*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)
Raspunsuri - Pagina 15
pucca spune:
Luny poate fi si o leziune pe col, minora. In rest rezultatul nu mi se pare ingrijorator. Asa e la prima vedere si eu m-as fi panicat. Hai incearca sa dai de dr ca sa te linistesti

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
ramo_cata spune:
am culcat cochilu'pe la ora 13.30 ,am facut repede o ciorbitza de cartofi acrita cu zeama de varza
am bagat masina de spalat de 2ori mai am inca una in functiune si gata...am venit sa ciripesc..
luny
sa te linistesti ..nu cred ac e ceva grav vorbeste cu ginecologul...eu cand am facut pap's mi-a zis dr sa merg la ea cu rezulatatul sa mi-l citeasca..so da-i un beep![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
am sunat la gineco si nu raspunde..mai incerc pe seara, cand e la cabinet, ca trebuie sa fac si programare oricum, ptr saptamana viitoare, sa treaca CM..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am sunat la gineco si nu raspunde..mai incerc pe seara, cand e la cabinet, ca trebuie sa fac si programare oricum, ptr saptamana viitoare, sa treaca CM.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ariel_7000 spune:
luny, linisteste-te.probabil este o inflamatie locala, ti se va da un tratament local, cu ovule antiinflamatoare. eu am o rana pe col de cand mama m-a facut (cica nu stiu ce nediferentiere a celulelor
) si fiind zona sensibila se inflameaza din cauza florei microbiene locale. tin tratament si e ok...ca o iau de la cap peste 1 an, 1 an juma, asta e partea a 2 a...
am inteles ca dupa unele nasteri naturale se intampla sa apara rani...dr mea mi-a zis sa nu fac pap mai devreme de 15 luni de la nastere, daca vreau sa stau linistita...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 luny, linisteste-te.probabil este o inflamatie locala, ti se va da un tratament local, cu ovule antiinflamatoare. eu am o rana pe col de cand mama m-a facut (cica nu stiu ce nediferentiere a celulelor ) si fiind zona sensibila se inflameaza din cauza florei microbiene locale. tin tratament si e ok...ca o iau de la cap peste 1 an, 1 an juma, asta e partea a 2 a...am inteles ca dupa unele nasteri naturale se intampla sa apara rani...dr mea mi-a zis sa nu fac pap mai devreme de 15 luni de la nastere, daca vreau sa stau linistita... mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
mstela spune:
Ma bucur ca v-au placut pozicile.
Sper sa fie bine bble Elarei.
Luny, nu te speria pana nu-ti citeste ginecologul papsul.Sper sa fie ok.
Ce clasa apare la finalul pomelnicului??
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 ieri nu am mai apucat sa va zic ca m-a sunat elara. i-a murit calculatorul si nu a mai putut intra. a avut ceva probleme cu bebicul din burtica, caci are un hematom si trebuie sa stea la pat si sa faca tratament. sper sa ma scuze ca nu v-am anuntat de ieri, dar nu am mai avut strop de energie. acum fug, caci CINEVA bazaie iar ca stau pe scaun . ma duc sa-mi ofer piciorul ca sa se agate de el ....mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
Simo27 spune:
m-am adunat si eu de pe drumuri!am fost sa iau cadou pt finii de maine,sa mai cumpar una -alta si acum ma apuc intens de treaba ca maine ma astepta o zi grea:cununia la ora 13,30,apoi masa la fini si spre seara vin la noi ceilalti fini plus prieteni si rude,ca deh avem un sarbatorit
,si daca ziua i-a picat in Saptamana Mare,maine vor toti sa vina
!ma ia o durere de cap groaznica
!
Am vazut-o pe frumusica de TEA 
printre floricele si pe mami ei frumoasa foc

Ariel,multa putere sa razbesti
Elara,
si sa dea DD sa fie bine cu bebele din burtica!
Kya,ce fain ca au plecat bunicii 3 saptamani...sunt sigura ca va fi minunat in 3
Aoleu,Ramo cat mai trebaluiesti si tu.Spor
Luny,nu te ingrijora ca nu sunt motive
Sper ca Ingi e mai bine.Naty,nu mai zici nimic???
Oana,tu cum mai esti???
Acu va pupez ca ma cheama treaba![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Ariel, pai am 13 luni..tot p-acolo..
Stela, nu scrie mah, gradul, m-am uitat si eu, am luat tot rezultatul cu copy/paste...ma rog, de pe net, e facut la Medlife..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

. ma duc sa-mi ofer piciorul ca sa se agate de el ....