***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
David Andreas!
Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani de Sf. Gheorghe!
Sarbatoreste cineva? ... ca n-am gasit in lista bb-ilor...
In sfarsit am vazut poze de Maya (mica, multumesc! - mi-a placut mult Maya cu codita (cum sta asa, ca a mea trage de zgarciurile din par si nu accepta nimic, nimic), pisicile, gradina (vreau si eu!) si papa buna (vreau si mai mult!:)); Stefan (mai de mult, nu mai stiu ce sa laud :I ...); Andrei, baiat chipes; Bob la Londra (mi s-a facut un dor ...) ... ce sa mai, copii de copii pe aici! Sa ne traiasca!
Elteka, asa facea si nr.1 al meu ... papa mai putina, dar lapte la greu ... la 2 ani de abia i-am scos laptele de noapte. Si tras de par ... ai grija, dezvata-l ca nu-i de bine ... al meu si acum trage de par ... si trage, nu se incurca. Aveam de gand sa-l culc cu sor-sa, dar ptr. ca trage de par in halul asta (mai ales in somn), nici gand de asa ceva ...
Cristian, felicitari ca ati scapat de alergie!
Angiuta, nu-i chiar asa de rau U7-ele ... ce daca nu vorbeste. Nici a mea nu vorbeste, nu scrie pe nicaieri ca ar trebui sa vorbeasca la 2 ani. Nici nr.1 n-a vorbit la 2 ani ... si acum nu-i mai tace gurita ...
Bafta la scoala!
Didi, cum pampers pana la 30 luni?! tu vorbesti serios? Nr.1 la 30 luni nici noaptea nu mai purta ...
Incep in curand si cu fi-mea, astept sa fie mai cald ... doar ca ma asteptam sa fie mai receptiva, auzisem chestii din astea fiind fetita. Vedem cum o sa fie ... dar sigur nu astept asa de mult.
Cu vorbitul, asa e ... cica sa vorbesti mereu cu copilul, sa-i explici de toate ... chestia e ca eu nu-s asa de vorbareata (mai ales in gol ;)) ... nu a daunat la nr.1 ... eu tot am citit ca-i pur genetic, ca vin dupa unul dintre parinti. La noi se pare ca vin amandoi dupa mine, eu am vorbit greu si prost ...
Ai luat bilete? :I
Sanatate la capsunei bolnaviori!
Numai bine plantatie! Sanatate!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro
mihamora spune:
LA MULTI ANI DAVID ANDREAS!!!
LA MULTI ANI RARES!!!
SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
La multi ani celor care poarta numele Sf-lui Gheorghe!
Michelle si DOMINIC
alynta27 spune:
Mihamora cum merge sarcina? Cum te simti?! Dominic?
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
La multi ani capsunei, mamici, tatici ce poarta numele Sf Gheorghe!
La multi ani Bob!
La multi ani Andrei!
Vali5 nu ai mai scris de mult. Vad ca mai e putin-putin pana apare si noul membru al familiei. Mai da-ne de stire cum mai sunteti.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
elaa cum mai sunteti cu mancatul?A cedat BOBITA sau voi
DidiAlex foarte interesant,cand mai ai timp ne mai traduci si noua?
chiquitita spune:
La multi ani cu intarziere pentru DAVID ANDREAS si RARES!
La multi ani Andrei de Vali si Bobita de Ella!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
LA MULTI ANI Andrei de Vali si Bobita de Ella! sa cresteti mari si sanatosi,sa aveti parte doar de bucurii si impliniri in viata
CarlaV spune:
La multi ani, Bobita!
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cristinamaria spune:
LA MULTI ANI BOB de Ella si AndreI de Vali5
Arcadia , Ella , An@ , Irinusha , Mihamora , Chiquitita multumim mult pt urari!
Aseara am facut perecere cu copilasi , frumos tare si obositor
Revenim cu poze dupa ce le descarcam!
Cristina mami lui Rares & 31+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia