Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Carmen mie cred ca mi-a zis, dar nu imi amintesc, ca asta se intampla atunci cand am fost internata in spital. Ieri cand am vb cu sora-mea care are acelasi medic ca si mine, mi-a zis ca ei ia spus medicul sa faca asa cum ai zis tu.
Eu sa stii ca i l-am dat, sper ca nu am facut nimic grav, nu se depunea praf pe el ca il acopeream cu o bucata de hartie, iti dai seama ca nu o sa mai fac
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!!
Miere Multumim frumos
Eu trag Ca in seringa, jumatate dau fetei, iar jumatate ramane in seringa pana a doua zi. Nu mi-a zis nimeni sa nu fac asa.
La multi ani! licuricilor care implinesc azi lunite.
Noi suntem singurele, tati e la Tg. Mures, se intoarce maine, si nu prea am avut timp sa intru. Acu am terminat de citit. Daria la 6 luni statea bine in funduletz, fara ajutor. Acu depinde si de copil, nu toti se dezvolta la fel. De ieri e si Karina pe antibiotic, tuseste rau mititika, Daria e mai bine, mai tuseste inca, dar va trece
Multumim fetelor pt griji
Acu fug sa vad pozici pe mailul comun
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Patricia, bine ai revenit Ma bucur ca ati petrecut frumos si ca bebe s-a simtit bine in vizita la neamuri
Fil-lily, o sa aveti o vacanta super! Si noua ne-ar place...
Se pare ca jupanul si-a gasit prima "jucarie favorita". O prietena i-a facut cadou o paturica Winnie The Pooh
http://disneystore-shopping.disney.co.uk/details/35279/Winnie-the-Pooh-Blue-Comforter.aspx
si gata! Atata a fost...ii place sa o molfaiasca in gurita, sa o traga, sa o intinda, sa o stranga la piept... si-l inteleg ca e asa de molcuta
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
Bebe al meu a facut temperatura 37 cu 7.
Ce sa-i dau? Am in casa Novocalmin supozitoare si Nurofen pt copii.
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
miereamara spune:
Haha, Dark sa vezi ca nu se mai desparte de paturica. Avem si noi una exact la fel.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3403723725/
E innebunit dupa ea. O studiaza, o linge, se joaca cu ursuletul....ce mai...dragoste totala.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
Adevarat a inviat!
Am aterizat si noi de la tara..mai rasfatat...ca deh, strabunicile...e primul stranepot si numai in brate l-ar fi tinut... de soacra nu mai zic...
Nu mai scap de toti din jur: "da-i sucuri la copil", inclusiv sotul, ca a fost si cu noi la dra cand ne-a zis sa incepem cu sucurile si zice ca stie drul mai bbine...tocmai ne-am certat pe faza asta...i-am zis ca eu sunt mama copilului si nu am cum sa dau gres, ca eu simt ca nu trebuie sa-i dau altceva decat lapte de san...Cand a mai auzit si pe la tara sfaturi de la toate babele...e si mai convins... Aaa, una mi-a zis:" sa-i dai ceva in manuta, ca sa rontaie"....i-am zis :"pai daca ii dau ceva in mana nu va face decat sa-si dea cu el in ochi sau sa se loveasca la cap..."....
Daca el e activ si din ce in ce mai vesel si mai vioi, plus ca ia in greutate...de ce sa-i bag sucuri? ca asa zice tata Floarea de la capu' satului? Asa mi-a facut sotul si cu laptele praf de am ajuns sa cumpar si sa-i dau....Bine ca Alexutu stie ce e mai bun pentru el. Presimt o mare cearta la orizont...
DARIA JULIA printesa de Cris30
IOANA ALEXANDRA printesa de Olgavart
ISABELLA printesa de dobreclaudia
STEFAN de CarmenMarieta
Si multumim si noi pentru urari!! Alexutu va trimite pupici multi si balosi
Miere...m-am topit la mesajul tau.... Cum ai avut tu cate un gand bun pentru toata lumea....
