***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 4
ELTEKA spune:
Cristinamaria multumesc frumos! Asteptam poze cu nerabdare!
Angiuta multumesc frumos! A mai luat Valdutz in greutate? Cum mai papa?? Noi am avut 12.800 (imbracat) si 89 de cm (cu pantofi, parca, dar nu mai stiu sigur). Nu e prea gras dar doctorita a zis ca e ok. Eram pe la jumatatea graficului. Nu se sfarama mancand insa. Ii plac spaghetti (la borcan..) si budinca (de Hipp) si fulgi de ovaz fierti in lapte de mine, la care le adaug mar ras, banana pisata si felii de capsune, fara zahar si sare, nimic. Astea le mananca, cu restul...tre' sa citim carti, ne uitam la tv Ii dau 3 mese si nu-l prea las sa ciuguleasca intre ele, doar in parc fiindca alearga primeste grisine (din alea groase, italiene) sau banana sau bilute de branza de vaca ii aduce o prietena de-a mea. Dar ii place laptele, bea de 3 ori pe zi peste 200 si nu stiu cum sa i-l reduc. Ii dau acum Aptamil 1+, dar cand n-am gasit i-am dat si Hipp 2 si 3 si lapte de vaca, si lapte american...nici nu clipeste, lapte sa fie. Si parul meu, de care trage pana mi s-a despicat pana la chelie, pot sa ma tund de tot, degeaba ii pun masti si balsamuri
Vas multumesc frumos! Elias si-a revenit imediat. Optimismul meu nu Pui poze cu printesa la tara??
Alex
Aici nu este Nurofen, nu stiu de ce. Am inteles ca ei dau Diclofenac un sfert de supozitor la copii cand rezista virusul la febra+panadol, dar eu nu sunt convinsa ca e bine, am auzit niste tampenii si nu am avut timp sa ma documentez, asa ca pana acum n-am recurs la asa ceva.
M-am uitat si dupa probioticele alea de stomac de care ti-am zis, dar nu le gasesc la voi la Germania, sunt facute de Glaxo si se cheama Protexin Restore...
Ella
Nu e... nici macar fir de iarba verde, tot e ca parjolit. Azi au fost 6 grade, in sfarist nu mi-au mai degerat mainile, desi am stat zgribulita sub palton. Maine cica 10, poimaine 15 si in week-end 18. Asta n-o crez, ca 18 e temperatura de luna iunie... Eu tot n-am inteles de ce cumpar copilului geci de primavara, vreo 3...ar trebui sa-i iau 3 paltoane... Anul trecut noroc ca am fost la Venezia sa-i dau cele 15 tricouri cumparate din pasiune la Gap Japonia . Anul asta nu mai luam.
David de Alyna!
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
Cherry Blossom la Washington
arcadia spune:
dragele mele miniuta si elteka, la multi ani! sunteti 2 persoane deosebite si ma bucur ca ne-am intalnit aici
miniuta, iti doresc sa scapi de griji si problemute si sa vina o perioada mai relaxanta, si multa iubire si sanatate
elteka, sper sa vina mai repede primavara la voi si sa fii mai optimista iti doresc fericire si implinirea dorintelor
ah, vreau si eu reteta de tort cu rubarba
didi, sper si eu ca acum vad ca vine bb2 si calin tot vrea sa suga [ burtica creste, inca n-am ajuns la eco, nu stiu daca ajung inainte de mai ca iar am mult de lucru. bafta la u7 cu david, simpatic robertelul
la multi ani david de alyna sa cresti mare si sa o bucuri pe mamica ta!
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
CarlaV spune:
Hello, am avut mult de recuperat din urma
Elteka, Miniuta si David,
Arcadia, Saby a supt pana cand aveam 6 luni de sarcina, desi de la 5 luni s-a oprit laptele de tot. Ma gandesc ca va trebui sa le alaptez in tandem, la cat de mult iubeste sanii.
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mica0307 spune:
cristinamaria sa ne spui si noua unde faci ziua lui Rares...cautam si noi ceva pentru Maya. Sarcina asta ai mai ajuns la Fundeni?
liviana cum a fost la Braila?
