pentru bunici!
Cami, ce scumpic e Luca!! 
Pucca, foarte frumos montajul 
Vroiam sa mai zic ceva, dar Stef imi arunca mingea si de juma de ora rade sa dam gol 
A papat un mar cu juma de banana si 2 biscuiti, apoi sucul de la o portocala. Vlad e la gradi de azi ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
buna dimi
noi ne-am trezit la ora 9.40 dar azi noapte andru a fost frichinit,pe la ora 3 i-am facut laptic mama si la papat fara nici o rasuflare...acum misuna prin camera,afara nu putem sa iesim ca bate vantul rau ,off ce ma enerveaza...
mihutza 
gecko-
.ce-ai cu sotu'bre daca el a mancat stafide..mai si mie imi place la nebunie pandispanul/checul ,cand eram la maica mea nu-mi ieseau checurile de nici o culoare era prajitura pe care nu o suportam sa o bucataresc dar acum de vreo 3 ani mi-a dat cumnata mea o reteta tot cu 6 oua
si imi iese super...reteta asta o fac si pt tort ,doar ca pun mai multe oua,pt checuri pt orice pandispan..e suuuper bun...la fiecare sarbatoare eu fac checuri![]()
mstela
mda ce vis..
tea
kya spor la treaba
cami
ce cheliuta si ce baietel
ce se balaceste el cu surioara lui...
pucca f ffrumos montajul

si ai mare dreptate sunt niste dragalasi ,sunt niste scumpi mie imi vine sa-l mananc pe andru cand il vad cum se joaca,cum misca din maini,danseaza...mananca e asa haios cand mesteca...spor la treaba
clau am vazut rebe cum butoneaza mouse-ul si cum doarme,e scumpa foc
si eu am zis-o de mai multe ori ca fiecare copil se dezvolta si merge la timpul lui,unii sunt mai harnicutzi alti mai lenesuti...eu sunt mandra de andru din toate pct de vedere...din cate am vazut toti copii sunt dezvoltati f bine si psihic si fizic si
tuturor mamicilor...suntem niste norocoase ca avem asa copii
mimoVOTAT! FELICITARI TEO...FELICITARI MAMI MIMO PT ASA FETITZA ...
deci de cand m-am pus la calculator andr nu a stat o secunda ,s-a dus numai unde nu are voie sertarele cu ciorapi si chiloti..eu zic nu e voie el de ce zic deaia se duce acolo..s-a dus numia la veioze sa dea cu ele jos,la scanerul lui ta'su..off cesa stau frate cu el la calculator nic vorba..i-am luat si eu jucarii zic sa se joace si el ca un copil CUMINTE dar de unde numai cu jucariile lui nu s-a jucat...fug ca nu mai ede gluma..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
teo este super terorist!!!! toata noaptea s-a fatait si schiaunit, de cand s-a sculat e cu sudul la nord, mi-a facut capul calendar, nu pot sa lucrez absolut NIMIC, suna telefonul ca la nebuni
si al meu apare iar diseara si ma intreaba ce am de ma plang ca sunt obosita, ca el a vazut ca e distractiv sa stai acasa cu copilul
....ma plang si eu la voi, ca altii nu ma baga in seama.
ca sa-l potolesc pe teo macar 15 minute, uitati ce am facut....rezultatul final a fost un mare dezastru!
de aici pana la sfarsit: http://family.webshots.com/photo/2653485430102654381JoyiIx
ieri nu am mai apucat sa va zic ca m-a sunat elara. i-a murit calculatorul si nu a mai putut intra. a avut ceva probleme cu bebicul din burtica, caci are un hematom si trebuie sa stea la pat si sa faca tratament. sper sa ma scuze ca nu v-am anuntat de ieri, dar nu am mai avut strop de energie.
acum fug, caci CINEVA bazaie iar ca stau pe scaun
. ma duc sa-mi ofer piciorul ca sa se agate de el ....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mstela spune:
Stiu si eu sa fac anumite lucruri,daa?![]()
De Pasti
Sunt movalinda
.
Effects
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
bubu05 spune:
Stela, sunteti niste frumoase, amandoua
Superbe pozele!!
Ariel, foarte tare Teo in cadita
! spor la treaba!
Ma duc sa-l culc pe miorlau si sa ma apuc de calcat....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
iote-ma-s!
am supravietuit zilei de ieri:))
sondaj mimo: lapte - nu's..papa - mai pasat, mai cu mici (dar miiiici)bucatele, depinde ce-i dau, clar papa mai bine pasat si nu-mi fac probleme, va manca mai bine bucatele cand va avea masele, de-a lungul vietii:))...dar papa paine, biscuiti, musca singur bucatoaie si se descurca cu ele, la fel ii dau bucati de banana, kiwi, portocala, mesteca super ok...bnranza, ba fac cu lamaie, ba cumpar Tnuva cu smantana care e minunata si o papa bine, cu fructe nu ii mai dau de cateva luni, fructe+cereale, branza cu painica sau mamaliga etc..
nicoleta Mufa suge ziua de ma capiaza, de 5-6-76-8...ori, nici nu mai stiu, ca trage de mine
Matei?
am vazut montaj superb cu Ursuleti, frumos mai e Vlad
, Bia la tara, cu ieduti si prin iarba verde
, ma bucur ca macar a dormit bine!!![]()
cuscra te invidiez!!
ati petrecut, ati avut copil cuminte, papacios si dormicvios, e exact pe profilul care-l caut ptr schimb!!
zilele trecute ziceam ca dau Mufa la schimb pe o fata complet opusa ca si comportamnet, si tocmai nor-mea e aia!!
mi-o dai 2-3 zile, ca vreau sa vad cum e cu fata cuminte, si ti-l dau pe Mufa sa va distrati cu el!
moama, ce misto la munte, superb!! sa va fie de bine!Amira e tot mai frumoasa, fata:)))plecam si noi in Apuseni pe 30, nu mai am rabdare!!
ariel m-am desfatat cu asa poze frumoase,2 fete cucuiete, un Teo tot mai blond, sunteti asa senini si plini de viata, bravos!

mimo daca te mai aud ca zici ceva de Vlad, scot
! realizezi ca vorbeste si spune cele mai multe cuvinte inteligibile??
stela si noi am stat putin ieri afara, in fata blocului la locul de joaca si pe la bancute, am iesit cu socra-miu.
pucca, de strigatura
super, super montajul, mai, nici nu stiu cand a trecut anul asta!!![]()
am vazut bubulin de cami tuns, sa-i fie de bine!
anii treecuti am donat 2% la SMURD, ovcors
, anul asta nu mi-a zis nimeni nimic de la job...daca sunt acasa nu mai dau impozitul, doar cei casre lucreaza??
hihi, ce dulce e Rebe la laptop, viitoare femeie de afaceri!misto caruciorul!![]()
sa treaca mucii repede!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| citat din mesajul lui mstela Stiu si eu sa fac anumite lucruri,daa? De Pasti Sunt movalinda .Effects ![]() mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
super toate pozele!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

(15 ani) si