***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 18
ella_74 spune:
Mica,
tot Susesi![]()
ca mi s-a pus pata pe el dupa ce l-am verificat pe holidaycheck.de si pe tripadvisor.
In 2006 am fost la Barut Lara Resort& Spa; figureaza in top-ul Tripadvisor ca fiind hotelul nr.1 din 226 in Antalya si da, n-am putut sa gasesc vreo hiba pentru 5 stele ultra all inclusive, dar sunt atatea hoteluri si locuri bune in Antalya ca era pacat sa ne ducem tot aici.
si eu sper sa-i placa lui , ca de fapt vacanta e pentru el; stiu cum a fost anul trecut cu el la mare si nu-mi fac sperante ca voi sta la plaja![]()
Si alt motiv pentru care am ales acest super hotel este ca din zecile de feluri de mancare sper sa-i gasesc si lui ceva sa manance.
Si nu in ultimul rand ca ne putem baga in apa fara sa tremuram, eu sunt friguroasa rau dar in Turcia m-am bagat mereu din prima cu placere ![]()
Alina,
sarumana pentru link; nu stiam ca Pablosky are atatea incaltari de plaja.
Sa ne spui cum e la Royal Wings; are review-uri f. bune, de fapt e nr.2 in Antalya pe tripadvisor.
mica0307 spune:
Si Susesi pe ce loc este? Eu de Royal Wings nu pot sa spun decat de bine, chiar nu am avut ceva care sa nu imi placa, super piscina, super plaja. De Susesi am citit ca ar avea plaja mica, plina de pietre, apa se adanceste brusc la mal, cam tulbure...vom vedea, probabil stam numai la piscina.
arcadia parca tu m-ai intrebat de circ, este in Drumul Taberei, langa Parcul Moghioros.
ella_74 spune:
mica,
susesi e nr 19 din cele 58 de hoteluri din Belek; asta pe tripadvisor.
Pe holididaycheck Susesi are 5.5 din maximul de 6 ceea ce e o nota foarte mare.
Dar cred ca locul 19 se datoreaza faptului ca e un hotel nou (2007) si sunt foarte putine review-uri din cauza asta.
Faptul ca e un hotel pe "stop sales" spune multe despre cat e bun e.
Stiu de plaja ca e ingusta, am vazat poze dar din punctul meu de vedere e numai buna; ce de ex in Lara mergeam vreo 50 m pana la apa si nu se putea decat in slapi ca frigea rau nisipul.
Si din ce am vazut eu in Lara, Belek si Side, peste tot apa se face adanca repede asa ca nu e un minus doar pentru Susesi.
scuze daca am fost off topic...dar poate mai cauta cineva hotel bun in Antalya
lbelciug spune:
La Multi Ani pt Cezar Florian de Tincutza!
O asteptam pe mami sa ne mai scrie.
Ella, da-mi si mie te rog pe PM cat costa biletul la hotelul unde mergeti voi. Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
vas spune:
ok, scumpelor revin si eu pe aici.
Vorbeati de comportament.MA BAG SI EU. Am avut o perioada de o saptamana in care Eliza ne batea pe toti, adulti, copii, nu conta, palme, crize, urlete. Nu vroia sub nici o forma sa stea sa o imbrac, sa o incalt, intr-un cuvant nu vroia nimic din ce vroiam eu. Eram disperata de aceea nici timp de net nu am avut ca eram socata de tot. Ce se intamplase cu puiul meu cuminte??????
Ziceam ca pur si simplu e rasfata si ii va trece pana cand intr-o seara incep sa reiau citirea cartii lui Supernanny si stupoare: exact comportamentul Elizei mele era explicat intr-un capitol intreg.
Si DA vinovata pentru comportament eram eu
.
O intarcasem cu o saptamana in urma, (ceea ce pentru ea nu cred ca a fost placut), apoi ne intorsesem de la tara, unde l-a vazut pe nepotel cum suge; acasa am fost ocupata cu treburi, dentist,vizite pe la locul de muna, am cam neglijat-o, iar toate acestea au facut-o sa se comporte in asa fel incat eu sa o bag in seama cat mai mult.
Ceea ce m-a socat a fost faptul ca o singura zi in care m-am jucat cu ea, i-am oferit de cate ori mi-a cerut atentie, a facut-o sa redevina scumpica mea cea pe care o stiam.
Pentru ei iubirea= atentie.
Asa ca incercati toate metodele, pana la urma veti reusi.
Acum un mesaj pentru voi de la
PEPSI

:
Nu am mai intrat deloc pe forum la nici un subiect, de citeva luni, s-au intimplat in viata mea schimbari, mi-am schimbat jobul, lucrez ptr guvern acuma, si acolo nu am acces la net, ca le e frica de virusi, si seara nu apuc..........copii, mincare, sotul lucreaza cel mai mult seara, ca asa ziua se ocupa de pitici, si eu sint cu ei, iar dupa ce-i culc, mai apuc ceva prin casa si ma bag la somn.......dar promit ca voi mai intra sa va pun ceva poze si sa va dau vesti de noi, si sa mai vad poze cu frumusetile de capsunei! ca altceva nu mai apuc...........sintem bine, sanatosi, copilasii cresc, david vorbeste tot mai bine si tot mai mult, am inceput cu olita, inca mai are scutece, dar sintem pe drumul bun, mai suge cum spuneam, e cea mai mare iubire a lui..........eu, sint super fericita la job, sint functionar public, si e super, munca e jumate ca dincolo, si banii tot la fel, inca am avantaje mai mari aici, deci e super.............ma gindesc tot mai serios la un al treilea bebe prin toamna sa ramin..........daca prind curaj, si pot trece peste frica de a=l pierde din nou......important e ca sintem sanatosi, a venit caldura si la noi, mai devreme ca de obicei, sintem toata ziua prin curte e super. planificam vacantele de vara, plecam la ocean cu astia mici in Sua 2 saptamini. deci cam asta despre noi, inca mai sint in liga de lapte, desi mai putin activa ca inainte, doar la cerere.................
Sunt mamica
poze
13.05.2007
poohy spune:
buna fetelor,
scuze ca nu am timp sa citesc - am si eu niste intrebari - va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta. cu Manu in afara de dermatita nu am avut probleme...
1) mihnea are de la o saptamana (deci se fac 2 saptamani si ceva) conjuctivita, cu scurgeri galbene (la inceput erau spre verzui). a facut tratament cu tobrex si unguent oftalmic cu canamicina 12 zile, dar nu a cedat deloc. Acum ii fac numai spalaturi cu serfiziologic, joi vin rezultatele analizelor si marti pe 12 mergem la oftalmolog... S-a confruntat cineva cu asa ceva? ma sperie, sper sa ii treaca, desi am citit tot felul de prostii cu conjuctivite care au durat pana cand au facut copiii si 1 an...
2) de ieri seara a ragusit. l-am dus repede la pediatru unde am prins programare, si ne-a pus diagnosticul de laringita la debut
Nu stiu cum a putut sa faca, nu a stat in curent, in aglomeratii, langa oameni raciti... m-am speriat rau ca un pui atat de mic face asa ceva.
am primit un tratament si inca unul in caz ca incepe tuse, febra, dificultati in respiratie. Sper sa nu fie cazul.
V-ati confruntat cu raguseala la sugari? Poate fi si altceva, poate de la plans? (desi nu l-am lasat sa planga mult, insa el are colici mai non stop, o sa incepem sa luam espumisan, e foarte balonat)
3) pentru scaunele lui mai apoase ne-a prescris bifiform - sa regleze flora intestinala. insa nu stiu daca sa ii dau - stiam ca daca sunt alaptati (mihnea mananca mixt, dar probabil predomina sanul) si iau in greutate (e pe la 4.460-4.500 acum, si la 6 zile avea 3.600, deci a luat aproape 900g in 16 zile) trebuie lasati in pace... Voi stiti ceva de bifiform?
edit: stie cineva cu ce substanta de dezinfectare se poate dezinfecta aparatul aerosoli?
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
vas spune:
Poohy, imi pare tare rau ca ai problme cu puiu.
Cu scaunul nu am avut probleme dar exact cum zici daca papa mai mult san si ia bine in greutate nu cred ca e vreo problema.
Noi de colici am scapat cu Debridat.
Cu restul problemelor nu m-am confruntat dar sigur te vor ajuta fetele de pe aici.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
bettyR spune:
poohy, imi pare tare rau ca sunt problemute cu puiul mic, dar curaj ca trec si se face el mare. Nici eu nu te pot ajuta ca nu am trecut prin asa ceva. Si eu zic sa il lasi in pace cu burtica daca ia in greutate, eventual ceva picaturi de colici, dar pe noi nu ne-a ajutat si multa vreme s-a chinuit. Dar eu nu i-am dat Debridat, care poate ar fi ajutat-o. Incearca daca poti sa reduci cantitatea de lapte praf, ca poate cel mai mult plange de burta si nu de foame.Dar numai tu stii cel mai bine pana la urma.
Nu cred ca se pot ragusi de la plans ca Andreea a urlat exagerat de mult si nu s-a ragusit, poate ati iesit afara si ati prins vreun pic de vant, la noi sufla rau si e si rece, chiar daca e soare si poti sta in maneca scurta. Da-i ceva usor ce ti-a prescris si cu lapte de-al tau ar trebui sa treca.
Noi suntem intr-o perioada tare turbata, is tot mai speriata ca o sa nasc, ii ies maselele de sus, raceala e pe trecute, dar tuseste din cand in cand. In schimb am luat si eu de la ea, si imi curg mucii ca la robinet si ma infund noaptea, intr-adevar e f enervant si acum ii inteleg de ce plang. Dar simt ca nu mai pot, urla si tipa incontinuu din orice, e f nervoasa. Abia astept sa ii crape gingia sa scapam, isi da palme, ma musca, linge jucarii, se impinge cu mana pe obraz, cred ca ii ies ambele deodata, e f evident ca o dor, dar nu am ce sa ii fac.
Betty
32+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
madaiulia spune:
LA MULTI ANI! LIVIANA Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de familia ta!
La multi ani! cu intarziere si pentru Ana de Madi si pentru toti capsuneii care s-au sarbatorit in ultima saptamana.
Poohy multa sanatate micutului, imi pare rau de problemele pe care le aveti. Nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Doar la partea cu scaunul imi amintesc ca Andrei avea tot timpul scaune moi cand era bebelus, pana pe la 3 luni parca avea scaun la fiecare masa si era moale spre apos. Dar lua bine in greutate si nu era deshidratat. Ma gandesc ca medicamentul pe care vi l-a recomandat pentru reglarea florei intestinale poate ajuta si la colici, asa ca eu i l-as da o perioada sa vad cum reactioneaza.
Ella sunt binevenite informatiile despre Antalya. Si noi ne gandim sa mergem la vara in zona, asteptam acum sa vedem cand vine tati si facem rezervarea. Probabil prin august vom ajunge.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007