***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
Multumim pentru sfaturile referitoare la iritatie, o scoatem noi la capat pana la urma, va anunt eu!
Didi, imi pare rau ca ti-a fost asa rau,
sper sa vina zilele bune mai repede, sa scapati si de antibiotic. Tare faza cu bomboana, mi se pare normal!
ella, simpatic foc bob cu nu dam nimic!
Madi, asa e cu bunicii, nu vor si pace sa te asculte. E mai nasol cand nu ne punem toti de acord si derutam copilu, asta e...
Si Livia face crize, incercam sa nu o bagam in seama, ii spunem ca nu ii mai dam ceva etc. Uneori merge, alteori nu.
Am observat ca Liviuta mea e sperioasa cu jucariile, orice ar reprezenta ele, papusi mari/mici, catei, soricei etc. Rar de tot accepta cate ceva. Nu am speriat-o noi cu niciuna, asa o fi firea ei. In rest e destul de sociabila, imparte ce are, bine uneori se fereste de alti copii care o sperie. Pare fricoasa asa, eu eram asa cand eram mica si la cateva chestii inca mai sunt. Azi de ex statea intr-un lighenus cu fundul in ceai de musetel si a facut caca, eu am varsat ligheanul si au cazut niste "mingiute" si s-a speriat rau de tot de ele.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lavini spune:
Madi, al meu nu se loveste, dar musca din diverse chestii, mobila, cada, mai nou vrea sa muste din parchet.Se loveste, urla iar si e un fel de cerc vicios...Nici asa nu e normal, dar cred ca e doar o etapa...fata nasei se asaza in fund si se arunca pe spate cand e suparata, indiferent care e cauza supararii..cred ca fiecare isi manifesta frustrarea in felul lui.
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
Madi spune:
Ciqui si Ana e fricoasa...ii e frica in continuare de aspirator si sunt anumite lucruri/jucarii pe care nu pune mana, daca i se par ei ciudate.
Eu voiam sa va intreb: a depus cineva dosarul pentru alocatia aceea care se da dupa 2 ani? Si daca da, cum se procedeaza?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
corap spune:
ce alocatie? suma aia mizerabila care se da dupa 2 ani in loc de cei 200 de lei? pt aia nu tb sa faci nimic, iti vien cu posta/pe card, cum a ales pt "vechea" alocatie.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corap ce alocatie? suma aia mizerabila care se da dupa 2 ani in loc de cei 200 de lei? pt aia nu tb sa faci nimic, iti vien cu posta/pe card, cum a ales pt "vechea" alocatie. c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07margele, zorzonele si briz-brizuri margelute noi |
Multumesc! Macar nu mai pierd timpul pe la cozi!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
bettyR spune:
Graviduta, nu ma supar si nici nu ma gandesc ca incurajezi tu astfel de comportament, dar cred ca e o etapa pur si simplu.
Da, Madi, a mea se loveste peste fata frecvent cand e nervoasa si ne da si noua cand ne apropiem, am tot citit si se zice ca is copii frustrati, ca si cum ceva noi nu facem bine. De atunci nu o mai ignor cand face crize si ii spun ca o iubesc si stau cu ea sa se linisteasca, dar sa nu-si mai dea palme si sa nu mai tipe, cumva incerc sa stau langa ea sa depaseasca criza. Uneori mi f greu ca ma enervez. Dar parca dureaza mai putin. Si eu sper ca e o etapa totusi. Cand era mai mica isi dadea peste urechi, eu am dus-o la dr ca am crezut ca o dor si a facut otita, si mi-a zis ca nu are nimic si asta e tic la copiii mai nervosi.
Betty
32+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
Madi spune:
Chiquititati-am trimis pe mail, pe yahoo, reteta scanata. Spune-mi daca e ok.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
ella_74 spune:
Am citit sfaturile voastre legate de integrarea la gradi, am vorbit si cu directoarea gradinitei si ea mi-a spus ca cel ami bine, dupa ce l-a vazut si pe , sa vin sa stau cu el la inceput si sa dispar treptat din peisajul lui.
Asa ca azi am vorbit la birou si pot sa imi iau concediu prima parte a zilei, o saptamana jumate.
nu si-ar fi ales singur gradinita in veci; se comporta atat de diferit acasa cu noi sau bunicii, adica persoane cu care stat de mic, iar cu strainii e de-a dreptul timorat.
Weekendul trecut cand am fost la Focsani, l-am lasat in preajma verisorului care e mai mic decat el cu 7 luni; era speriat de-a dreptul , orice facea, numai sa nu stea langa Vladut; ba as putea spune ca e mai speriat de copii decat de adulti.
Am vrut sa-i prezint gradinita unde va merge fiindca dupa vizita, eu ii tot povestesc ce am vazut si ii fac diverse povestioare despre educatoare, despre copii.
A retinut ca pe educatoarele lui le cheama Yvona si Gabriela, ca in grupa lui sunt 2 surori "demene" (gemene) care isi sug degetul, ca in curte sunt 3 tobogane si 4 leagane.
Grupa e de 12 prichindei dar nu sunt toti prezenti intr-o zi; sunt 2 educatoare pentru grupa lui si sper sa poata sa-i supravegheze cum trebuie.
e cel mai mic din grupa, ceilalti au cam 2,5 ani , unii au 3 ani.
E cel mai bine asa.
Mica,
plecam la Belek de pe 2 iulie, in seara asta am rezervat; cand sunteti voi acolo, n-a fost chip sa mai gasim loc.
Sunt convinsa ca va fi incantat de piscine si toboganele cu apa, la fel de nisip si mare.
Era cat pe ce sa renunt azi si sa mergem iar in Bulgaria, dupa ce anul trecut mi-am jurat ca nu mai calc acolo.
Voi aveti sandalute de plastic, din alea de apa? noi am gasit la mothercare in LO si n-am luat ca noi nu planificasem acest concediu.
Graviduta spune:
Ella, uite aici s-ar putea sa gasesti ceva http://www.inovator.com.ro/inovator/menu/menu.php?la=ro&cp=C221 .
Si mai sunt si astia http://www.swimoutlet.com/Water_Shoes_s/356.htm .
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
mica0307 spune:
ella tot susesi sau alt hotel? Am avut anul trecut sandalute de plastic de la skechers, tare bune au fost, tre sa caut si anul asta sa ii iau.
Bob o sa fie tare incantat de piscina, asa a fost si Maya anul trecut si sunt sigura ca si anul asta va fi la fel Ii place tare apa, ar sta numai acolo. Anul trecut am avut un colac in care intra ca intr-un pampers, ma gandesc daca anul asta sa ii luam si vestuta sau aripioare.