Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dark legat de somnul lui bb cred ca e de la fornaiala. O sa isi revina. E tare greu sa isi schimbe programul. Dar las' ca vor creste ei. Ii mai reciti Eminescu?
Micola v-am admirat in poze. Ce de-a par aveti si voi. Incepeti sa ii faceti concurenta lui Alice. Ma bucur ca ati luat in greutate asa ca bagati mare la alaptat in continuare.
Carmen pare asa de cuminte Stefanut in poze. Mi-a placut atitudinea pe care ai avut-o in discutia cu sotul tau.
Deanny bun venit si te asteptam cu poze. Imi place tare mult numele Mara.
Crisppy ma bucur ca sunteti mai bine. Ce fain ca se inteleg baietii tai si poti iesi singura.
Ciufik unde ziceai ca is pozele alea? Aha am gasit. Super perna aia roz. Pupam micul sofer. Si voi vad ca aveti ochii albastri. Ca sa nu zic ce ma enervezi la cat de slaba esti Tu, bebelusi, miere... ar trebui sa aveti interdictie de pus poze ca sa nu ne depresati pe astea ca mine Fi-miu o fi avand fata de ardelean 100% da sange are si de moldovean
Alina2700 ce hainute faine ai cumparat. Sunteti niste frumosi.
Ada sa scapati repede de raceala asta si sa nu fie cu complicatii. Asteptam sa ne zici ce ati facut la medic. Noi ne tot foim si ne gandim poate ajungem totusi in Iasi la sfarsit de mai. As fi incantata sa vad frumoasele tale live.
Cristi 4 ore wowww. Sa va tina ritmul asta.
lisa sa treaca mucisori mai ales ca se apropie evenimente importante.
Iulia sanatate Carlei si sper sa scapati de ham si sa fiti bine.
Anca arata foarte bine biroul tau. Mi se pare un gest super din partea colegilor sa munceasca atat
Oana eu steam ca bblasi alaptati pot sa faca kk la cateva zile si nu se considera ca ar avea probleme atata timp cat nu vezi ca il deranjeaza sau se chinuie. Ce bebel vesel ai in poze.
Miere Si Aidan si partenerul sau par la fel de incantati de intalnire. Piperate scoruri aveti acolo la crese. Sper sa poti alapta in continuare. Stati foarte bine cu greutatea.

Fetelor sambata mergem la socri O sa vin cu sfaturi noi
In rest atat sunt de stresata ca tot o sucim si o intoarcem cu botezul si nu mai iesim la capat odata... Asa o stare aiurea am de nu va dati seama. Cand se aduna parca se aduna toate. Si cand sunt eu agitata se agita si piticul si uite asa oboseala se accentueaza, of , of. O trece si perioada asta.

Sa aveti o zi/noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Le-am vazut acum. Ce mare a crescut Carol! Si ce oua frumoase ati avut de Paste!
Am mai vazut niste poze frumoase cu Mister Mister si Alexutu, mai, mai de copilasi frumosi avem! Sa ne traisca (cred ca am mai spus asta o data, dar sunt cam cheauna de somn, lucrez la teza in noaptea asta).

Vineri plecam la Ft. Lauderdale pt botez, drum de 5-6 ore cu masina, am emotii:))Sambata avem botezul, asa ma bucur ca preotul este roman si slujba o sa fie in limba romana, n-ar fi avut nici un farmec altfel.

Aalina, domnul din poza este proful cu care am lucrat eu la universitate, mentorul meu. Nu cred ca v-am spus povestea lui, este un om extraordinar.
Cand era student, acum 40 de ani, prietena lui a suferit un accident cerebral, a stat luni de zile in spital si avut 4 operatii pe creier, in urma accidentului a ramas partial paralizata. Erau doar prieteni, nici macar logodnici, dar atat de mult a iubit-o incat a cerut-o in casatorie desi stia ca nu va fi posibil sa aiba copii niciodata. Si acum sunt impreuna, un cuplu extraordinar, atat de sudat si atat de legat....pe mine m-a impresionat profund povestea lor. Amandoi iubesc copiii foarte mult, profu e atat de incantat cand il aduc pe Aidan la scoala...
Plus ca ma intalnesc tot timpul cu fosti studenti pe care i-am avut de-a lungul timpului, mai ales cei din ultima serie cand am fost gravida....ma striga "Miss TA, you finally had your baby"! (Miss TA vine de la teaching assistant, le era f greu sa imi pronunte numele asa ca mi-a ramas porecla miss TA)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumim miere

astea au fost de pastele baietilor, ca ei sunt romano catolici

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
"Miss TA, you finally had your baby"!

Pai au dreptate oamenii la cat a durat nasterea
Ma bucur ca veti avea preot care sa faca slujba in limba romana. Si eu tot de aia ma agit cu botezul ca sa imi pice bine. E adevarat ca cel mai bine mi-ar pica la Iasi ca doar acolo m-am rugat pentru bb inainte de a ramane insarcinata si dupa aceea.

Mergi la inceput

ce planuri aveti de 1 mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Neata!
Mai fetelor, eu nu ma mai satur de poze cu licurici...daca inainte intram direct pe forum dupa ce deschideam compul, acum intru direct pe mailul comun..
Miere, chiar ca "you finally had your baby", daca ar sti ei cat adevar e in fraza asta..cat te-ai chinuit tu...Dar Dumnezeu ti-a rasplatit chinul si determinarea cu minunea de Aidan, pe zi ce trece mai frumos
Cristi, Carol e un scump, sa va traiasca! Si noi tot suzeta din aia avem, off, ce ma chinui sa-l invat cu din aia tesita, ca am inteles ca e mai buna pt dintisori, dar se stramba si o impinge de nu se vede si maraie pana o primeste pe asta...E si rotunda si mi-e sa nu-i impinga in nas, e si urata, nu stiu cum om scapa de forma asta.. mi se pare ca si bubitele din jurul guritei tot de la ea le are...
Aaa, Alexutu meu era de dimineata cu pantalonii in vine...asa ca i-am dat intai pantalonii si apoi body, si e un caraghios imbracat asa, dar macar nu-si mai pierde nadragii..

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

nici carol nu tine suzele de silicon sau ortodontice nici un minut. una doua le scuipa. pe asta o iubeste din toata inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

Multumim de aprecieri, Miere, Aalina

Aalina va asteptam la Iasi Unde ai vrea sa-l botezi pe Fabi la Iasi?

Oana_vr vazut poze Ce frumosi sunteti si fericiti. A crescut Edy

Miere Aidan e un scump Ma indragostesc pe zi ce trece tot mai mult Si eu mi-am dorit un baietel, dar acu ma delectez cu baietzeii forumului.

O zi frumoasa va doresc!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna dimineata mamici si licurici...va multumim de aprecieri.La multi ani tuturor licuricilor si mamicilor ptr sf.Gheorghe si celor care implinesc lunite...sa traiti!!!
Fetelor as dormi 4 zile fara intrerupere...ma simt foarte obosita si din cauza asta si cu nervii la pamant!Oare cat o sa mai dureze perioada asta?O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani de Sf Gheorghe, celor care sarbatoresc azi.

La multi ani sarbatoritilor de azi:

DAVID ALEXANDRU bb de Angellique
Eva bb de roxanaz
Fabian bb de Aalina
Teodor Constantin bb de Floryela

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput