*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut toate pozicile si montajele cu puii nostri frumosi!

Kya, ce super de parintii tai, sa aiba plimbare frumoasa si vreme buna!

Noi nu suntem prea bine, Rebe tot mucioasa, s-a crizat rau de tot aseara cand i-am pus BB si abia am linistit-o. Am reusit s-o adorm dupa aproape 2 ore de plans...eram inebunita, nu mai aveam nici-o solutie, nimic nu-i convenea, vedeam ca e obosita tare dar nu se calma, era foarte, foarte agitata, a fost crunt! Abia spre miezul noptii s-a linistit si am reusit sa inchid si eu ochii putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Pentru mamicile care s-au intors la munca:
Stiti de cei 2% din profit? Stiti ca pana la 15 mai trebuie sa optati cum ii donati? Daca nu, statul ii va lua si ii va directiona el, asa cum i-a luat si pana acum. Banii trebuie donati catre institutii nonprofit, de exemplu: orfelinate, spitale, cluburi sportive, gradinite, etc.
Eu i-am donat pentru infiintarea sectiei de cardiologie de la Spitalul Marie Curie.
Daca putem sa ajutam de ce sa nu o facem!

Ierta-ti-ma pentru acest off-topic

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Nu stiam.Ce ar trebui sa fac sa depun pt Spitalul Marie Curie?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Citat:

Stiti de cei 2% din profit? Stiti ca pana la 15 mai trebuie sa optati cum ii donati? Daca nu, statul ii va lua si ii va directiona el, asa cum i-a luat si pana acum. Banii trebuie donati catre institutii nonprofit, de exemplu: orfelinate, spitale, cluburi sportive, gradinite, etc.
Eu i-am donat pentru infiintarea sectiei de cardiologie de la Spitalul Marie Curie.

Minunea mea!
poze noi

Intri aici, completezi datele tale in Formularul 230, de la ei de pe pagina, si trimiti formularul insotit de o copie a Declaratiei tale de venit la Administratia financiara de unde apartii, o trimiti recomandata cu confirmare de primire.
http://www. doilasutamariecurie.ro /campania.html

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Mimo votat!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multumesc Au si www.yeswecanfroggies.blogspot.com/" target="_blank">blog Ia sa vedeti cine canta la chitara in fata Teatrului National facand propaganda (in vacanta) actiunii procivilitate Vai ce mandra mai sunt

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Multumesc Au si www.yeswecanfroggies.blogspot.com/" target="_blank">blog Ia sa vedeti cine canta la chitara in fata Teatrului National facand propaganda (in vacanta) actiunii procivilitate Vai ce mandra mai sunt

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

eu m-am uitat si nu am putut sa nu remarc "scaunul" cu tzepi ce si l-a tras Teo. Cam speriat baietu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

poze

AI CU CE!!!!!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Citat:

Minunea mea!
poze noi

Intri aici, completezi datele tale in Formularul 230, de la ei de pe pagina, si trimiti formularul insotit de o copie a Declaratiei tale de venit la Administratia financiara de unde apartii, o trimiti recomandata cu confirmare de primire.
http://www. doilasutamariecurie.ro /campania.html

Minunea mea!
poze noi

Dar angajatorul meu are o fisa fiscala pentru mine,daca lucrez abia de o luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko esti super tare Ti-am citit comentariul de pe blog, nu m-am gandit la asta niciodata Iar scaunul cu tepi, deh....ti-l amintesti pe domnisorul: lasati doamna, ca o incalzesc eu?

poze

Mergi la inceput