*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Ati observat ca deja puiutii nostri au capatat personalitate, nu mai sunt bebelusi, pana si trasaturile s-au schimbat? Acum s-au transformat toti in copilasi dragalasi. Ador zambetul lor atunci cand fac nazbatii. Bianca de fiecare data dupa ce face cate o prostioara, vine ma strange de gat si isi lipeste buzele si limbutza de fata mea, dupa care o ia de la capat.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Bine m-ati convins ma intorc la teancul meu de dosare , desi aveam un chef de ciripit....cred ca ati observat deja....

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Buna dimineata!!!!!
tuturor randunicilor.
Mai ce minuni de copii avem, unul si unul. Am vazut si eu toate pozele, intr-adevar toti puiutii de pe crenguta au acea luminita in privire, si asta pentru ca sunt fericiti. Asta inseamna ca noi suntem niste parinti minunati, nu?

Minunea mea!
poze noi

EXACT!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

na'seara!

am vazut si montaj cu Ursulet, si poze cu copii de 10 de mami Ariel!
Roxana ce Picasso mic ai si tu acolo!
Cristina ce surpriza placuta!
Mimo tractor??? e tare Vladut ce sa mai!
cresc copilasii si vad ca fac care mai de care diverse chestii..
apropo de crucita, azi Andra m-a uimit.. o intreb "unde e Doamne Doamne?" si isi duce manuta la cap si tot punea asa degetelele.. si a tinut-o tot asa.. sper deosebire de Sam ea inca e numai cu dusul la cap.. pasul 2 cred ca mai incolo
Gecko ce tare ai fost cu pandispanurile!
Cami ati tuns bubulinul dar tot frumos e! si imi plashi acshentul moldovinesc al fetii!
Pucca f frumos montajul! mai sa stii ca si eu sunt codasa la montajul meu..

in alta ordine de idei Andra a avut azi un pic de diaree.. pt prima data in viata ei.. s-a simtit ca nu prea a fost in apele ei azi.. nu stiu ce nu i-a priit.. i-am fiert niste orez, sper sa isi revina..
plus ca si pe mine m-a cam durut un pic burta.. cine stie..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Pentru mamicile care s-au intors la munca:
Stiti de cei 2% din profit? Stiti ca pana la 15 mai trebuie sa optati cum ii donati? Daca nu, statul ii va lua si ii va directiona el, asa cum i-a luat si pana acum. Banii trebuie donati catre institutii nonprofit, de exemplu: orfelinate, spitale, cluburi sportive, gradinite, etc.
Eu i-am donat pentru infiintarea sectiei de cardiologie de la Spitalul Marie Curie.
Daca putem sa ajutam de ce sa nu o facem!

Ierta-ti-ma pentru acest off-topic

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:

Stiti de cei 2% din profit? Stiti ca pana la 15 mai trebuie sa optati cum ii donati? Daca nu, statul ii va lua si ii va directiona el, asa cum i-a luat si pana acum. Banii trebuie donati catre institutii nonprofit, de exemplu: orfelinate, spitale, cluburi sportive, gradinite, etc.
Eu i-am donat pentru infiintarea sectiei de cardiologie de la Spitalul Marie Curie.

Minunea mea!
poze noi

Si eu tot acolo i-am donat.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,
din tema de ieri, ce sa mai zic...fiecare se dezvolta in stilul lui, pana la urma toti le fac pe toate...Rebecca face multe, multe, in fiecare zi ma minunez de ce-i mai trece prin capsorul ala frumos! De exemplu, butoneaza laptop-ul si foloseste si mouse-ul corect ASA , dar de ce??? Pentru ca asa o linisteste tacso cand o las cu el...o lasa la laptop sa faca ce vrea ea si deja ii este familiar. Se joaca bine, bine cu mingea in parc, da cu sutul si o urmareste si iar suteaza si tot asa. Se catara peste tot, intai in genunchi, apoi in picioare si apoi ajunge unde vrea ea, se piaptana, se sterge cu servetelul la nas si la gurita, zice dimineata cand pleaca tacso, pa,pa,pa de 3 ori , dupa ce bea bibele, vrea capacul sa-l puna ea la biberon si nu se lasa pana nu-l aseaza corect si multe, multe lucruri, nu-mi vin acum in cap toate. Dar chiar nu conteaza, toti copiii se dezvolta frumos si normal, doar ca poate in alt ritm, atata tot. TOTI SUNT ABSOLUT MINUNATI.
Si Pucca are dreptate... sunt fericiti pentru ca suntem parinti buni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:

Minunea mea!
poze noi

Si eu tot acolo i-am donat.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

frumoasa, frumoasa, frumoasa foc Biencutza de Pucca. Ce ochi, ce zambet.

Si eu una sunt tare de acord cu "offtopicul" tau...intr-adevar cei 2% sunt de mare folos institutiilor spre care sunt directionati, chiar se face ceva cu ei...pe cand daca ii imparte si desparte bugetul de stat praful se alege de ei.
Nu e mare bataie de cap cu redirectionare...doar un formular completat la circa financiar (sau cu i s-o zice).

Pe vremea cand SMURDul nu era asa bine finantat si dotat, cu cei 2% stransi pentru SMURD Cluj s-a cumparat masina de interventie si era mare, mare lucru...s-a trecut de la ambulanta de 30 de ani, depasita tehnic si care iti punea viata la fiecare interventie la masina ultra moderna echipata de ultima ora. Multe celor care se gandesc sa faca ceva cu cei 2%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Am copil mare fericit, a strans 30 de voturi cu ajutoul vostru Va multumesc mult

www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20" target="_blank">Votati pentru concetateni civilizati

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput