Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_vr ada coman ai doua fete frumoase foc....sa-ti traiasca!! ![]() ![]() Cate kg are Karina??Pupici Mamica fericita de Edy |
Multumim Oana! Karina are vreo 8 kg
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
oana_vr spune:
Mi-i sa parut mie ca are mai mult ca Edy....vreau si eu!
Imi lua atat de bine in greutate la inceput...acum ia foarte greu
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor!
Ada, succes la medic azi cu piticuta, sper sa nu fie bronsiolita!
de dimineata am vazut o gramada de poze superbe cu piticei frumosi si mamici la fel. nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva, dar a fost o adevarata placere sa ii vad!
Dark, cum mai e nasul jupanului? dar tu esti ok?
Anca_, suuper biroul!!! ce idei pe colegii tai!
Lisa, sanatate ciufulitei mici, sper sa treaca repede viroza!
Daiopri, cum esti? maine ai rezultatul? pupici multi!
cred ca nu v-am mai aratat-o de ceva timp pe Eva, daca aveti timp ceva poze sunt aici: http://family.webshots.com/album/570912336eKFePw
si ma duc sa fac capitol nou...
cami_antonia spune:
neata fetele
stau si eu putin cu voi pana se trezeste buburuza ...
oana_vr si eu ma simt la fel de obosita ... nu stiu cat as dormi dar as vrea macar o noapte in care sa am somnul linistit ... sa nu mai aibe mucalai si alte alea .... ca la 5 dimineata eram cu batista bebelusului in mana .... offffffffff
miere frumoasa poveste de iubire .... remarcabila ... intr-adevar
va pup
revin
Camelia
cami_antonia spune:
fetele ... nu aruncati cu pietreeeeeeeeee ... da am si eu o intrebare .... VACCINURI CUMPRATE TREBUIESC FACUTE DOUA SAU UNUL??? stiu ceva de infarix si rotarix??? imi explica si mie cineva??? ca noi abia zilele astea tre sa le facem ...
mercic
Camelia
Anculet spune:
Hristos a Inviat!
Fetelor,pls raspundeti-mi inainte sa intru eu in panica: voua v-a venit ciclul? Ca mie nu,m-am protejat eu,dar tot asa a aparut si Alexandra
...spuneti-mi cand ar trebui sa apara menstruatia?
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
flowerbee spune:
Ce de licurici de sarbatorit pe ziua de azi! Sa fie toti sanatosi si sa creasca frumos!
De jumatate de ora stau pe contul comun si admir copilasi dragalasi. Cand ma gandesc ca doar cam cateva luni inca erau in burtici! Ce minune! Ce emotie!
Pentru fetele din Bucuresti care au nevoie de Vigantol: se gaseste la o farmacie din Piata Floreasca. Am luat eu ieri 6 bucati si inca mai aveau. La celelalte farmacii din zona nu am gasit.
Noi ne pregatim de botez si am emotii. Mi-am luat o rochita pana la urma dar nu ceea ce imi doream. Macar e roz, are bretele groase si pot alapta usor. Pantofi nu am inca, dar mai e timp.
Am si eu o intrebare: cum decurge ziua botezului? Vin nasii acasa sa ia copilul? O imbracam in rochita la biserica? Nu e prea frig?
Si inca ceva: am fost ieri la Magazinul Victoria si am vazut o multime de lucrusoare dragute pt bebe, mai ales hainute de botez pt fetite si baietei. Erau bune din punct de vedere calitativ si preturile f avantajoase.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
szmonic spune:
pe cutia de lapte praf scrie ca trebuie folosita in 3 saptamani de la deschidere... aveti idee de ce? Oare are ceva daca o folosesc? am 2 pungi desfacute din care am folosit cam 1 lingurita si mi-e mila sa o arunc, mai ales ca nu pare sa se fi alterat![]()