Miere si Bee, hai sa va fac o marturisire... la inceput va confundam..Chiar am scris odata, intr-un mesaj ceva catre Miere, si am scris Bee, dar cred ca nu ati observat ca si eu mi-am dat seama tarziu...dar n-am mai modificat Pai Bee= albina, si deci... Miere Sper sa nu va suparati, am facut difereta pana la urma...
ada_coman, si bebelusi mie mi-a zis doctorul sa beau eu jumatatea ramasa de Ca, ca trebuie bauta imediat, nu e buna mai tarziu...
Fetelor, Alexutu se tot chinuie sa se ridice, cand il pun pe spate, si plange daca nu-l ajut...Si ar sta numai la 90 de grade...Bine...la mine in brate, deci sustinut...nu e prea devreme pt 3 luni? nu ii deformeaa coloana? sunt un pic speriata....desi si mandra de ambitiosul lu' mama
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
micola spune:
revin...
Oana , trimite-l si pe la mine pe drul tau care recomanda alaptatul ...ca dra mea mi-a bagat trepede laptele praf pe motiv ca" nu-i ajunge laptele" meu si cand i-am zis ca pana la urma am renuntat la praf si la biberon a zis, citez:" ti-a venit tie tzatza" (desi nu se uitase vreodata sa vada ca laptele curgea grala...Si eu zic ca ati luat foarte bine in greutate...
de Alexutzu 21.01.2009
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Legat de faptul ca nu sta copilul decat cu mine, daca se intampla sa mataie si sa nu fiu in preajma ii strig "vine mama" si se linisteste, evident eu trebuie sa apar repede. Ei bine intr-o zi ii striga hotarat tati "vine mama" si copilul nu il credea pe cuvant si continua sa mataie Tot din ciclul peripetii invatata sa legan carutul inainte si inapoi si sa il batzai zdravan ca sa doarma copilul m-am trezit de cateva ori in supermarket ca balanganeam cosul de cumparaturi |
de Alexutzu 21.01.2009
lisa79 spune:
Irina...frumos mesaj ...si luuung
Felicitari tuturor licuricilor sarbatoriti azi!
cris30,scuze ca nu i-am urat dariutei La multe lunisore la telefon ,nu am facut legatura cu vaccinul de 4 luni ti-am zis ca sunt rupta de somn
Aalina,tare e sotul tau
baaai,eu nu ma apuc sa citesc de la burtici,ca stau o saptamana,la cat de asteptata s-a lasat Anuta mea
noi suntem bine,tusim un pic,dar nu tare. azi noapte am avut o noapte destul de urata,nu a adormit asa cum facea ea,s-a culact pe la 22,la 23.30 era deja smiorcaita,cred ca a durut-o burtica cu tot ce a manacat ma-sa acu' cu Pastele. nu a legat mai mult de 2 ore fara sa se foiasca,ba suzi,ba foame,ba ragait,ba...,si eu nu am reusit sa dorm. acu' fata doarme bine-mersi,recupereaza.
merg sa vad si eu bbi frumosi
pe toate
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Bebe al meu a facut temperatura 37 cu 7. Ce sa-i dau? Am in casa Novocalmin supozitoare si Nurofen pt copii. Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe# |
2-2.5ml nurofen alternativ cu 2-2.5ml paracetamol (calpol sau panadol)
cantitatea se da in fucntie de greutatea lui bebe
la min 4h (daca nu face febra in continuare intervalul orar marit la 6-8 ore)
novocalmin eu nu am dat, decat eventual paracetamol supozitor pt copii ... Novocalminul am inteles ca se da in caz de fortza majora (sa nu faca convulsii) cand face febra peste 39-40
precizez ca ce am scris mai sus am dat eu la recoamdarea medicilor...
dupa ce in prealabil a fost consultat bb la momentul respectiv
(dar cam asa se da, nurofen alternativ cu panadol... ca sa nu aiba pb la stomacel, ficat etc)
sanatate la puiutz Razvan!
pup fete
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................