***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 6
arcadia spune:
la multi ani rares! sa cresti mare si frumos!
la multi ani si pentru cei care se sarbatoresc de sf. gheorghe!
carla valeu! io sper ca se opreste curand.. in tandem nu vreau ca ma gandesc sa aiba ala micu destul. ce burtica mica ai tu!
mica tare fain la tara la ai tai
madaiulia te inteleg, si noi stam des fara tati si tare rau e.
didi multumesc ca ai pus informatiile despre vorbire abia le astept si pe cele despre despatire, cred ca e ceva efort..
addinel bafta sa va mutati la casa! lasa ca e foarte bine ca vorbesti mult, eu chiar ma chinui sa fac asta pt calin ca nu-s prea vorbareata de fel, se vor vedea rezultatele..
ckristina ce bine ca a scapat bianca de alergii!
corap ai o fetita speciala asa mi s-a parut si cand am vazut-o
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
ckristina spune:
RARES
carla, ai dreptate cand vorbesti despre mentalitate dar nu ai cum sa o schimbi; eu am ales sa pazesc copilulsi sa i explic ei ca nu toata papa e buna(bineinteles ca cei apropiati stiu de alergiile ei)
didi, de ceva timp am inceput sa i dau cu succes urzici, rosii, castraveti, ceapa verde,e bun si cartoful acum.... stam mult mai bine; aseara chiar ma gandeam ca daca e ok cu laptele pot sa i fac atatea.... gris,fainoase cu lapte,branzici(dulce, sarata, topita), iaurt, deserturi...wow,cate feluri. f interesant ce ne dai tu despre educatia copilului; astept cu interes toate informatiile
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Graviduta spune:
Legat de locuri pentru serbat ziua, Booboo Jungle Party http://www.booboo.ro/ e interesant pentru cine e mai aproape de Lacul Tei.
Ce planuri aveti pentru vacanta de anul acesta?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
mica0307 spune:
didi multumim , dar.... sunt in germana textele...si nu pricepem deloc, deloc...
ckristina offf...cate mai intalnim si noi prin parc..si culmea ca nici nu inteleg, doamnele respectabile ce sunt bonele ne si apostrofeaza:"da ce doamna, nu e decat o napolitana cu ciocolata, de ce nu ii dati copilului...." si ma enervez la culme.
Bravo pentru Bia .
Am vazut mesajul tau si mi-am adus aminte si am trimis si eu un SMS.
gravidutza noi am luat deja biletele pentru vara. turcia -10 zile in iunie....si poate cateva week-enduri aici la mare, ca la munte nu prea ajungem vara.
Pantofi Primigi de vanzare
Graviduta spune:
Mica, si noi tot catre Turcia ne indreptam, dar la sf lui august, sper sa fie ok. Eu am ramas de anul trecut cu frustrarea ca nu am prins Royal Wings, asa ca anul asta vreau sa o bifez si pe asta. De azi dimineata citesc subiectele despre Croatia de pe DC si cred ca asta o saa fie destinatia pt anul urmator.
O sa-mi ramana cam o saptamana neacoperita din concediu si nu ne-am planificat-o inca. Probabil ca o sa mergem in tara, poate pe la Stana de Vale, ca e tare frumos acolo.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
DidiAlex spune:
Mica, stiu, le-am scanat special pt sotz de Ella, vorbitor de nemteasca, sau pt cine are timp sa le traduca (An@, irinelul, Miniuta) Nu am timp nici sa respir, sufar de o dezlanare totala , si am de lucru. Dupa atata timp de ingrijit copii nu imi revin, al naibi de greu. Of, ella si echilibru. Gaseste odata solutie si da mi-o si mie. Acu inteleg io de ce sunt unele mame, din zilele noastre, care fac copii: 1,2,3 4, chiar 5 (ale noastre mama nu se pun)pur si simplu te omoara. Sa stii ca citindu-te atata timp pe tine( initial am crezut ca esti mama increzutilor ) am inceput sa imi tranform si io gandurile, frustarile in cuvinte si sa le accept.
