*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Am vazut toate pozicile si montajele cu puii nostri frumosi!

Kya, ce super de parintii tai, sa aiba plimbare frumoasa si vreme buna!

Noi nu suntem prea bine, Rebe tot mucioasa, s-a crizat rau de tot aseara cand i-am pus BB si abia am linistit-o. Am reusit s-o adorm dupa aproape 2 ore de plans...eram inebunita, nu mai aveam nici-o solutie, nimic nu-i convenea, vedeam ca e obosita tare dar nu se calma, era foarte, foarte agitata, a fost crunt! Abia spre miezul noptii s-a linistit si am reusit sa inchid si eu ochii putin.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Pentru mamicile care s-au intors la munca: Stiti de cei 2% din profit? Stiti ca pana la 15 mai trebuie sa optati cum ii donati? Daca nu, statul ii va lua si ii va directiona el, asa cum i-a luat si pana acum. Banii trebuie donati catre institutii nonprofit, de exemplu: orfelinate, spitale, cluburi sportive, gradinite, etc. Eu i-am donat pentru infiintarea sectiei de cardiologie de la Spitalul Marie Curie. Daca putem sa ajutam de ce sa nu o facem! Ierta-ti-ma pentru acest off-topic ![]() ![]() ![]() Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze noi |
Nu stiam
.Ce ar trebui sa fac sa depun pt Spitalul Marie Curie?mami de TEODORA (1 apr. 2008)
pucca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mstela
Nu stiam .Ce ar trebui sa fac sa depun pt Spitalul Marie Curie?mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Intri aici, completezi datele tale in Formularul 230, de la ei de pe pagina, si trimiti formularul insotit de o copie a Declaratiei tale de venit la Administratia financiara de unde apartii, o trimiti recomandata cu confirmare de primire.
http://www. doilasutamariecurie.ro /campania.html
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mimonix spune:
Multumesc
Au si www.yeswecanfroggies.blogspot.com/" target="_blank">blog
Ia sa vedeti cine canta la chitara in fata Teatrului National facand propaganda (in vacanta) actiunii procivilitate
Vai ce mandra mai sunt ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix Multumesc Au si www.yeswecanfroggies.blogspot.com/" target="_blank">blog Vai ce mandra mai sunt Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
eu m-am uitat
pucca spune:
| citat din mesajul lui mimonix Multumesc Au si www.yeswecanfroggies.blogspot.com/" target="_blank">blog Vai ce mandra mai sunt Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
AI CU CE!!!!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mstela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pucca
Intri aici, completezi datele tale in Formularul 230, de la ei de pe pagina, si trimiti formularul insotit de o copie a Declaratiei tale de venit la Administratia financiara de unde apartii, o trimiti recomandata cu confirmare de primire. http://www. doilasutamariecurie.ro /campania.html Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze noi |
Dar angajatorul meu are o fisa fiscala pentru mine,daca lucrez abia de o luna?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mimonix spune:
Gecko esti super tare
Ti-am citit comentariul de pe blog, nu m-am gandit la asta niciodata 
Iar scaunul cu tepi, deh....ti-l amintesti pe domnisorul: lasati doamna, ca o incalzesc eu? ![]()

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea