***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
La multi ani capsuneilor care se sarbatoresc zilele acestea!
Elteka, da, am ales numele in sfarsit, in luna a 8-a, ca si prima data.
Arcadia, cum te simti? Mai suge Calin? Pune si tu saptamanile la semnatura
.
Eu vigantol nu mai dau la fata de vreun an, la inceput l-am rarit ca uitam sa-i dau
, apoi l-am scos de tot. Analizele de acum o luna arata excelent, pentru ca am grija sa stea la soare destul.
Ma iertati daca nu am retinut, dar este cineva cu 2 perechi de nasi la copil? Cum si-au impartit treburile la botez?
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
chiquitita spune:
Elteka, frumoase pozele si in sfarsit, parca din alt anotimp!
Intrebare: ne-am procopsit cu o iritatie urata de la scutec, la pasarica. Am spalat-o cu bicarbonat, am lasat-o fara pampers, am uns-o cu alifie si tot nu trece, imi puteti da niste sfaturi?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Catalina, felicitari pt nasterea lui Dragos George, sa va traiasca!
La Multi Ani tuturor capsuneilor sarbatoriti recent!
Vas, eu si An@ am stat anul trecut la vila Angely - parca a mai fost cineva dupa noi tot acolo dar nu mai stiu cine, cumva tu?
Ella, incepeti gradi de luni?
Mica, multumesc pt intrabre. N-am apucat sa mai intru sa va scriu caci timpul zboara f repede si am o groaza de lucruri de rezolvat, bineinteles in leg cu casa. In w-e planuim montarea fosei. La BR a fost bine, mi-am revenit un pic psihic vorbind, intotdeauna prezenta parintilor ma relaxeaza si imi reda confortul si siguranta de care am nevoie ca sa continui cu putere si optimism tot ceea ce-mi propun. Copiii sunt bine, s-au bucurat de iepuras si rasfatul de riguare. Am facut putine poze, nu stiu de ce dar in ult vreme nu-mi arde de poze. Oricum gradina parintilor e de poveste, merii au inflorit ca niciodata, au multe flori alb cu roz, totul era curat, vopsit, verde.
Ce frumoasa e Maya aici: http://good-times.webshots.com/photo/2602511270099064252gDEyaM
corap, tare frumoasa povestea numelui lui Anais, multumim ca ne-ai impartasit-o.
chiquitita, iti multumesc frumos ca te gandesti la mine, e placut sa vad ca nu ma uitati cand nu scriu. Imi doresc sa pot sarbatori la sf de mai toate evenimentele in casa noua: ziua lui B si a sotului, 1 iunie si desigur inaugurarea casei. Asta depinde insa de cat de repede ne miscam cu usile, scara, mobila... Nu ma intreba te rog de socrela, ea nu are niciodata un cuvand de apreciere, doar sa vaita ca-i obosita. Eu una o evit, nu discut decat strictul necesar cu ea si sincer abia astept sa plec din casa ei. O sa pun poze cu siguranta, vreau insa sa fie gata totul, acum mai trebuie curatenie dupa zuvravit, totul e prefuit chiar daca nou si frumos, iti dai seama. Asa ca o mica dezvaluire, baia noastra matrimoniala arata trasnet, am reusit sa aduc in ea o farama de natura si in plus, e unicata!
Intrebai de papa noaptea, ei bine si B mai mananca lapte spre dimineata si asta pt ca ta-su nu vrea sa-l dezvete (eu dorm cu Matei, tati cu B in sufragerie). Incearca sa-i dai seara ceva mai consistent ca sa nu-i fie foame noaptea. Imi pare rau pt iritatia voastra, solutia cea mai recomandata e aer+chilotel. Poate asa se imprieteneste si cu olita. Sanatate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
lavini spune:
Fetele, Hristos a inviat!N-am mai intrat de o caruta de ani, am ramas fara laptop si a fost tare greu.Acu sper sa fiu mai pe faza, ca tare multe lucruri s-au intamplat de cand nu am mai stat de vorba.
Arcadia, Michelle, feliciari fetelor, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti sarcina si nastere usoara si copii sanatosi si frumosi, la fel ca fratiorii lor!
Catalina, Poohy, felicitari, sa va traiasca copilasii, sa va bucurati de ei in fiecare zi!
Urez un mare la multi ani pt toate sarbatoritele din ultimul timp, Miniuta, Didi, Arthurana, Elteka(sper ca nu am sarit pe nimeni), sa fiti sanatoase si sa traiti inca 100 de ani alaturi de minunile voastre!
Si un la multi ani si mai mare pt toti capsuneii care s-au aniversat, nu imi vine sa cred ca deja se implinesc 2 ani, parca mai ieri puneam majorete.Sa fiti cuminti, sanatosi si frumosi si sa aduceti clipe minunate in viata parintilor vostri!
Noi suntem din ce in ce mai bine.A fost o perioada grea, cu copil urlator, ma gandeam la Ella sau la Mary_lou,imi venea sa plec de acasa, nu dormea ziua mai deloc, vroia doar in brate...Acum, dupa vaccinul de 2 luni parca e alt copil, gangureste singurica in patut, rade, e total schimbata, iar io am timp si de altceva...inca ma minunez si spun la toata lumea, imi vine sa srig in gura mare.
Ma simt tare implinita si multumita, mi se pare ca am primit mai mult decat as merita, am doi copii minunati si parca mi-e greu sa cred ca am reusit lucrul asta.
Andrei e un scump, se si rasfata uneori, mai are si apucaturi urate, il mai apuca un urlat sau tavalit pe jos, dar le pun pe seaama oboselii.Plus ca am invatat sa gestionez mai bine situatia si nu mi se mai pare asa tragic.Vorbeste destul de bine, face propozitii, nu-i tace gurita cat e ziua de lunga, stie poezii si cantecele, gradinita i-a priit de minune.Si are o memorie de elefant, sau asa mi se pare, nu uita nimic, retine si reproduce tot.Cel mai minunat lucru a fost acu vreo 3 saptamani cand a venit de la gradi , m-a luat de gat si a zis 'Andei Dobim ubeste a mami'(mai nou isi spune tot numele).M-a lasat cu gura cascata, am fost socata dar in sensul bun, iar senzatia pe care am avut-o nu o pot descrie.Acum deja e firesc, cand are chef ma ia in brate si imi spune ca ma iubeste.E tare dragastos cu Teodora, opupa toata ziua, ne zice sa ii cumparam jucarii, ii spune si ei ca o iubeste..lu tac-su inca nu, e doar cu partea feminina a casei.
Cam atat despre noi deocamdata, si daca vreti s ne vedeti suntem aici:
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)
lbelciug spune:
Lavini draga, am vazut aici o familie tare frumoasa:
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin/20090419DePastiLaPitesti#5327120719921054370
Felicitari pt reusite, sunteti minunati! Pustoaica seamana cu tati la par, iar tu arati de parca nici n-ai fi nascut, burtica deloc, bravo tie ca te mentii supla dupa 2 copii.
Ma bucur mult sa aud ca traverstai o perioada buna, sa dea D-D sa fie mereu la fel!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
Graviduta spune:
Lavinia, ti-am vazut puii, sa-ti traiasca! Cea mai tare mi se pare poza asta http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin/20090419DePastiLaPitesti#5327121646466131042.
M-am uitat cu atentie sa vad daca te recunosc, ca eu stau in Crangasi si mai faceam plimbari cu Mara prin parcul de la Lacul Morii, dar cred ca nu ne-am intalnit.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
chiquitita spune:
Lavini, super pozele, ti se citeste fericirea pe fata. Mai ca as mai face si eu un bebe...Papusica ta capata contur din ce in ce mai bine, nu mai arata ca un bebe. Ce frumos ai povestit. A, desi observasem mai demult, ce frumoasa sufragerie ai, nu se intretine greu fiind mai deschisa la culoare?
Liviana, azi am incercat partea cu mult aer, in concluzie avem pipi peste tot, chiar si caca curatat la timp totusi. Body-urile sunt toate spalate, nici nu mai aveam schimb la un moment dat. Olita neam, mai rau ca in alte zile. Dupa ce face pe ea, imi spune "ibi caca a oita" , parca rade de mine! M-ai facut curioasa cu baia, de abia astept sa o vad, ca de altfel si restul casei.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Madi spune:
Chiqui si noi am patit-o o data rau si am fost cu ea la dermatolog, mi-a dat o crema preparata la farmacie cu care i-a trecut f repede si bine. Am acasa reteta (acum sunt la serviciu), daca vrei o scriu cumva pe mess...
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
arcadia spune:
calinu meu s-a intors de la tara cu putulica umflata si infectata, m-am speriat cand am dat scutecul jos de cat de umflata era
am fost la medlife dar nu aveau chirurg pediatru asa ca am mers la grigore alexandrescu, a fost mai ok decat ma asteptam, nu era mai nimeni si am nimerit o doctorita ok. ne-a recomandat doar comprese cu rivanol tinute tot timpul pe putulica. acum e mai bine, nu cred ca mai e infectia ca nu se vede, dar il ustura saracul rau cand face pipi, azi a urlat mai putin. maine mergem la control.
daca a mai patit cineva asa spuneti-mi ce ati facut, cum a decurs. si daca ar fi sa faca doctorul decalotare, e recomandat? si daca stiti leacuri naturiste. albastrul de metil e bun?
la multi ani Ana de Madi!
sa fii frumoasa, cuminte, desteapta si fericita!
Bine ai venit pe lume Dragos de Catalina!
ioana merci pt nr. de tel
nu stiu de ce retinusem eu ca ai facut cibernetica ![]()
betty sanatate andreei 
chiqui sanatate liviei. si eu zic sa incerci ceva preparat in farmacie, mai bine decat sa se umple casa de pipi ![]()
ella noi o sa stam 5 zile dar fara calin, o sa ne concentram pe catedrala/arhitectura/muzee ca asta ma intereseaza mai mult. l-as duce pe calin la zoo dar deja am facut rezervarea ca nu stiam de zoo, dar il luam data viitoare cand mergem in alt oras.
elteka eu iubesc rubarba! in buc nu prea se gaseste, in ardeal mai mult, dar fac eu rost cand mai ajung pe acolo. mai bine imi dai o alta reteta decat cea cu lapte condensat, ca nu stiu daca gasesc. merci 
carla eu ma simt ok, m-am facut lacto-vegetariana
posibil sa fie din cauza sarcinii ca si la cea trecuta nu am mancat carne. calin inca suge, nu stiu ce sa fac sa-l dezvat. o sa incerc cu ceai de pelin desi mi-e ca nu reusesc decat urlete. ii zic ca nu mai e titi si intelege, dar dupa 2 minute revine si iar vrea. cel putin noaptea cand e adormit nu-l calmez cu nimic. si am si dureri la unul dintre sani. am incercat sa schimb semnatura dar nu stiu ce nu mergea, mai incerc.
liv abia astept sa vad poze cu baia 
lavini sunteti o familie frumoasa
si nu nu mai ai deloc burtica 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
arcadia spune:
am reusit sa pun semnatura ![]()
mica, unde anume e circul din drumul taberei? mai este?
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
10+