*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,brava lui Stef...cate stie sa faca!Face si Tea cateva din lista,dar nu multe,vorba lui Nicol.
Mimo,lasa bre psihologul ca pe noi nu ne mai ducea mama la psiholog (ce era ala?) si nu am fost noi chiar toate precoce si uite ce femei wonderful suntem...
Cuscra,ia vezi ca ma supar..soacra e Big brother..cam e cu ochii dupa titize gineremeu..
Ramo,face terapie Tea,dar acum e in vacanta de Pasti..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stelutz
MImo, VOTAT, super initiativa, sper sa se vada si rezultate

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

and the winner issssss....mstela

iete duamna un chilot si un ciurap pentru prezenta pe creanga la ore matinale

si pup si pentru Tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Incep cu "tema zilei" (de ieri, cred)

Ce vraji a mai facut Sanziana

- se da jos din pat singura! ( sunt foarte happy pentru asta pentru ca nu mai cade in cap!)
- face pa-pa (la cei cunoscuti imediat ce-i vede ca pleaca, la cei necunoscuti, la vreo 5 minute)
- de FIECARE data cand mananca si o intreb daca e buna papica, da din cap (cu tarie) ca NU
- de FIECARE data cand o intrebi daca i-a dat cineva de mancare in ziua respectiva, da din cap ca NU (de fapt cred ca acest cuvant "papa" ii declanseaza datul din cap )
- mai nou a inceput sa raspunda cu DA raspicat
- arata ochiul la papusi si la oameni (ieri randunoiul o punea sa arate nasul la papusa, si il intreb "da' i-ai arata tu inainte care e nasul?" El:" Nu, dar poate stie singura"...
- cand nu-i convine ceva, se tranteste pe jos si incepe sa urle ca din gura de sarpe! Deja au inceput crizele! Bravo fata mamei!
Daca e doar nervoasa (nu crizata) bate din picioare si ma cearta "nea-nea-nea"
- tine papusile in brate si le mangaie
- face genoflexiuni (cand e in picioare si vrea o jucarie de pe jos, se apleaca, si apoi se ridica)
- la capitolul vorbit marcam: ghighi (=necunoscut), mama, tata, ete (=uite), ata (=gata), ane (=necunoscut), aide (=haide), dai (=da-mi), si multe alte onomatopee care nu se pot scrie
- isi scoate singura ghetele (cu arici) si sosetele
- se "piaptana" singura cu peria ei
- in parc are o viteza la mers, incat am ajuns sa cred ca alearga de fapt (sa va zic cate kile am mai slabit? )

Si send, ca deja scriu de juma de ora...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si am mai uitat sa zic ca danseaza de fiecare data cand aude o melodie. Mai are mult pana sa o ajunga pe Andra, dar macar da din fund.

De astazi am ramas un randunoi si o randunica singuri, fara ajutorul bunicilor care au plecat la plimbare cu masina prin Europa. Aproape 3 saptamani! Destinatia finala este Nisa, si pana acolo se plimba prin Croatia, Italia, Franta, Austria... trai pe vatrai.

Gata, ma intorc la munci, ne "vedem" mai incolo!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Daca vreti sa vedeti un copil chelios, aveti pozici noi incepand de aici.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cami,ce copii frumosi ai tu..Draguta tare Amira..super poze la Ariel,deliciosi pui,ce priviri expresive si dulci au copiii,iar Te(r)o e de nerecunoscut,cat a crescut..super poze.In unele poze imi pare ca Alex seamana cu tati si Teo cu tine ,iar in alte poze mi se pare invers...

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Buna dimineata!!!!!
tuturor randunicilor.
Mai ce minuni de copii avem, unul si unul. Am vazut si eu toate pozele, intr-adevar toti puiutii de pe crenguta au acea luminita in privire, si asta pentru ca sunt fericiti. Asta inseamna ca noi suntem niste parinti minunati, nu?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Si pentru ca sunt restanta cu filmuletul aniversar....m-am gandit sa recuperez si sa nu raman codasa crengutzei.....asa ca....in cele ce urmeaza....va prezint.....pe minunea mea
ASA A TRECUT UN AN

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Luny!!!!!!!!!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput