***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La Multi Ani Ana Teodora!
Sa ai o viata plina de bucurii si fericire iar mami si tati sa fie mandri de tine!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ANA!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

La Multi Ani Ana Teodora!,sa fi sanatoasa si sa ai parte doar de bucurie si implinire in viata

ella io stiu car este ideea ta insa te folosesti de ea pana se acomodeaza,pentru binele copilului.Bob din nefericire nu stie ce sti tu si el o iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

La Multi Ani Ana Teodora!,sa fi sanatoasa si sa ai parte doar de bucurie si implinire in viata

ella io stiu car este ideea ta insa te folosesti de ea pana se acomodeaza,pentru binele copilului.Bob din nefericire nu stie ce sti tu si el o iubeste.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

ella,sunt si eu de aceeasi parere;ma gandesc ca daca nu o sa i placa va fi greu si poate dura mult acomodarea; concediu medical nu ti poti lua? nu i frumos dar .... e sanatos; sau poate daca mai este deschisa gradinita dupa ce termini tu programul la servici, il duci atunci 1 ora/zi; ma gandesc ca dimineata la prima ora mai sunt copii care plang dupa mami sau tati si daca i aude bob poate intra in corul lor; iti doresc mult succes, sa reusiti din prima!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI ANA!!!

Ella - da, creste burtica vazand cu ochii Inca nu ne-am gandit ce o sa facem cu Domi,poate il ducem din toamnala gradi, sau stau cu2 pana face el 3 ani

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Arcadia multumesc frumos! Cat despre rubarba, aici este din plin si de asta sunt zeci de retete... Asta in particular era cu lapte condensat, nu-mi amintesc daca este asa ceva in Romania. Asa dulce, gros, la cutie. Daca nu, iti trimit alta

Carla multumesc frumos! Ati ales numele

Addinel multumesc frumos, si eu citesc la tine pe blog, tare frumos ii scrii Mariucai!

Ioana 13
Multumesc frumos!

Tamara
Multumesc de urari! Fluturi in stomac sunt buni Numai cand se pierde copilul nu

Ella
La Barcelona. Da' cum il stiu eu pe al meu sot, n-o sa stam doua saptamani "in loc". Am trecut la categoria "Elias pe biletul lui"... Sa stii ca daca a crescut traficul la voi pe poze, noi suntem In sfarsit merge filmuletzul cu Bob care zice Elias - Elias l-a vazut de cateva zeci de ori - arata cu degetul la computer "Mama pun Bob gice Elias". Ii trimitem pupici lui Bob

Ckristina
Absolut! Din fiecare

Alex
Parca m-am citit pe mine in exemplele alea de vorbitul cu copilul. Acu' nici nu mai stiu daca am vorbit cu el in scopurile descrise de tine, sau de multe ori n-aveam cu cine sa vorbesc...am stat si o saptamana numai cu el

Corap
Sigur ca nu foloseste sa fii deprimat...da' tare mi-ar folosi un buton sa ma comut la tipul asta de gandire optimist, altfel nu e asa usor Lumina este din plin. Deja se face intuneric pe la 10 si de la 5 dimineata e ziua-lumina mare. Prin 23 iunie, cand e principala lor sarbatoare, nu mai e intuneric deloc noaptea. Acum se face si cald. Am avut 19 grade in week-end, inmuguresc copacii. Dar e inca frig, mai e zapada in unele locuri. Am pus niste poze.

Irinusha
Cum sa-l dezvat? Cred ca ii spun de peste 30 de ori pe zi sa nu mai traga...de multe ori se si supara ca-i spun asa des Asta i se trage de la scosul suptului, ca l-am trecut pe sticla, dar parca nu era suficient de aproape de mine, asa ca a inceput sa-si infasoare pumnii in parul meu, strans-strans... Atunci nu l-am oprit cu suficienta insistenta, ca aveam mustrari de constiinta. Am incercat sa-i introduc eu vreu obiect de confortare, da' n-a tinut nimic. Jucarii, paturici, perini, nahh. Nu trage lumea, copii la joaca, doar pe noi doi, e un fel de bonding. Sotulache vrea sa-l exileze in patutul lui, cred ca asta va fi solutia pentru trasul de par noaptea. Daca ai ceva sfaturi, m-as bucura sa le primesc! Da' sa stii ca nu ma tund

Angiuta
In viitorul apropiat nu e Berlin, dar te anunt. Lasa, eu am citit recent ca celulele de grasime odata formate, gata. Mai tarziu e psihologic mai usor sa te ingrasi. Si care ma lupt cu prajiturile stiu ce greu e sa nu mananci Eu ma bucur ca Elias vrea salata, urla in magazin ca vrea salata cum plang alti copii dupa dulciuri. Numai rudele ii dau ciocolata

Mica
Ce frumoasa e Maya in rochite Nu incerci un modelling? Stiu ca sunt pareri contra, ca pui cupilu' la lucru, dar daca ea pozeaza cu asa placere, de ce nu? Multumesc de cires

Doxinu
Multumim de idei pentru activitati papanasii nu-i incerc. Pe mine ma enerveaza sa-i fac ceva, ca nu mananca decat jumatate-mazim unul. Si restul??? Doar n-o sa arunc...si uite cum mananc eu restul de 5 clatite si tot asa

Chiqui
Frumoasa Livioara!

David de Alyna, Rares de Cristinamaria, Andrei de Vali5, David de Ella, Ana de Madi sa cresteti mari si cuminti! Si sa puna mamicile voastre poze cu copilasi imbujorati, si torturi delicioase

Catalina felicitari si bine ai venit, Dragos-George!

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Cherry Blossom la Washington

Vine primavara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina_b

Am intrat sa va anuntam ca in data de 23 aprilie s-a nascut Dragos George (3.400 Kg si 52 cm), prin cezariana. Noi suntem bine, iar maine cred ca plecam acasa. O sa punem si poze cat mai curand.

Felicitari! Refacere rapida!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Va multumesc mult pentru urari!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multi Ani Ana Teodora!

Noi suntem bine! Am crescut! La ultima eco avea 3330g! Colul inca nu e pregatit de nastere asa ca asteptam cumintei!
Va pup!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

LA MULTI ANI! pentru toti capsuneii care isi sarbatoresc ziua de nastere si cei care si/au sarbatorit deja.
Noi am fost plecati si nu am mai intrat pe forum. Asa ca am de citit din urma.
Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani de cand am nascut!! Trece prea repede timpul!! Ce sa mai zic de Alin care implineste 7 ani!!!
Despre noi ce sa va zic... suntem sanatosi, vorbareti, ambitiosi...
Fetelor, am auzit ca au retras Vigantolul de pe piata. Voi ati inlocuit cu picaturile de le Biofarm? Daca da,, cate picaturi le dat capsuneilor, tot doua?
Va pup

Mergi la inceput