Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

O sa ma gandesc, oricum ce zici tu acolo suna mai horror decat ceea ce am vazut eu azi, at least astea erau americance si vb engleza.
Noi am vrea sa-l ducem pe la 10-12 luni, dar tb sa ne hotaram unde, ca sunt timpi de asteptare de 6-8 luni.
In ceea ce priveste nanny, nu stiu, doar dc e cineva de incredere, ma gandesc ca pe astea chiar nu ai cum sa controlezi pe cand la gradinita/daycare tb sa respecte niste norme de igiena/securitate, etc.

Mi-a placut ca se descaltau de pantofi cand intrau in camerele copiilor (erau doua, una pt copii imobili, care inca nu se deplasau si una pt copii mobili, fiecare grupa avea ingrijitoare diferite) le stiau numele la toti, tanti care ingrijea infants, desi era suprasolicitata parea destul de calma si stapana pe situatie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Si eu ma gandesc ca la gradinita poate e mai bine decat cu nanny, ca nu se stie peste cine dai si nici sa le tot schimbi nu e bine. La un moment dat si noi va trebui sa cautam cresa, dar eu sper sa mai prelungim macar vreun an cu buncii.

Bafta la cautat si sper sa gasesti una care sa iti placa! Nu conteaza unde lasam copiii, tot nu e la fel de bine ca si cu noi, ca mama nu e nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am venit de la doctorare ceva virus,ochiisorii sunt rosii,nas infundat. ni s-au dat picaturi de pus in ochi,sper sa treaca repede.ne-a si cantarit,14 pounds,6.350kg...intram la categoria grea
aici,cresa e 400 pe saptamana,nu imi renteaza sa merg la munca,ar trebui sa fac dublu banii.o sa vedem mai incolo

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, super greutatea! Lasa ca trece el virusul, bine ca nu e nimic grav! Nu am mai vb de mult timp, cum te descurci fara mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ce haios biroul tau Anca, ce le-a dat colegilor tai prin minte .

Aici day-care costa cam intr-e 800-1000$, cred ca sunt si locuri mai scumpe de atat, tot ce e posibil.Si cu nanny e destul de scump, cand am botezat-o de Daria, dupa biserica am dus-o acasa ca nu am vrut sa o expun la aglomeratie in restaurant si am angajat o nanny care a stat si cu Daria si cu baiatul nasei.Ne-a costat 100$ de copil pentru 4-5 ore.Sambata au tarif diferit decat in timpul saptamanii, cam 15-16$ pe ora.Si eu ma gandesc cu groaza ce fac, cred ca iar o chem pe mama sa mai stea vreo 5 - 6 luni pana face Daria 1 sau 1,5 ani, noroc ca e pensionara si are timp mai mult decat soacra mea care inca mai lucreaza.La varsta asta sunt prea mici sa-i duci undeva, chiar daca ii poti duce de pe la 6 saptmanai, pediatra mi-a zis ca se pot imbolnavii intr-e 8 si 12 ori pe an.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ma descurc fara mama...apropo de asta...azi vorbeam cu ea pe net si eu ii dadeam ftei sa manance cand incepe Ana sa planga ca se chinuia saracuta cu o basinuta,si nu credeti ca incepe mama: oare n-ar trebui sa o schimbi la celalalt san? poate nu vine cat trebuie...pana si prin webcam ma dirijeaza

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mamaaa ce beton e Filip. Anuc bestial copilul

Dupa cate vedeti la ora asta eu nu dorm, bineinteles copilul e super ok, aseara am iesit la ora lui de baie si mataiala asa ca am reusit sa ii dau ultima masa la 21-21.30 si mi s-a mai trezit numai la 3.30. Si acum doarme bine merci. Eu am probleme insa.
Asa ca ma duc sa vad si restul de poze si sa citesc din urma.

Vai mama mai aveti poze de astea???? Daria si Karina sunt superbe In poza in care au si o papusica cu ele parca ar avea fiecare propria ei papusa. Daria pe Karina iar Karina bb de jucarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_vr

Buna e alaptat la san si doar Vinerea si Sambata noaptea bea un biberon de lapte praf.Si in plus imi ia putin in greutate,saptaman trecuta a luat doar 90g in conditiile in care nu facuse kk de 5 zilenu stiu ce sa mai cred......bolnav nu pare pt ac e vioi se joaca,gangure,rade...ms de sfaturi

Mamica fericita de Edy

si carol a fost constipatrau de tot de la lapte praf

eu ii faceam din 300 ml de apa fiarta 5 minute cu un plic de musetel - din astia luam 100 de ml si-i amestecam cu 1 plic baby drink. si asta il bea intr-o zi. cate putin pe tot parcursul zilei. l-a reglat bine.

plus cand vezi ca face il tii in brate vertical cu o mana pe sub fundicul lui, sa fie asa ca pe wc ca il ajuta.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, e un subiect la "parintii intreaba" cu un titlu de tot rasu: copilu' meu nu iese afara cu scaunul?!!! (adicatelea e constipat in cazul in care va intrebati ce inseamana).

Si eu ii mai dau cate o gurita de ceai de musetel, dar f f rar, de cele mai multe ori are scaun zilnic, mai ales de cand i-am schimbat formula, l-am trecut pe similac gata preparat (se gaseste la sticle de un litru) si scaunul acum are are aceeasi consistenta si culoare ca atunci cand era alaptat la san integral.

Ce ma supara este faptul ca nu prea mai vrea sa suga, mi-e ca pierd si putinul de lapte care mai era, incerc sa stimulez cat pot de mult cu pompa, sa vedem, poate e doar o faza...
L-am cantarit azi: 7.5 kg la 3luni si o saptamana, dar e foarte, foarte lung...

Chiar voiam sa te intreb IrinaC, dc exista vreo diferenta de anticorpi preluati de la mama intre copii alaptati exclusiv si cei hraniti mixt (san plus formula). Mai concis, anticorpii astia depind si de cantitatea de lapte ingerata, sau efectul e acelasi indiferent dc copilul mananca sa zicem 800 de grame lapte matern sau 100 de grame??

Am pus si eu poze pe mailul comun.
Cristi unde ziceai ca ai pus pozele, le-am cautat si nu le-am vazut.
Ada, ai niste copile superbe, papusi nu alta! sa iti traiasca si sa creasca mari si fericite!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pozele sunt la semnatura mea, uite putin mai jos

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput