***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

LA MULTI ANI!

Andrei de Valisi
David -tero de mami Ella

ella, numele "anais" ne-a gasit pe noi :)), de fapt ne-a urmarit :) ma uitam intr-o carte cu nume si nu ma satisfacea nici unul, voiam sa fie si mai putin obisnuit (ca la andrei am tuflit-o cu cel mai "la moda" nume, nu pot sa-l strig ca intorc 10 alti andrei capul - noroc ca acum a inceput sa-i placa "petru" si cred ca la un moment dat va inclina catre el), si de sfant si nu ma satisfacea nimic. si mi-am adus aminte cum l-am cunoscut pe gabi si mi-a venit pe creieras tot farmecul si parfumul zilei aleia, si mi-am adus aminte ca eram data cu parfum si parfumul era "anais anais" (prea floral si dulce pt gustul meu, dar care lui gabi ii place la nebunie)- si l-am intrebat ce parere are daca i-am spune "anais" - si anais a ramas.
tot insarcinata cu anais am fost la paris si am gasit pe strada o linie (gen suvenir - bla-bla) pe care era scris numele "anais", din ce limba provine, ma rog, ca e patronat de sf ana lucruri de-astea. si m-a surprins coincidenta (eu nu gasesc niciodata nimic, la pierdut sunt campioana)
peste 2 luni (tot cu ea in burtok) am ajuns la barcelona (orasul meu iubit) si, intr-o librarie (ii cumparam teletubbies lui andrei) mi-au cazut ochii pe o carte cu nume spaniole. si, de curiozitate, m-am uitat sa vad daca exista anais - si exista - scria "nume specific catalan si francez, provenit din...". si coincidentele se inmulteau si eu eram convinsa ca anais este numele ei

arcadia, ce mai face calinelul-cumintelul? poate ne mai vedem o tura in parc

a... tot o faza cu anais si religia
le desena sor-mea ce vroiau ei - fiecare a zis ca vrea o masinuta, floare, tractoras bla-bla.
fi-mea: "eu vreau un triunghi"
sor-mea: ? ii deseneaza triunghiul
anais: fa-i si ochi
sor-mea: cati ochi? doi?
anais: nu. unu. aici in mijloc
(brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

hai ca va las, ca m-am placintit rau.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

LA MULTI ANI!!! Bobita (David) de Ella, sa cresti mare si sanatos, si frumos, si destept!!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, ti-am trimis un PM ...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Intru si eu abia acum si-i sunt datoare Eltekai cu un raspuns.
Vladut are zile cand mananca binisor dar si multe zile cand mananca foarte prost. Are in jur de 11 kg (mai degraba aproape 11 kg.), nu l-am mai cantarit de 2 luni insa nu pare sa se fi ingrasat.
Lapte nu bea in continurea, in medie cam 50 de gr. pe zi, ii dau lapte normal, la cutie, de 1,5% grasime. Tot asa primeste si la gradi, dar nici acolo nu bea.
Borcanele nu mai mananca deloc, asa ca tre sa-i gatesc zilnic cate ceva si mereu sunt in pana de idei.
Daca mai ajungi prin Berlin as vrea sa ne intanlim.

In vara asta nu stiu daca mergem in Ro, cel mai probabil prin septembrie.

Didi eu sunt cam dezamacita si de gradi asta. Mi se pare ca-i scoate prea mult afara (dupa ce iau micu-dejun stau afara pana la pranz),iar ieri de exemplu l-am lasat sa doarma acolo (de obicei il iau la 12 si doarme acasa). Dupa ce s-a trezit l-a scos afara iarasi si de mancat le-a dat doar cate o feliuta de paine cu unt si ceai - am ajuns cand le adusese gustarea si am vazut exact ce au primit (mi se pare prea putin, o fi doar o gustare dar parca totusi...).
Sprachfoerderung fac educatoarele doar cu cei de peste 2,5 ani. In rest prea multe activitati nu au, tot intreb si cica mai fac dar eu nu vad nimic, la gradi unde fusese prima oara primeam mereu desene facute de el, cantau, dansau, aici insa nimic...
Cred ca tot programul educational din Berlin e varza rau, sper ca pana ajunge la scoala sa ne mutam de aici.

Irinusha merci de incurajari, tot nu am schimbat programarea la U7, cica la inceputul lui iunie nu au nimic liber asa ca mergem tot pe 13 mai. Prea rau sper sa nu fie.
Cu olita nu facem deloc progresa, acum nu mai vrea sa stea deloc pe ea asa ca facem pauza deocamdata, poate incepem iarasi din iunie.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

La multi ani David si Andrei! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Acum 2 ani, la 12:50 nu scosese decat capul din burtica si urla cat il tineau plamanii; poate asta sa fie si motivul pentru nota 10.
L-au spalat si mi l-au adus sa-l pup; o mogaldeata cam uratica, suparata c-a fost scos de la caldura, cu privirea chioampa a lui Basescu, cu un ochi la slanina si unul la faina.
Am pupat puiul ud de gaina, ca asa semana, avea un puf pe cap care cu greu se putea numi par.
Eu aveam in minte imaginea unui bebelus blond, cu ochi albastri, ca asa-mi inchipuiam ca va iesi; nici poveste de asa ceva, era doar... .

Multe luni de la nastere citeam mesajele voastre si mie mi-era rusine sa spun ce simt; atat de urlacios a fost si eu atat de chinuita ca mult timp nici nu l-am putut iubi desi mi l-am dorit atat de mult; nu mi-aduc aminte decat ca in fiecare zi ma rugam sa treaca timpul.
Operatia nu se inchisese nici dupa 2 luni, supura si eu scoteam firele, dupa o luna de la nastere aveam inca sfarcurile desprinse si alaptam in niste dureri groaznice, unoeri vedeam cum se prelinge sange; nu dormea nici noaptea, nici ziua si urla non-stop ;n-am sa uit cum fugeam sa-l plimbam cu masina pe piatra cubica.
O adevarata incantare; si citeam mesajele voastre si ma intreb ce gresesc sau mai bine zis cu ce-am gresit!

Acum toate astea sunt amintiri.
este cel mai dulce baietel, este comoara din burtica pe care am alintat-o " itza".

La multi ani !, esti iubirea noastra!

L-am intrebat aseara "cum te iubeste mama?" si mi-a raspuns " mereu".

si ca sa dau un ton optimist mesajului, ca doar serbam 2 anisori (desi striga de dimineata intr-una ca el face 3), vi-l arat pe dansatorul; are "talent" ca si ta-su :
http://picasaweb.google.ro/clementina.cinca/Filmulete Aprilie2009#5327997258596230898

Multumesc mamici pentru urari; nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani.

Urez si eu lui Andrei de Vali5 " La multi ani!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

David (Bob), Andrei

Aurora Demetra

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LA MULTI ANI Andrei de Vali si Bobita de Ella!
Ella frumoasa si sincera expunerea ta! O mama are o inima de aur! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

La multi ani, David-Bob de Ella!

La multi ani, Andrei de Vali5!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Bobita! Sa cresti mare, frumos si destept!
ce frumos danseaza bob!

La multi ani Andrei de Vali5! de ce nu mai intri si pe la noi sa ne zici cum mai esti?

cora foarte faina povestea cu numele calinu e la tara pana marti, cel mai bine ne vedem dupa 4 mai (daca nu e prea tarziu) ca pana atunci am mult de lucru

eu ma pregatesc sa rezerv vacanta la barcelona in iunie, oare e mai bine sa prind weekendul sau sa il evit? aglomeratie, obiective turistice (intrebare pt fetele care au fost)

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si aproape 10

Mergi la inceput