***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Cezar Florian de Tincutza , Maria Eleonora de Mamibiutza; Maria Cristina de ManuC1010; Florin Mario de Iuliabraila

Liviana!!! (cu scuze de intarziere)

Chiquitita cum mai e Liviuta?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI LIVIANA!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

LA MULTI ANI CEZAR FLORIAN !!!

LA MULTI ANI MARIA ELEONORA!

LA MULTI ANI MARIA CRISTINA!

LA MULTI ANI FLORIN MARIO!

LA MULTI ANI TEODOR!

SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!

Poohy - imi pare rau ca micutul e bolnavior, sper sa nu fie laringita, la noi s-a mai intamplat sa raguseasca de la plans. Exista solutie de dezinfectat suprafete de la chicco cu pulverizator, am folosit pentru dezinfectat aparatul de aerosoli, se da cu solutia se lasa 15 min, apoi se clateste.
Multa sanatate lui MIhnea!

Vas - multumim pentru mesajul de la Pepsi. Bine ca ai gasit solutia la comportamentul Elizei

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata! si de la noi.

Liviana, cu intarziere si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, da-mi voie sa-ti spun azi La multi ani! fericiti alaturi de baietii tai cei frumosi si iubiciosi , in casuta voastra de vis (astept si eu nerabdatoare pozele). Sa ai parte numai de impliniri si intamplari frumoase, si sa nu-ti pierzi niciodata atitudinea optimista si pozitiva pe care o ai.

noi am revenit saptamana trecuta din concediul din romania, a fost foarte fain, pot sa spun si eu ca am luat o pauza adevarata, dar de azi revenim la rutina cunoscuta, tati la servici si mami acasa cu david. din cauza ca mai am cateva lucruri de rezolvat o sa mai dureze cateva zile pana apuc sa scriu mai multe, si oricum, mai am de citit din urma. noroc ca nu ati scris asa mult .

numai bine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, Madaiulia, Madi, mihamora, Miniuta multumesc frumos pt urari! Am avut parte de o zi foarte frumoasa, m-am simtit mai bine si mai fericita ca altadata. Ultimele 3 zile au fost muncitoresti, dar am reusit sa montam fosa ceea ce e mai lucru - casa prinde contur si momentul mutarii e mai apropiat.
Asa ca fapt amuzant, la momentul desertului, am adus tortul la masa in lighean, caci asa il transportasera parintii mei de la Braila, de teama sa nu se rastoarne. Cu siguranta voi pastra multi ani aceasta amintire, probabil va fi unica.
O sa pun si poze peste cateva zile, acum sunt stresata ca trebuie sa invat pt un examen care e maine.
Poohy, imi pare tare rau pt problemele cu Mihnea. Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc, cel mai bine e sa urmezi tratamentul de la pediatru si sa va inarmati cu rabdare caci va trece.

Multumim pt vestile de la Pepsi, e placut sa aud ca e bine si e fericita.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

David Cristian- La multi ani!!!!!
Ilinca Maria-La multi ani!!!!!

Liviana, cu intarziere iti doresc si eu multa sanatate si viata sa fie asa cum iti doresti. De abia astept poze de la casuta voastra.
Iti eram datoare cu un raspuns. Nu , nu am fost eu la Angely, am fost doar la hotelul cu acelasi nume care are aceasi proprietari dar era mult mai scump decat vila.AM fost doar sa-l vizitam , noi aveam deja cazare. Intr-adevar e pozitionat super,aproape de plaja, camerele mari....e frumos.

Mihamora , nu am uitat de pozele cu sandalute dar nu-mi merge aparatul. Nu pot sa mai descar nimic.

Miniuta, stiu ce inseamna rutina, dar crede-ma ca acum cand ma gandesc ca joia viitoare incep munca mi-as dori sa tina rutina asta inca un an.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

La multi ani, Liviana!
Poohy, Mara a fost ragusita cand era micuta, nu mai stiu exact la ce varsta si tot dintr-o cauza inexplicabila. Acum nu mai stiu ce i-am dat, o sa ma uit diseara cand ajung acasa pe caietul in care imi notam. Multa sanatate!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Liviana, La multi ani cu intarziere, 1000 de ani fericiti alaturi de familie!

Madi, multumim de intrebare, e mai bine acum!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Vas, Gravi, Chiqui, de 1000 ori multumiri!

Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci mult de raspunsuri
I-a mai trecut raguseala, dupa o zi de aerosoli si o noapte de colici...
Ne-a certat doctorita ca mancam prea mult si ne-a pus la regim - sa nu ii dau mai des de 2h30 ca poate da in altceva, oricat urla de foame... Si cica bubitele (am zis eu ca nu sunt ca la Msnu) sunt normale, de "bebe gras" Auzi! Bebe gras si cu un acces rau de acnee :)
Azi noapte a fost cosmar, cu colici si pana la urma am cedat, l-am pus in pat langa mine. Eu il puneam pe scutecul de finet, adoarmeam si intr-o 1/2 de ora era in mine, si se mai baga si sub plapuma. Mutat la loc, intr-o 1/2 de ora era inapoi. Cred ca Mihnea e lipicios si friguros :D

Manuca e bine, rasfatata, si il iubeste mult pe Mihnea, are grija de el. Imi era tare frica de reactia ei, dar tare bine s-a comportat
Chiar da sa planga daca i se pare ca nu se simte bine (Mihnea)...
Sper sa o tina
Acum dorm amandoi si am intrat repede.
Cu ochisorii vedem joi cand vin rezultatele...

Fetelor care asteptati al doilea puisor, e greu, dar e si foarte frumos... Parerea mea e ca e nevoie de ajutor, cel putin in primele luni. Dar poate sunt eu mai comoda. In schimb e minunat...
Si ma minunez in fiecare zi ce diferenta intre fetita si baietel... Desi seamana, se vede la Mihnea ca e baiat - la picioruse, manute, fundulet... De la varsta asta se diferentiaza

Ma mai macina ceva - si am o intrebare - pentru mamicile cu 2 puiuti - daca cei doi puiuti impart aceeasi camera - cand i-ati mutat impreuna? Cum s-au acomodat?
Citeam ca nu e bine sa stea in camera cu parintii mai mult de 4 luni - dar acum nici nu Manu nu putem sa il mutam daca nu doarme cat de cat noaptea pana atunci... Si alta camera nu avem

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Draga Poohy/Anca, daca Pepsica ar citi mesajul tau (chiar, ai putea sa-i trimiti PM si sa-i ceri sfatul), ti-ar spune sa-i dai copilui tzitzi la cerere. Sincera sa fiu mie nu mi se pare ok sa-l hranesti asa rar daca e vorba de tzitzi exclusiv, nu si formula. Imi amintesc de Matei al meu care la fel plangea mult din cauza colicilor si se calma doar cand era pus la san; la fel imi spunea si mie pediatra, sa-i dau papa mai rar, insa chiar nu-l puteam calma altfel. Of, e greu, stiu, dar colicii nu dureaza o vesnicie.
Eu am tinut copiii separat inca de la nastere si asa sunt si acum. Mi se pare mai comod ca fiecare din parinti sa stea cu cate un copil, eventual prin rotatie dupa ce nu mai alaptezi. Te mai ajuta cineva acasa sau esti doar tu singura cu puii? Pupici.

Febr-Martie 09

Mergi la inceput