Pantofi Primigi de vanzare
addinel spune:
hristos a inviat!
miniuta si elteka la multi ani! sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de baietei cuminti. si elteka sa aibe si o motata :). imi cer scuze de intarziere, mereu sunt defazata :(
la multi ani puiutilor care au facut 2 anisori. nici nu imi vine sa cred ca au trecut DOI ani de cand "forumam" de zor zi de zi sa vad cine in ce stadiu mai este :). si cum asteptam cu sufletul la gura sa citesc despre experientele nasterilor. sau cum ma plangeam cu andrada pe mess ca noi nu mai nastem odata. si cum zicea lavini ca ea naste pe 11 iunie si ca poate-poate nasc si eu tot atunci, ca eram la acelasi spital... si in sala de travaliu unde am ajuns fix pe 11 ma uitam la fiecare fata si ma gandeam care o fi lavini... doamne, mi se face pielea gaina cand imi amintesc.
am vazut poze cu maya de mica, cu bob si ella la londra, cu burtica si davidul alyntei si cu stefan de doxinu... am vazut mai multe, scuze ca nu mai nominalizez. ce puiuti mari! mariucul meu e mic, mic.. cred ca e cea mai mica de statura, doar 77 de cm.
noi trebuie sa facem ce-om face sa ne mutam la casa. fi-mea de duminica ne tine intr-una ca ea vrea "a cute, a ghimi"- adica la fratele meu unde am fost de paste.
pupici
madaiulia spune:
La multi ani David Andreas!
La multi ani Rares!
Am vazut poze de Maya, de Bob la Londra (si eu le-am pandit si le vasem inainte), de Stefan de Doxinu, de Andreea cu codite (sper ca nu am uitat pe nimeni)toti sunt niste scumpi.
Am mai adaugat si eu cateva poze de zilele trecute aici http://community.webshots.com/album/570851404gQcXnh?vhost=community .
Carla bine ai revenit. Imi place numele ales pentru bebelusa din burtica.
Elteka sper sa vina si la voi macar primavara.
E voinic Elias, Andrei abia are 11.400 g si probabil vreo 85 cm.
Si pe mine ma batea gandul cu concediul din vara in Spania, dar cum nu stiu inca sigur cand se intoarce sotul nu ma hazardez sa iau bilete de pe acum. Vedem ce mai gasim cand avem o data sigura.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ckristina spune:
david
felicitari alyna, cum ati petrecut? ce bunatati ai pregatit?
elteka pot sa cer din amandoua?sincer nu stiu cum sunt,dar mmmmmm trebuie sa fie bune;am vazut si eu intr o revista rasaduri de capsune gigant de vanzare si asa as fi vrut sa mi pun in gradina....erau faine,un soi care creste in inaltime ca o planta agatatoare.... dar am renuntat!astept sa i treaca alergiile biancai am pus cateva poze in semnatura
astazi mi s a intamplat ceva fantastic; in plimbarile mele cu bia, o tipa i a dat baton de cereale cu ciocolata cu lapte sa manance; m am speriat rau si o ora m am uitat continuu la gura ei, la obraji asteptand sa se inroseasca, dar n a patit nimic; asta inseamna ca i a trecut(asa cred); sunt asa de fericita! noi tocmai terminam tratamentul homeopat dat de dr simu; cat de curand voi merge iar la dr simu si poate ne trece pe desensibilizare;copilul meu a suferit atat dupa mancarea vazuta la altii....cred ca din toate momentele ei de plans cele mai multe au fost "mamiiiiii.... papa!!!!!!";i am data atatea explicatii ca acum cand mai vede mancare noua ma intreaba"ata?buba?"(asta e buna?imi face buba?)acum, deja ma vad cu ea, iesind ca fetele la o inghetata
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
ckristina spune:
ella
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
CarlaV spune:
Madaiulia, multumesc .
Ckristina, ma bucur ca tratamentul a dat rezultate dar nu pot sa nu fiu uimita de lejeritatea cu care ALTII ii dau copilului TAU sa manance dulciuri. Probabil ca asta este educatia romanilor.
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"