Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi frumos Alinuk

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Micola - tine-te tare ! Si eu am discutii de astea cu sotu', ba sa-i dau apa, ba sa-i dau ceai...noi acum ne jucam cu biberonul, ca acus ma duc la munca si andrei habar n-are cum se suge din biberon, dar deocamdata ne jucam.

Dark - frumoasa paturica. Mie mi-e o frica de sufocat, ca in patutul lui andrei nu stau nici jucariile cand doarme si e nesupravegheat. fiecare cu stolul lui .

Irina - ai trezit frumusete de copil. La ce s-o fi gandit cand te-o fi vazut asa speriata? Si eu cand doarmea andrei pe burta ma duceam si puneam mana pe spatele lui ca sa simt ca respira , dupa ce citisem ca somnul p eburta nu-i recomandat pt ca dorm prea profund si uita sa respire.

Crisspy - eu tiam ca peste 38 se considera febra la bebei.

Multumesc pentru raspunsurile cu privire la "silentios in masina". Geamuri fumurii pe spate am, deci nu soarele e problema; singur nu a stat pana acum, a stat sotul cu el; i-am luat jucariile cu care e obisnuit in patut, nu au avut efect; l-am pus in casa in scoica sa se obisnuiasca...nu stiu ce sa mai fac. Ma gandisem si eu la acele oglinzi, Miere, probabil ca ar fi o solutie sau dc nu, ma inarmez cu rabdare si asta e.

Andrei are gaze, ca a mancat ma'sa sarmale, care sunt invelite in...ce sa vezi...varza. dar nu m-am prins decat dupa ce am mancat de 2 ori .

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am pus pozici noi - adica linku' pe contul comun

Ciufik, sa stii ca si eu am acelasi fix, bebe nu are nimic in cosulet... cu paturica (si restul jucariilor) se joaca doar cand e treaz... in bouncer, in swing, in baby gym...

Micola, tin'te tare pe pozitii, si lamureste-l pe tati ca nu toti doctorii au mai citit oares'ce de cand au absolvit facultatea...iar pe babele care stiu de toate nici sa nu le ia in seama (chiar, cu ce dinti sa rontaie bebe "ceva"?)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alinuk si Crisppy NUROFEN dp 3 luni.Razvanel are doar doua deocamdata abia implinite.Sunt sigura ca nu ti-ai dat seama Alinuk mai ales ca ai nostri gata au liber la droguri noi ...
La 37.7 l-ai dezbracat intai? sa nu fie doar supraincalzit si dc tot nu scade sub 37.5 da-i 2 ml de Panadol si cam atat.Nici Novocalmin nu recomand.Bafta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Alinuk si Crisppy NUROFEN dp 3 luni.Razvanel are doar doua deocamdata abia implinite.Sunt sigura ca nu ti-ai dat seama Alinuk mai ales ca ai nostri gata au liber la droguri noi ...
La 37.7 l-ai dezbracat intai? sa nu fie doar supraincalzit si dc tot nu scade sub 37.5 da-i 2 ml de Panadol si cam atat.Nici Novocalmin nu recomand.Bafta!

Irina temperatura i-am luat-o inainte de baita si da, era dezbracat.

O sa-mi trimit soata la farmacie sa ia Panadol, ce tampita si eu nu am in casa chestii esentiale. Da' e bine ca am ce nu-mi trebuie .

Acum doarme micutul, da' astept pana la urmatoarea masa care e pe la 12 ca sa-i iau din nou temperatura.

Mersi frumos

Mergi la inceput

Da ce te-a facut sa iei temperatura??are si altceva?ati facut vaccinu de curand?
pupicei
PS: recomand Panadol sau supoz cu Eferealgan de 80 mg

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Vaccinul l-am facut miercurea trecuta. Da' am fost acasa la mama de Paste si azi cand am vorbit cu ea mi-a spus ca e racita cobza.

D'asta am verificat si piticul.

Plus ca pe seara mi s-a parut tare apatic, el care de obicei se juca si radea cu tati seara. Si de pe la 5 dupa amiaza nu prea a mancat asa cum trebuia.

Sper sa nu fie nimik grav

Mergi la inceput

Crisspy urmareste puiul si cam atat 37.8 nu e mai nimic.Andei sta constant la 37.5 asa se pare ca e el.Dc nu tuse , nu muci ...urmareste-l si vezi.Succes

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Crisspy urmareste puiul si cam atat 37.8 nu e mai nimic.Andei sta constant la 37.5 asa se pare ca e el.Dc nu tuse , nu muci ...urmareste-l si vezi.Succes

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mersi din suflet Irina, asa am sa fac. Noaptea asta stau de veghe oricum.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, frumos mesajul...multumim ca te-ai gandit si la noi!

dark, am vazut pozele cu Lachlan, dupa cum sunt ochii in poze eu zic ca raman albastri! Ai baietel mare si frumusel foc!

crisspy, sper sa nu fie nimic grav si sa se simta puiul bine dimineata si fara temperatura! Noapte usoara!

Ciufik, si la mine mai plange cateodata bebele in masina, mai ales daca e f obosit si nu are suzeta. El se linisteste daca ma aude vorbind. Astia spun prin carti sa vb cu bebeul si sa spunem chestii de genul 'ajungem imediat, mai e putin, inca 5 minute', eventual spus traseul pe care mergem, etc...daca nu ajuta bebeul, macar ajuta mama Poti incerca si cu muzica in masina, pune un CD cu muzica de bebelusi sau daca nu incearca cu jucarii de alea pt bebei care canta..la mine alea ajuta, cel putin pt putin timp zgomotele alea ii atrag atentia, nu trebuie neaparat sa le vada, macar sa auda zgomotul. Avem si noi oglinda pe tetiera in spate si cel putin ma ajuta pe mine pt il vad si chiar daca plange vad ca e ok si ma pot focusa la condus.

Mergi la inceput