Aseara, dupa ceva timp, am plecat la 18,20 la sedinta cu parintii. ce bine m-am simtit cand am revenit la ora 21. Nici nu m-am gandit in urma. Io mai ies, evident, cu fetele, dar tot am asa o urma de vinovatie..
astazi am avut un soc de admiratie pt o mamica, de aici de la mine. sigur ati mai vazut-o in pozele noastre. A nascut marti o fetita prin cezariana. Pe prima o nascuse normal, acu 3 ani. si aflu, ca ei au planificat bb2, mama sta in concediu 12 luni, bb2 merge la cresa de la 11 luni si tatal are de asemenea concediu paternal 2 luni [legea spune parca 14 luni pe familie, nu precizeza perioada, nu mai mult de 65% salariu si nu mai mult de 25k euro]. Super. Sa nu va spun ca ei de zilele lor si zileel copilei isi luau concediu, model pe care l-am adoptat si noi, deci soata si-a luat concediu :)
Asa Dom-le sa simti viata!!
ella_74 spune:
Didi,
multumesc, o sa intru pe contul comun sa-i dau sotului ca io ma uit ca curca-n lemne daca e pe nemteasca.
ref la echilibru, nu stiu daca gasesc solutie sa-l (re)gasesc, dar am solutie sa nu pierd si bruma care a ramas : fara bebe2
Cristinamaria,
La multi ani lui Rares! sa va incante asa cum sunt convinsa ca a facut-o si pana acum!
cu emigrarea in UK e poveste lunga; povestim pe PM daca vrei.
Dar vremea ai luat-o in calcul? o fi frig la Eletka dar in LO de ex te ia depresia ca nu vezi soarele.
Si nu ma mai mira, am mai spus, ca englezii umbla despuiati de prin februarie, ca daca tot anul e frig, la prima raza de soare toti trec la slapi si costum de baie.
Imi pare rau ca n-am pozat zona de copii din ZOO; erau niste cercuri colorate pe asfalt si tasnea apa din loc in loc si toti plozii de englezi, dezbracati la piele alergau printre tasnitori , uzi fleasca si se distrau de minune; erau 12-14 grade afara; era cu pull pe el asa cum se vede si-n poze; sotu a zis sa mergem mai acana ca se uita englezii ciudat la al nostru infofolit; vorba vine, ca nu se uita nimeni, poti sa faci si caca in mijlocul strazii.
Dar am avut de multe ori prin parc senzatia ca lumea ne judeca pentru felul in care il purtam imbracat pe ; da' doar nu era sa incepem tratamentul de calire cu el la LO cand el saracu asa a crescut de bebelus; ca soacra-mea il tine in casa cu strampi si pantalon; si nu avem decat 28 de grade
niste poze cu baietu si burtica n-ai si matale? ca ai numa cateva poze vechi
Arcadia,
probabil ai dedus ca nu ti-am indeplinit dorinta; am tot cautat magazinul pe Oxford Street , stiam de pe net ca tre sa fie unul dar nu l-am dibuit; la fel cum nu am gasit magazinul lui ELC de unde as fi putut cumpara pentru ceva jucarii educative.
Ckristina,
ma bucur ca ati scapat de alergie sau sper sa fie asa.
Mie dr Simu nu mi-a dat tratament pentru alergia mea, asa ca de cate ori mi-a fost pofta sa mananc vreun fruct nou, exotic, m-am abtinut.
La mine nu ies bubite, e doar reactie anafilactica, asa ca Simu mi-a zis sa am la mine injectie cu adrenalina si s-o folosesc nu daca intru in soc ci numai daca nu mai pot respira.
Corap
cum v-ati gandit la numele "Anais"?
e un nume foarte frumos...
An@ spune:
Cristinamaria, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos (si sa se acomodeze repede, fara gelozii, cu fratiorul mai mic care acus, acus apare -ce putin mai ai!).
La multi ani, Rares!
mami de Ana (22 mai 2007)
arcadia spune:
Ella, nu face nimic, oricum deja nu mai suport mirosurile de parfumuri, mi se face greata vad insa ca, spre deosebire de sarcina trecuta, n-am nimic cu mirosul de tigara, sa vedem mai incolo.
ai alergie numai la fructele exotice?
alina, eu vreau la barcelona, ca mi-a ramas pata de anul trecut cand nu am reusit sa ajung, dar fara calin. cu el o sa mergem la munte pe la noi.
chiar, ar fi fain sa facem o intalnire a caspunelelor la munte intr-un we dar nu pe valea prahovei
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani, celor care se serbeaza azi!
Am venit cu vesti de la control:
am colul lung- deci nu e vorba inca de dilatatie! Copilul a crescut foarte bine, acum e cu o saptamana mai mare decat varsta cronologica! Are 3330g!!! Partea urata a fost ca am asteptat 4 ore, pentru ca era ffff aglomerat!
Vas sunt si eu curioasa de ofertele de pe litoral, dar de la 1 septembrie! Poate ne spui si noua ce oferta ai ales!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!